Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

Koss BT/539i bílá (24 měsíců záruka)

Zobraziť katalóg
Koss BT/539i bílá (24 měsíců záruka)
4,4 6 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, cez hlavu, okolo uší, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth, s ovládaním hlasitosti, prijímanie hovorov, prepínanie skladieb, frekvenčný rozsah 10Hz–20000Hz, citlivosť 97 dB/mW, impedancia 38 Ohm
Kód:  JK983y1 Produktové číslo:  BT539IW Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Koss BT/539i bílá (24 měsíců záruka) Predaj skončil

Koss BT/539i bílá (24 měsíců záruka)

Ak sa chcete blysnúť luxusným kusom technológie, ktorý sa stane zároveň pekným módnym doplnkom, potom rozhodne siahnite po slúchadlách KOSS BT539i. Tie sú vybavené bezdrôtovou technológiou Bluetooth, vďaka ktorej sa už nikdy nebudete musieť obávať skrytých káblov. Akonáhle slúchadlá spárujete s telefónom a pustíte sa do počúvania svojej obľúbenej muziky, bude vám jasné, že ste si lepší produkt nemohli priať. 

Kľúčové vlastnosti

  • Luxusné slúchadlá v peknom dizajne
  • Bluetooth technológia pre bezdrôtové počúvanie
  • Komfortné vankúšiky do uší
  • Uzavretá konštrukcia zabráni rušeniu počúvania okolitými zvukmi
  • Zabudovaný mikrofón pre telefonovanie
  • Ovládacie tlačidlá na ľavom náušníku
  • Li-Ion batéria vydrží až 10 hodín prehrávania

Dokonalý zvuk s puncom luxusu

Luxusné slúchadlá KOSS vám umožnia vychutnať si dokonalý zvuk a pritom nosiť na ušiach kúsok naozaj podareného dizajnu. Vaše uši sa budú cítiť ako v bavlnke, pretože ich po nasadení obíjmu náušníky s mäkkým polstrovaním. Slúchadlové meniče vám sprostredkujú silný a plný zvuk, ktorý vďaka uzatvorenej konštrukcii slúchadiel nebude rušený okolitými ruchmi. Pre rýchle a pohodlné ovládanie prehrávania stačí siahnuť na ľavý náušník. Tam totiž nájdete tlačidlá pre ovládanie hlasitosti, prepínanie skladieb, pre pozastavenie a prehrávanie. Všetky možnosti týchto precíznych slúchadiel tak máte na dosah ruky. 

Sloboda bez drôtov

Aby ste mohli byť v kontakte so svojim okolím, určite radi využijete mikrofón zabudovaný v slúchadlách. Šťavu im dokáže po dobu až 10 hodín dodávať Li-Ion batéria. Ak sa vám ale stane, že sa zariadenie vybije a na dohľad nebude žiadny zdroj energie, stačí len vytiahnuť audio kábel a slúchadlá prepojiť s telefónom či iným prehrávačom. Výrobca skrátka myslel na všetko. 

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Vedenie kábla
Jednostranné (do jednej mušle) Hotovo!
Odnímateľný kábel
Áno Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Prepínanie skladieb, Prijímanie hovorov, S ovládaním hlasitosti Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
10 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
97 dB/mW Hotovo!
Impedancia
38 Ohm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Hmotnosť

Hmotnosť
300 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, prasklo mi jedno plastove ramenko. Kde muzu sehnat nahradni dily?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je možné a jak tyto sluchátka propojit s PC, který nemá BT. Byl by vhodnější nějaký BT adaptér nebo kabel. PC má ale oddělený konektor pro sluchátka a mikrofon a chtěl bych, aby fungovalo obojí. Děkuji Bureš

Dobrý den, proč chcete ohodnotit zboží, když tam hodnocení ani nezveřejníte ? Zřejmě proto, že nebylo "dost" pozitivní....

Diskusia a poradňa k Koss BT/539i bílá (24 měsíců záruka)
Príslušenstvo pre Koss BT/539i bílá (24 měsíců záruka) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Koss BT/539i bílá (24 měsíců záruka). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Koss BT / 539i weiß (24 Monate Garantie). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Koss BT / 539i weiß (24 Monate Garantie). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Koss BT / 539i white (24 hónap garancia).
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií