Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Koss THE PLUG oranžové (24 mesiacov)

Zobraziť katalóg
Koss THE PLUG oranžové (24 mesiacov)
5 3 hodnotení
Slúchadlá kompaktné, športové
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  JK250h Produktové číslo:  THEPLUGO

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Koss THE PLUG oranžové (24 mesiacov)

THE PLUG sú veľmi kvalitné slúchadlá od renomovanej spoločnosti KOSS za atraktívnu cenu. Sú ideálne predovšetkým pre všetkých vyznávačov aktívneho životného štýlu, ktorí pri športovaní vyžadujú svoju obľúbenú hudbu a napriek tomu sa nechcú nijako obmedzovať. Zaujmú predovšetkým unikátnym uzavretým systémom miniatúrnych rozmerov - mäkký nadstavec sa "nezamotá" do úzkeho valčeka, ktorý sa zasunie do sluchovodu a následne sa svojím roztiahnutím celkom uzavrie. Na túto verziu slúchadiel poskytuje výrobca klasickú záručnú dobu 24 mesiacov.

Hlavné prednosti:

  • Kompaktné rozmery
  • Určené na šport
  • Unikátny uzavretý systém miniatúrnych rozmerov

Parametre a špecifikácia

Farba
Oranžová Hotovo!

Farba

Farba
Oranžová Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Není u těchto sluchátek špatná cena? Všechny ostatní barevné varianty u zárkuky 24 měsíců mají poloviční cenu. Tato cena odpovídá verzi s doživotní zárukou.

Diskusia a poradňa k Koss THE PLUG oranžové (24 mesiacov)
Príslušenstvo pre Koss THE PLUG oranžové (24 mesiacov) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Koss THE PLUG oranžová (24 měsíců). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Koss THE PLUG Orange (24 Monate Garantie). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Koss THE PLUG narancs (24 hónap).
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií