AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

KRUPS Arabica EA811810

Zobraziť katalóg
KRUPS Arabica EA811810
Automatický kávovar nádržka na vodu s veľkým objemom a zásobník na zrnkovú kávu, panel s veľkým LCD displejom a užívateľsky prívetivým rozhraním, nastavenie 3 teplôt a 3 stupňov mletia
Kód:  KRUKA003 Produktové číslo:  EA8118 Stránky výrobcu

KRUPS Arabica EA811810

Vychutnajte si to najlepšie espresso Krups Arabica s nádhernou vôňou a plnou chuťou vo vašom šálky. Automatický kávovar Krups Arabica EA811810 vám ho s absolútnou ľahkosťou pripraví. Nadýchanú kávu pripravíte ľahko a rýchlo, stačí zvoliť na extra veľkom XL LCD displeji s užívateľsky prívetivým rozhraním požadovanú funkciu. Súčasťou mlynčeka na kávu je kovový kužeľový odřepíkovací obrusovacie, ktorý sa postará o precízne namletia kávy.Môžete si zvoliť tri stupne mletia a tri teploty prípravy kávy. S parnou tryskou si môžete užiť aj dokonalé cappuccino.

Kľúčové vlastnosti kávovaru Krups Arabica EA811810

  • Plne automatický kávovar s bezkonkurenčnými funkciami v čierno-striebornej farbe
  • Kávovar Krups má veľkú 1,7l nádržku na vodu
  • Veľký LCD displej s intuitívnym užívateľským rozhraním
  • Praktické kompaktné prevedenie s dostatočným výkonom
  • Pamäť na dva recepty prípravy nápojov
  • Systém KRUPS Quattro Force optimalizuje dobu prípravy kávy
  • Kávovar má nastaviteľnú silu kávy a teplotu
  • Nastavenie mletia pre ideálne konzistenciu nápoje
  • Parná tryska pre hustú penu, ktorá sa ľahko čistí

Systém KRUPS Quattro Force

Kávovar Krups Arabica EA811810 na kávu a espresso je vybavený inovatívnou technológiou KRUPS Quattro Force, ktorá optimalizuje prípravu kávy. Mletia kávových zŕn je o 20% rýchlejší, nechýba ani hydraulické utláčaním, kompaktná sparovacia jednotka a automatické čistenie pre dlhotrvajúci výkon.

Jednoduchá údržba

S kávovarom Krups bude príprava kávy hračkou, ale rovnako tak údržba. Prístroj má automatické odvápňovanie, ktoré sa automaticky pripomenie. Oplach trysiek sa vykonáva manuálne a odkvapávač je vyberateľný. Nádržka na vodu má objem 1,7 litra a objem zásobníka na kávu má kapacitu 260 gramov.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Korene nemeckej značky KRUPS siahajú do roku 1846, keď jej zakladateľ Robert Krups produkoval mimoriadne kvalitné váhy. V 50. rokoch dvadsiateho storočia objavili v spoločnosti KRUPS kúzlo kávy, z ktorého vzišiel legendárny kávovar ONKO. Za viac ako 50 rokov vyprodukovala značka KRUPS rad mimoriadnych modelov a technických riešení a pokračuje v tom aj naďalej. Dôkazom je napríklad samočistiaca parná tryska. Ponuka značky KRUPS zahŕňa kávovary, kvalitné kávové mlynčeky a peniče mlieka. V súčasnosti je značka KRUPS členom silnej medzinárodnej skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KRUPS Arabica EA811810 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KRUPS Arabica EA811810. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KRUPS Arabica EA811810. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KRUPS Arabica EA811810. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KRUPS Arabica EA811810.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií