Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Koss THE PLUG biele (doživotná záruka)

Zobraziť katalóg
Koss THE PLUG biele (doživotná záruka)
5 6 hodnotení
Slúchadlá kompaktné, športové
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  JK250m Produktové číslo:  THE PLUG White

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Koss THE PLUG biele (doživotná záruka) Predaj skončil

Koss THE PLUG biele (doživotná záruka)

Slúchadlá Koss THE PLUG sprostredkovávajú legendárny zvuk v malom šasi a kvalitu, ktorú zaručuje logo Koss. Meniče slúchadiel sú uložené v mäkkom pogumovanom šasi. THE PLUG sú k dispozícii v piatich krásnych farbách.

Tieto slúchadlá zaujmú predovšetkým unikátnym uzavretým systémom miniatúrnych rozmerov - mäkký nadstavec sa "nezamotá" do úzkeho valčeka, ktorý sa zasunie do sluchovodu a následne sa svojím roztiahnutím celkom uzavrie. Vďaka tomu perfektne izoluje okolitý zvuk a zaisťuje tak perfektný zvukový zážitok. Súčasťou balenia sú náhradné náušníky.

Na tieto slúchadlá ponúka výrobca doživotnú záruku.

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dnes som si vyzdvihol slúchadlá v predajni, žiaľ, súčasťou balenia nebol aktivačný kód k registrácii pre doživotnú záruku. Ako mám pri reklamácii postupovať? Ďakujem

Diskusia a poradňa k Koss THE PLUG biele (doživotná záruka)
Príslušenstvo pre Koss THE PLUG biele (doživotná záruka) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Koss THE PLUG bílá (doživotní). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Koss THE PLUG White (Lifetime). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Koss THE PLUG (élettartam) - fehér.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií