Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

KRK 8s2

Zobraziť katalóg
KRK 8s2
Subwoofer – aktívny, výkon 109W, pre zostavy 2.1 a 5.1 s monitormi so 4"–8" reproduktorom, 8" reproduktor, frekvenčný rozsah 35Hz–133Hz, SPL 113dB, symetrické vstupy XLR aj TRS
Kód:  KRK002x Produktové číslo:  8s2 Stránky výrobcu

KRK 8s2

Aktívny subwoofer od spoločnosti KRK je navrhnutý ako perfektný doplnok štúdiových monitorov. Perfektne sa hodí k dodaniu hutných basových tónov v kombinácii s meničmi s priemerom 4 " až 8". Pri kombinácii s KRK radou Rokit alebo VTX navyše dostanete dizajnovo zladenú sústavu so zaoblenými hranami. Difrakcia, známa vlastnosť obdĺžnikových bední, je v prípade KRK 8s2 potlačená na úplné minimum a navyše vyzerá zaoblenie hrán jednoducho skvele. Výkonný 8" woofer s prímesou sklenených vlákien reprodukuje silné a mohutné basy, ktoré sú ale presné a hladké.

Kľúčové vlastnosti KRK 8s2

  • Aktívny subwoofer s predným bassreflexom
  • Zaoblené predné hrany znižujúce difrakciu zvuku
  • Vyhotovenie s 15 mm zosilnenej drevovláknitej dosky MDF
  • 8" woofer s prímesou sklenených vlákien
  • Zosilňovač triedy D s vysokým výstupným výkonom až 109 W
  • Symetrické vstupy XLR a TRS + RCA a 6,3 mm jack
  • Dokonalý dizajn s povrchom "black vinyl"

KRK 8s2, dokonalý spoločník

Špičkový subwoofer KRK 8s2 ponúka dolnú priepusť, ktorého hodnotu môžete posúvať v rozmedzí 30 Hz až 205 Hz. Vďaka tejto natoľko flexibilnej hodnote nie je problém prepojiť woofer k takmer akejkoľvek repro sústave. Pre pripojenie k zdroju zvuku slúži hneď niekoľko konektorov - symetrický XLR, TRS alebo RCA konektor. Užitočným Bypass režimom premostíte pripojenie k reproduktoru, a tým ho vyradíte bez nutnosti odpájania káblov. To je možné ovládať nožným pedálom s veľkým.

Doplňujúce informácie:

Vstupné konektory:
XLR ľavý/pravý, 1/4" TRS ľavý/pravý, RCA ľavý/pravý, 1/4" nožný spínač

Výstupné konektory:
XLR ľavý/pravý, 1/4" TRS ľavý/pravý, RCA ľavý/pravý
 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KRK 8s2
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KRK 8s2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KRK 8s2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KRK 8s2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KRK 8s2.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií