KRUPS EA8250 PE Espresseria Automatic čierne

Zobraziť katalóg
KRUPS EA8250 PE Espresseria Automatic čierne
4,5 2 hodnotení
Automatický kávovar 1 450 W, 15b ar, LCD, Thermoblock, nádrž na vodu 1,8 l, Autocapuccino s nádobkou na mlieko, mlynček
Kód:  EAN3061g Produktové číslo:  EA8250 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

KRUPS EA8250 PE Espresseria Automatic čierne Predaj skončil

KRUPS EA8250 PE Espresseria Automatic čierne

Spoľahlivé, plne automatické espresso sa môže pochváliť nielen pohodlným ovládaním a jednoduchým používaním, ale hlavne výbornou kávou! O tú sa postará najmä nový patentovaný kompaktný Thermoblock s antikorovým vnútorným povrchom. O intuitívne ovládanie sa postará digitálny displej s ovládacím systémom. Samozrejmosťou sú funkcie automatického zapnutia a vypnutia.

Vhod určite príde vstavaný kónický kovový mlynček na kávu s tromi stupňami jemnosti mletia a nádobka na mlieko. Pre pripravovanú kávu je možné nastaviť tri stupne teploty. Nechýba ani možnosť prístroj prispôsobiť tvrdosti používanej vody v štyroch stupňoch. Dispenzor kávy je výškovo nastaviteľný. Prístroj je možné použiť aj pre prípravu Caffé Latté alebo na ohrev vody.

Variabilná sparovacia komora je vhodná pre dávky kávy v rozmedzí 6-9 g. Prístroj automaticky upozorňuje na nutnosť čistenia a odvápnenia. Pre čistenie vody je určený filter Claris Aqua so spätným chodom. Praktickou záležitosťou, ktorá spríjemní používanie, je platnička na predhrievanie šálok a odnímateľná odkvapkávacia mriežka. Použitá káva sa hromadí vo vstavanom zásobníku.

Parametre a špecifikácie:

Tlak čerpadla:
15 barov

Príkon:
1 450 W

Zásobník vody:
1,8 l

Farba:
čierna

Rozmery:
46×27×36 cm

Hmotnosť:
7,7 kg

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Korene nemeckej značky KRUPS siahajú do roku 1846, keď jej zakladateľ Robert Krups produkoval mimoriadne kvalitné váhy. V 50. rokoch dvadsiateho storočia objavili v spoločnosti KRUPS kúzlo kávy, z ktorého vzišiel legendárny kávovar ONKO. Za viac ako 50 rokov vyprodukovala značka KRUPS rad mimoriadnych modelov a technických riešení a pokračuje v tom aj naďalej. Dôkazom je napríklad samočistiaca parná tryska. Ponuka značky KRUPS zahŕňa kávovary, kvalitné kávové mlynčeky a peniče mlieka. V súčasnosti je značka KRUPS členom silnej medzinárodnej skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,je součástí espressa Krups EA8250 PE Espresseria Automatic Auto-cappuccino set?

Diskusia a poradňa k KRUPS EA8250 PE Espresseria Automatic čierne
Príslušenstvo pre KRUPS EA8250 PE Espresseria Automatic čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KRUPS EA8250 PE Espresseria Automatic černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KRUPS EA8250 PE Espresseria Automatic Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KRUPS EA8250 PE Espresseria Automatic Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KRUPS EA8250 PE Espresseria Automatikus Fekete.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií