Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Koogeek S1 Scale

Zobraziť katalóg
Koogeek S1 Scale
3,8 14 hodnotení
Osobná váha – digitálna diagnostická, nosnosť 150 kg, meranie tuku, meranie svalov, meranie vody, uloženie dát a párovanie s mobilnou aplikáciou, možnosť pripojenia cez Bluetooth a wiFi, materiál dosky sklo, kompatibilná s iOS a Android, na napájanie slúži AA batéria, sivá farba
Kód:  KOOCV119 Produktové číslo:  KS1

Koogeek S1 Scale

Presné údaje o zložení vášho tela

Osobná inteligentná váha Koogeek S1 Smart Scale sa stane vaším nepostrádateľným pomocníkom pri zhadzovaní prebytočných kíl. Pomocou 4 senzorov dokáže sledovať zloženie tela vrátane telesného tuku, svalovej a kostnej hmoty, viscerálneho tuku, objemu vody v tele a tiež ľahko spočíta index telesnej hmotnosti (BMI) a bazálny metabolizmus (BMR).


Kľúčové vlastnosti osobnej váhy Koogeek S1 Smart Scale

  • Monitoruje zloženie vášho tela (obsah telesného tuku, viscerálny tuk, objem vody v tele, svalovú a kostnú hmotu, BMI a BMR)
  • Kompatibilná s telefónmi s operačným systémom Android a iOS
  • Možnosť nastavenia detského režimu
  • Je možné integrovať s aplikáciou Apple Health
  • Leštený povrch z tvrdeného skla
  • Váha dokáže zaznamenávať údaje až pre 16 rôznych osôb
  • Napájanie: 4× AA batérie (súčasťou balenia)

Telesné parametre

Zmerajte presne údaje o zdravotnom stave a zložení vášho tela.

Automatické rozpoznanie používateľov

Váha automaticky rozpoznáva až 16 používateľov.

Mobilná aplikácia

Aplikácia Koogeek na sledovanie vášho zdravia a stanovenie dosiahnuteľných cieľov.

Váženie dieťaťa

Najprv sa zvážte bez bábätka, a potom s bábätkom. Hmotnosť vášho dieťaťa bude automaticky vypočítaná.


Automatické rozpoznanie používateľov

Leštený povrch z tvrdeného skla je veľmi odolný a celkový vzhľad váhy dotvorí moderný dojem z vašej domácnosti. Maximálna hmotnostná kapacita je 150 kg a kilogramy sú odstupňované po 0,1 kg. Váha Koogeek S1 automaticky rozpozná používateľa a umožní vytvoriť používateľské profily až pre 16 osôb. Výsledky váženia môžete ponechať v súkromí alebo ich zdieľať so svojou rodinou.


Inteligentná aplikácia Koogeek

Inteligentná váha je kompatibilná s mobilnými zariadeniami so systémami Android a iOS. S vašim mobilným telefónom váhu spárujete pomocou bezdrôtovej technológie WiFi alebo Bluetooth. Pomocou mobilnej aplikácie Koogeek, ktorá je dostupná zadarmo, môžete nastavovať dosiahnuteľné ciele, monitorovať trendy hmotnosti a zobrazovať jednotlivé správy o stave.

Parametre a špecifikácia

Farba
Sivá Hotovo!
Typ váhy
Digitálna diagnostická (s funkciami) Hotovo!
Nosnosť
150 kg Hotovo!
Funkcie
Meranie tuku, Meranie svalov, Meranie vody, Uloženie dát, Párovanie s mobilnou aplikáciou Hotovo!
Materiál dosky
Sklo Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Vlastnosti

Typ váhy
Digitálna diagnostická (s funkciami) Hotovo!
Nosnosť
150 kg Hotovo!
Funkcie
Meranie tuku, Meranie svalov, Meranie vody, Uloženie dát, Párovanie s mobilnou aplikáciou Hotovo!

Materiál

Materiál dosky
Sklo Hotovo!

Konektivita

Typ batérie
AA Hotovo!
Konektivita
Bluetooth, WiFi Hotovo!

Kompatibilný OS

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná, Sivá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, pořídil jsem si tento produkt, stáhl aplikaci a nedaří se mi spojit se s váhou jen přes bluetooth. Místo toho aplikace stále chce se připojit na wifi a domácí heslo k wifi. V popisu Vašeho produktu je, že váha komunikuje přes wifi nebo bluetooth. Máte nějaká návod? Páruji s Iphone SE

Dobrý den, již pár dní se nemohu přihlásit v aplikaci Koogeek Health, stále to hlásí "server error, please wait a moment" Zkoušel jsem aplikaci odinstalovat a znovu nainstalovat, zkoušel novou registraci, restart telefonu a stále stejná hláška. Telefon android 9.1. Děkuji za reakci. Daniel

dobrý den , chci se zeptat jestli tahle váha , nebo jiná s funkcemi bluetoth,wifi,jdou spárovat s notebookem,u žádné dig.váhy totiž tuto možnost nevidím , jen OS nebo Android, to se svět už úplně z těch mobilů po..al ? to už normální neúchylný mobil-mann , nemůže chtít tyto věci mít v notebooku ? Už mě to připadá že to dělají schválně aby lidem povolením veškerých oprávnění ke spuštění aplikace v mobilu mohli šmírovat "fotky,videa,mikrofon,kamera atd" ...děkuji za odpověd

Diskusia a poradňa k Koogeek S1 Scale
Príslušenstvo pre Koogeek S1 Scale Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Koogeek S1 Scale. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Koogeek S1 Smart-Scale. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Koogeek S1 Smart-Scale. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Koogeek S1 Scale.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií