Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Koss KEB/32 purple (24 mesiacov)

Zobraziť katalóg
Koss KEB/32 purple (24 mesiacov)
2,6 5 hodnotení
Slúchadlá – do uší, ľahké, 20–20000Hz, o 33% nižšiu hmotnosť, tri veľkosti náušníkov
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  JK312g Produktové číslo:  KEB32purple

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Koss KEB/32 purple (24 mesiacov)

Slúchadlá Koss FitBuds sprostredkovávajú legendárny zvuk v najmenšom šasi, aké kedy nosilo logo Koss. Jeho priemer je iba 6 mm, čo je o neuveriteľných 33 % menej, než u bežných štopľov spoločnosti Koss. Meniče slúchadiel sú uložené v mäkkom pogumovanom šasi, ktoré je špecificky optimalizované pre ženské ucho. FitBuds sú k dispozícii v piatich žiarivých farbách so špeciálnou potuodolnou úpravou, takže budú vašim skvelým partnerom pri akomkoľvek športovom využití.
 
Dizajnérky spoločnosti Koss sa na návrh slúchadiel FitClips spojili s jednou z najúspešnejších olympioniček, mamičkou a milovníčkou fitnes Darou Torresovou. Výsledkom sú slúchadlá, ktoré dokonale zodpovedajú ženským potrebám.
 
Kľúčové prvky:

  • Ideálne pre aktívne ženy
  • Odolné voči potu
  • Extrémne ľahké a odolné vyhotovenie
  • O 33 % menšie ako bežné štuple Koss

Parametre a špecifikácia

Farba
Fialová Hotovo!

Farba

Farba
Fialová Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Koss KEB/32 purple (24 mesiacov) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Koss KEB/32 purple (24 měsíců). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Koss KEB / 32 lila (24 Monate). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Koss KEB/32 lila (24 hónap).
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií