KRUPS EA900030 Full automatic espresso Barista

Zobraziť katalóg
KRUPS EA900030 Full automatic espresso Barista
4,0 2 hodnotení
Automatický kávovar 2-stupňová technológia penenie mlieka priamo v šálke, nastavenie teploty, množstvo vody a sily káv, veľký farebný dotykový displej 4:3, automatické čistenie parnej trysky, odnímateľný zásobník na použitú kávu až na 12 káv, LED osvietenie šálky
Kód:  EAN3068b Produktové číslo:  EA900030 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

KRUPS EA900030 Full automatic espresso Barista Predaj skončil

KRUPS EA900030 Full automatic espresso Barista

Špičkové a profesionálne plnoautomatické espresso KRUPS EA9000 Barista splní všetky vaše priania a uspokojí túžbu po dokonalom nápojmi každý deň.Okrem vlastností ako nastavenie teploty, množstvo vody alebo sily kávy si Vás získa tiež veľkým farebným dotykovým displejom a 2-stupňovou technológií pre penenie mlieka priamo v šálke.Prístroj si zapamätá až osem obľúbených nastavenia pre urýchlenie procesu prípravy.Srdcom espressa je vysoko kvalitný nerezový kužeľový mlynček Burr.Nechýba ani násypka na kávové zrná, násypka na mletú kávu a zásobník na vodu so systémom Claris Aqua filter s objemom 1,7 litrov.

S prístrojom KRUPS EA9000 Barista si nemusíte lámať hlavu ani s upratovaním a údržbou - poteší pravidelné plne automatické čistenie parnej trysky a odnímateľný zásobník na použitú kávu (až 12 káv).Vo vybavení nájdete tiež odkvapkávacia tácka vrátane senzorov proti vytečeniu a tiež vyberateľný odkvapkávacia tácka vrátane mriežky z nerezovej ocele.Veľkým bonusom predstavuje KRUPS Premium servise, čo je exkluzívny služba pre všetkých majiteľov tohto prístroja, spočívajúce v bezplatnej horúcej linke, kde je možné ľahko a rýchlo vyriešiť všetky komplikácie.

Parametre a špecifikácie:

Typ:

plnoautomatické espresso

Displej:
Farebný dotykový displej
Pomer strán: 4:3

Konštrukcia:
Samohybné parná tryska - automatické napenenie mlieka
Vysoko kvalitný nerezový kužeľový mlynček Burr
Všetky ovládanie na prednej strane
Násypka na kávové zrná (kapacita 280 g)
Násypka pre mletú kávu
Odnímateľný zásobník na použitú kávu (až 12 káv)
Zásobník na vodu so systémom Claris Aqua filter systém (objem 1,7 l)
Veľký vyberateľný odkvapkávacia tácka
Malý vyberateľný odkvapkávacia tácka
Mriežka z nerezovej ocele

Špeciálne funkcie:
Jedinečná 2-stupňová technológia penenie mlieka priamo v šálke
Automatické zvolenie rôznych stupňov mletia kávy podľa nápoje
Nastavenie teploty, množstvo vody a sily kávy automaticky alebo manuálne
Až 8 možností pre uloženie obľúbených receptov
LED osvietenie šálky
Exkluzívne služba KRUPS bezplatná premium hotline

Údržba a upratovanie:
Pravidelné automatické čistenie parnej trysky
Fľaštička čistiaceho prostriedku pre automatické čistenie parných trysiek
Senzor proti pretečeniu

Farebné prevedenie:
strieborné

Korene nemeckej značky KRUPS siahajú do roku 1846, keď jej zakladateľ Robert Krups produkoval mimoriadne kvalitné váhy. V 50. rokoch dvadsiateho storočia objavili v spoločnosti KRUPS kúzlo kávy, z ktorého vzišiel legendárny kávovar ONKO. Za viac ako 50 rokov vyprodukovala značka KRUPS rad mimoriadnych modelov a technických riešení a pokračuje v tom aj naďalej. Dôkazom je napríklad samočistiaca parná tryska. Ponuka značky KRUPS zahŕňa kávovary, kvalitné kávové mlynčeky a peniče mlieka. V súčasnosti je značka KRUPS členom silnej medzinárodnej skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KRUPS EA900030 Full automatic espresso Barista Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KRUPS EA900030 Full automatic espresso Barista. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KRUPS EA900030 Full automatic espresso Barista. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KRUPS EA900030 Full automatic espresso Barista. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KRUPS EA900030 Full automatic espresso Barista.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií