Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Koss SP/330 (24 měsíců záruka)

Zobraziť katalóg
Koss SP/330 (24 měsíců záruka)
Slúchadlá + odnímateľný kábel a púzdro na prenášanie, 20Hz - 25kHz, impedancia 35 ohmov, citlivosť 101dB
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  JK620i Produktové číslo:  SP330

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Koss SP/330 (24 měsíců záruka) Predaj skončil

Koss SP/330 (24 měsíců záruka)

Štýlové slúchadlá renomovaného výrobcu KOSS s uzavretou konštrukciou mušlí na dokonalé odhlučnenie okolia. Charakteristické sú vkusným dizajnom v kombinácii čiernej a striebornej farby. Čisté línie a tvary sú nesmierne vydarené, vzhľad slúchadiel je v duchu súčasných trendov a zároveň pôsobí nadčasovo.

Kľúčové vlastnosti

  • Krásny dizajn
  • Kožené náušníky v tvare D
  • Prvky z eloxovaného hliníka
  • Skladacia konštrukcia a odpojiteľný kábel
  • Súčasťou je púzdro

Ergonomický tvar

N áušníky v tvare D s pamäťovou penou poskytnú maximálne pohodlie. Perfektne padnú na uši, pričom kopírujú ich tvar. Hlavový most umožňuje nastavenie veľkosti aj tuhosti. Obsahuje mäkkú pamäťovú penu zabalenú do priedušného materiálu. Výsledkom je komfortné nosenie a zvuková kulisa bez akýchkoľvek ruchov od okolia.

Hliníkové prvky

Vonkajšia časť mušlí je vystužená eloxovaným hliníkom, čo zvyšuje pevnosť v oblastiach, kde iné slúchadlá často zlyhávajú. Vďaka skladacej konštrukcii a odpojiteľného kábla ich ľahko zložíte a uložíte do púzdra, ktoré je súčasťou balenia. Teraz už vám nič nebráni ich mať vždy so sebou.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Koss SP/330 (24 měsíců záruka) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Koss SP/330 (24 měsíců záruka). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Koss SP/330 (24 měsíců záruka). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Koss SP/330 (24 měsíců záruka). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Koss SP / 330 fülhallgató (24 hónap garancia).
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií