AD elektro Motorola EDGE 50

KOUWELL ST-177

Zobraziť katalóg
KOUWELL ST-177
3,0 2 hodnotení
Radič - Adaptér pre SAS Host Hot-Swap pripojenie k SAS jednotke
Kód:  AF984l Produktové číslo:  ST-177 Stránky výrobcu

KOUWELL ST-177

Tento šikovný a prepracovaný adaptér umožňuje pripojiť pevné disky s vysokorýchlostným rozhraním SAS k vášmu počítaču. Redukcia má dva 7pinové SATA konektory a jeden konektor Molex pre napájanie SAS jednotky. Zariadenie podporuje Hot-swap.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je tato redukce určena k připojení SAS disku 29 pinů? Oprvadu stačí jen připojit SAS HDD, sata kabel a molex napájení a disk pojede?

Diskusia a poradňa k KOUWELL ST-177
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KOUWELL ST-177. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kouwell ST-177. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kouwell ST-177. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KOUWELL ST-177.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií