Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Koss SB/40 (24 měsíců záruka)

Zobraziť katalóg
Koss SB/40 (24 měsíců záruka)
3,9 37 hodnotení
Herné slúchadlá uzavreté,
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  JK620a Produktové číslo:  SB40

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Koss SB/40 (24 měsíců záruka)

Veľké slúchadlá za veľmi atraktívnu cenu s robustným vyhotovením, obľúbené medzi počítačovými hráčmi. Slúchadlá s dynamickým mikrofónom na voľnú komunikáciu pred vašim osobným počítačom. Uzavreté koženkové náušníky pre hlboké basy a maximálnu izoláciu.Textilný pás hlavového mostu zaručuje pohodlie pri dlhodobom používaní. Pre túto verziu slúchadiel poskytuje výrobca klasickú záručnú dobu 24 mesiacov.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat zda jsou sluchátka certifikovaná pro použití s Microsoft Lync (Skype for business). Koupili jsme si Sennheuser PC310 a ty bohuzel s Lync nefungují díky "Noise cancelling technologii", která se pere s Noise cancelací v Lync. Děkuji ing. Hrdý

Diskusia a poradňa k Koss SB/40 (24 měsíců záruka)
Príslušenstvo pre Koss SB/40 (24 měsíců záruka) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Koss SB/40 (24 měsíců záruka). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Koss SB/40 (24 měsíců záruka). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Koss SB/40 (24 měsíců záruka). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Koss SB/40 (24 hónapos garancia).
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií