AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

KRUPS EA8010 PE Espresseria čierno-strieborné

Zobraziť katalóg
KRUPS EA8010 PE Espresseria čierno-strieborné
4,2 5 hodnotení
Automatický kávovar 1450W, 15bar, Thermoblock, nádrž na vodu 1.8l, kávový mlynček
Kód:  EAN3062 Produktové číslo:  EA8010PE Stránky výrobcu
KRUPS EA8010 PE Espresseria čierno-strieborné Predaj skončil

KRUPS EA8010 PE Espresseria čierno-strieborné

Špičkové automatické espresso, najmenšie vo svojej triede na svete!Presovač je vybavený novým patentovaným kompaktnom Thermoblock s nerezovým vnútorným povrchom a "Perfect Coffee Systémom" pre prípravu dokonalej kávy.Pohodlné ovládanie všetkých funkcií je realizované prostredníctvom ovládačov na čelnom paneli, kde možno okrem iného nastaviť naprjeden z troch stupňov teploty či jeden zo štyroch stupňov tvrdosti vody.Vnútorná sparovacia komora je variabilný a pojme 6 - 9 gramov kávy.

Prístroj je vybavený tiež kónickým kovový mlynček na kávu s tromi stupňami mletia.Komfort používania zvyšuje tiež platnička na predhrievanie šálok, odnímateľná odkvapkávacia mriežka, automatické zapnutie či vypnutie, funkcia horúca voda, výškovo nastaviteľný dispenzor kávy a vhod príde aj zásobník na použitú kávu.Kávovar automaticky upozorňuje na nutnosť čistenia a odvápnenia (štartovacia sada je súčasťou dodávky).

Parametre a špecifikácie:

Tlak čerpadla:

15 barov

Príkon:
1450W

Objem zásobníka na vodu:
1,8 l

Farba:
Čierna s kovovým rámčekom

Rozmery:
33 x 24 x 36 cm

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
1 450 W Hotovo!
Tlak čerpadla
15 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
1,8 l Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Automatické vypnutie Hotovo!

Výbava

Všeobecná výbava
Integrovaný mlynček na kávu Hotovo!
Príprava nápoja
Nahrievanie šálok Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
33 cm Hotovo!
Šírka
24 cm Hotovo!
Výška
36 cm Hotovo!
Viac parametrov

Korene nemeckej značky KRUPS siahajú do roku 1846, keď jej zakladateľ Robert Krups produkoval mimoriadne kvalitné váhy. V 50. rokoch dvadsiateho storočia objavili v spoločnosti KRUPS kúzlo kávy, z ktorého vzišiel legendárny kávovar ONKO. Za viac ako 50 rokov vyprodukovala značka KRUPS rad mimoriadnych modelov a technických riešení a pokračuje v tom aj naďalej. Dôkazom je napríklad samočistiaca parná tryska. Ponuka značky KRUPS zahŕňa kávovary, kvalitné kávové mlynčeky a peniče mlieka. V súčasnosti je značka KRUPS členom silnej medzinárodnej skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KRUPS EA8010 PE Espresseria čierno-strieborné Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KRUPS EA8010 PE Espresseria černo-stříbrné. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KRUPS EA8010 PE Espresseria černo-stříbrné. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KRUPS EA8010 PE Espresseria černo-stříbrné. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KRUPS EA8010 PE Espresseria kávéfőző fekete-ezüst.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií