KORG VOX Continental 73 BK

Zobraziť katalóg
KORG VOX Continental 73 BK
Syntetizátor – s dynamikou,, polyfónia: 128, DIN MIDI, MIDI In a MIDI Out, 73 klávesov, s polovyváženými klávesmi, slúchadlový výstup, adaptér súčasťou balenia, hmotnosť 8.4kg
Kód:  KRG87d26 Produktové číslo:  VXCONTINENT73BK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

KORG VOX Continental 73 BK

Stage keyboard VOX Continental 73 má vo výbave všetky zvuky, ktoré môžete pri hraní potrebovať. Či už ide o koncertné krídla, piana, elektrická piana, organy, dychové nástroje, slučky či syntetizátory, všetko je pripravené v prvotriednej kvalite. Ovládanie je rozdelené do štyroch sekcií - PIANO, E.PIANO, VARHANY a KEY/LAYER, takže ľahko nájdete zodpovedajúce zvuky aj ich nastavenia. Rovnako tak sa jednoducho dostanete k funkciám tvarovania zvuku, akými sú master efekty, EQ a analógové elektrónkové zosilnenie s technológiou budúcnosti (Nutube). Celý syntetizátor je nadštandardne robustný a obsahuje kovové prvky, pritom ale zostáva veľmi ľahký. 

Kľúčové vlastnosti stage keyboardu VOX Continental 73

  • Priamy prístup ku všetkým zvukom prostredníctvom štyroch rôznych sekcií
  • Stage keyboard VOX Continental 73 má intuitívne dotykové ovládanie tiahel a EQ
  • Autentický lampový zvuk s technológiou Nutube
  • Plynulá regulácia dynamiky úderu pomocou ovládača DYNAMICS
  • Mimoriadne citlivá polovyvážená klaviatúra waterfall
  • Pamäť scén pre uloženie vlastného nastavenia zvuku
  • Integrované efekty master na vylepšenie zvukov
  • Dodávaný pedál expression VOX V861 špeciálne navrhnutý pre tento nástroj
  • Jedinečný vzhľad vintage v čiernom vyhotovení s drevenými bočnými panelmi

Štyri rôzne sekcie pre priamy prístup ku všetkým zvukom

Stage keyboard VOX Continental 73 obsahuje tlačidlá Part Select, s pomocou ktorých je možné si prakticky zvoliť jednu zo štyroch kategórií zvuku (PIANO, E.PIANO, ORGAN a KEY/LAYER). Pre každú z uvedených kategórií sú k dispozícii ovládacie prvky, ktoré slúžia na úpravu rôznorodých nastavení a úpravu vzťahov hlasitostí medzi nimi. 

  • Part E. PIANO – pravdepodobne najpoužívanejší zvuk elektrického piana zastupuje generátor TINE. Potom je tu zvuk REED, ktorý je známy z mnohých hitov. Kovový charakter zvuku, známy z 80. rokov, predstavuje generátor FM. Posledný spomínaný generátor bol precízne vymodelovaný za pomoci modelovania zosilňovača a reproboxu. 
  • Part PIANO – pod názvom GRAND obsahuje sample koncertného krídla vo vysokom rozlíšení. UPRIGHT zastupuje zvuky, ktoré bežne využijete v populárnej hudbe. Paletu uzatvára E. GRAND so zvukmi veľmi populárnymi v 70. rokoch. 
  • Part KEY/LAYER – obsahuje šesť podkategórií: KEY (clavinet, píšťalové organy atď.), BRASS (plechové dychové a drevené nástroje), STRINGS (slučky a chór), LEAD, SYNTH a OTHER. Všetky uvedené zvuky môžete navyše kombinovať so zvukmi z iných sekcií a vytvoriť tak zvukové vrstvy. 
  • Part ORGAN – obsahuje tri rôzne podkategórie. CX-3 tonewheel varhany vytvárajú zvuk combo organu Korg CX-3, ktorý nájde svoje uplatnenie od popu až po rockovú hudu. Zvuky VOX transistor organ verne reprodukujú zvuk pôvodných organov VOX Continental zo 60. rokov. Zvuk z rovnakého obdobia, ale od kompaktných organov, ponúka zvuky COMPACT transistor organ. Všetky uvedené zvuky obsahujú funkciu Touch Control, ktorá umožňuje prstami ovládať harmóniu a tón, podobne ako skutočné tiahla. Pomocou dodatočnej klaviatúry pripojenej cez MIDI môžete obe používať ako horný a spodný manuál organov. 

Vydarený zvuk elektrónok s technológiou Nutube

Stage keyboard VOX Continental 73 ponúka elektrónkové zafarbenie zvuku, ktorý využijete najmä pre zvuk organov a elektrického piana. Elektrónka Nutube vytvára príjemný mäkký lampový zvuk, ktorý nemožno vytvoriť pomocou modelingu. Na zapnutie a vypnutie elektrónky slúži samostatný vypínač a k dispozícii je aj ovládač na reguláciu intenzity elektrónkového efektu. Sila lampového kreslenia je potom viditeľná podľa jasu technológie LED Nutube. Nutube využíva vákuové fluorescenčné displeje, takže spotrebuje oveľa menej elektriny ako tradičné elektrónky, je menšia a má výrazne dlhšiu životnosť. 

Štandardné balenie:
AC adaptér, napájací kábel, pedál V861 Volume/Expression, snímateľné drevené postranné panely



Parametre a špecifikácia

Typ
Keyboard Hotovo!
Počet klávesov
73 Hotovo!
MIDI
DIN Hotovo!
DIN MIDI
MIDI In, MIDI Out Hotovo!
USB MIDI
USB to Host, USB to Device Hotovo!

Základné vlastnosti

Typ
Keyboard Hotovo!
Počet klávesov
73 Hotovo!

MIDI

MIDI
DIN Hotovo!
DIN MIDI
MIDI In, MIDI Out Hotovo!
USB MIDI
USB to Host, USB to Device Hotovo!

Rozmery

Šírka
1 103 mm Hotovo!
Hĺbka
350 mm Hotovo!
Výška
86 mm Hotovo!
Hmotnosť
8,4 kg Hotovo!

Charakteristika

Polyfónia
128 Hotovo!
Sekvencer
Bez sekvencera Hotovo!
Chod na batérie
Nie Hotovo!

Ďalšie vlastnosti

Pamäťové médium
Nie je Hotovo!
Linkový výstup
6,3 mm Jack, XLR Hotovo!
Slúchadlový výstup
Áno Hotovo!
Adaptér v balení
Áno Hotovo!
Priložený softvér
Nie Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky syntetizátory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KORG VOX Continental 73 BK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KORG VOX Continental 73 BK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KORG VOX Continental 73 BK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KORG VOX Continental 73 BK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KORG VOX Continental 73 BK.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií