Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Koss BT/540i čierne (24 mesiacov záruka)

Zobraziť katalóg
Koss BT/540i čierne (24 mesiacov záruka)
5 1 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá bezdrôtová, náhlavné, NFC, vstavaný mikrofón, ovládacie tlačidlá, 10Hz - 25kHz, impedancia 38Ohmů, citlivosť 100dB, vrátane púzdra na prenášanie
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  JK984 Produktové číslo:  BT540I

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Koss BT/540i čierne (24 mesiacov záruka) Predaj skončil

Koss BT/540i čierne (24 mesiacov záruka)

Značka s puncom jedinečnosti

Legendárna značka Koss pochádza z Ameriky a jej otcom je John C. Koss, ktorý bol nadšeným hudobníkom a členom orchestra sústreďujúceho sa na nové možnosti, ktorými prenikol do hudobného priemyslu. Prvé slúchadlá uzreli svetlo sveta už v roku 1958 a po niekoľkých desaťročiach sa stali výrobky tejto spoločnosti legendárnym tovarom, ktorý uznávajú aj profesionálni umelci.

Kvalitné slúchadlá pre nerušené počúvanie

Uzavreté bezdrôtové slúchadlá KOSS BT540i s Bluetooth technológiou a funkciou NFC sú ďalším vydareným kúskom firmy KOSS s frekvenčným rozsahom 10 – 25 000 Hz. Slúchadlá poskytujú vyvážený, presný a zároveň kvalitný zvuk bez ruchov vďaka špeciálnemu meniču Koss PLX 40. Prehrávač možno ľahko ovládať ovládačmi priamo z mušlí. Tie sú vybavené aj duálnym mikrofónom, ktorý perfektne sníma váš hlas a zároveň tlmí okolité ruchy. Mušle sú vyrobené z pohodlnej pamäťovej peny, ktorá zaručuje vysoký komfort a dokonalú zvukovú izoláciu a zároveň poskytuje komfortné nosenie. Slúchadlá sú vhodné pre každodenné použitie doma aj na cestách, najmä vďaka svojej výdrži až 8 hodín bez nutnosti dobitia. Súčasťou príslušenstva je aj praktické prepravné puzdro.

S týmito slúchadlami si užijete krištáľovo čistý zvuk pri počúvaní hudby aj telefonovaní. A navyše bez zbytočných káblov.

Balenie obsahuje:

  • Bezdrôtové Bluetooth slúchadlá s Li-Ion batériou
  • Napájací USB kábel
  • Audio kábel s dĺžkou 1,4 metra zakončený 3,5 mm jackom
  • Ochranný prepravný obal

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Plánujete ešte predávať tieto slúchadlá?

Životnost baterie?

Dobrý den, na kolik metrů max. zvládnou sluchátka přenos ? Uvádí to výrobce ? Díky.

Diskusia a poradňa k Koss BT/540i čierne (24 mesiacov záruka)
Príslušenstvo pre Koss BT/540i čierne (24 mesiacov záruka) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Koss BT/540i černá (24 měsíců záruka). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Koss BT / 540i schwarz (24 Monate Garantie). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Koss BT / 540i schwarz (24 Monate Garantie). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Koss BT / 540i black (24 hónap garancia).
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií