AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Koss HQ/2 (doživotná záruka)

Zobraziť katalóg
Koss HQ/2 (doživotná záruka)
Herné slúchadlá vibračné, mäkké koženkové náušníky, 20Hz - 20kHz, impedancia 32Ohmů, citlivosť 93dB
Kód:  JK600i1 Produktové číslo:  HQ2

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Koss HQ/2 (doživotná záruka) Predaj skončil

Koss HQ/2 (doživotná záruka)

Herné vibračné slúchadlá Koss HQ/2 nadchnú každého pravého fanúšika poriadnej akcie. Uzavretá konštrukcia poskytne dôkladné odhlučnenie od okolia. Vibračná funkcia pozdvihne zážitok z hry na novú úroveň. Každá frekvencia pod 100 Hz je prevádzaná na vibrácie a váš vnemový zážitok sa teda ešte zintenzívni.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel Koss HQ/2

  • Perfektná izolácia hluku od okolia (uzavretá konštrukcia)
  • Plné basy
  • Kožené náušníky
  • Skladacia konštrukcia
  • Kvalita od spoločnosti Koss

Dokonalá izolácia od okolia so slúchadlami Koss HQ/2

Vibrácie, ktoré môžete, ale aj nemusíte mať aktivované, spolu s verne podaným stereo zvukom vytvárajú perfektnú kulisu počas hry. Kolieskom na ľavej mušli si nastavíte intenzitu vibrácií. Počas hry si budete vychutnávať čistý zvuk v celom frekvenčnom rozsahu 20 Hz – 20 kHz. Protivníka začujete skôr, než o vás vôbec bude vedieť. Súčasťou sú neodymové magnety a mikrofón s technológiou obmedzenia okolitého hluku. Pri komunikácii sa vždy vzájomne zreteľne počujete.

Zamerané na pohodlie

Vidlicovo prichytené mušle s uzavretými koženkovými náušníkmi poskytujú perfektné izolačné vlastnosti. Spolu s mäkko čalúneným hlavovým mostom bude nosenie slúchadiel Koss HQ/2 komfortné aj počas dlhých bojov. Pri presune alebo pre skladovanie možno slúchadlá jednoducho zložiť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň chcem sa spýtať či sa dá mikrofón oddeliť alebo je na trvalo? Ďakujem za odpoveď

Jaké je provedení sluchátek? Na uši, nebo okolo uší?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli se reklamace vztahuje i na mechanické poškození sluchátek (na pravém sluchátku se mi ohnul plast a sluchátko teď "nerdží" a je vypadlé. Děkuji

Dobrý den, někde jsem četl, že tyhle sluchátka potřebují baterky pro zvýraznění basů. Mohu se zeptat jak to je? Fungují i bez baterek? Díky

Dobrý den, na obrázku je mikrofon, ale ve vlastnostech není uveden. Má teda mikrofon?

Dobrý den, co přesně obnáší "doživotní záruka"? Znamená to, že budu moci vždy reklamovat v Alze?

Diskusia a poradňa k Koss HQ/2 (doživotná záruka)
Príslušenstvo pre Koss HQ/2 (doživotná záruka) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Koss HQ/2 (doživotní záruka). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Koss HQ / 2 (lebenslange Garantie). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Koss HQ / 2 (lebenslange Garantie). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Koss HQ / 2 (élettartam garancia).
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií