Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

KRUPS KP110531 Nescafé Dolce Gusto Oblo červený

Zobraziť katalóg
KRUPS KP110531 Nescafé Dolce Gusto Oblo červený
4,8 80 hodnotení
Kávovar na kapsuly tlak 15 bar, príkon 1460 W, objem nádržky na vodu 0.8 l, druh kapsúl: Dolce Gusto, nastavenie množstva vody, nastavenie množstva kávy, odkvapkávací systém, automatické vypnutie a režim úspory energie, šírka 25 cm, výška 32 cm, hĺbka 18 cm, hmotnosť 2.5kg, farba červená
Kód:  EAN3068m4 Produktové číslo:  KP110531 Stránky výrobcu
KRUPS KP110531 Nescafé Dolce Gusto Oblo červený Predaj skončil

KRUPS KP110531 Nescafé Dolce Gusto Oblo červený


Vďaka svojmu originálnemu dizajnu sa bude vynímať v každej modernej kuchyni. V ponuke je v troch farebných variantoch, aby si každý mohol vybrať ten svoj. K jeho častému používaniu tiež prispievajú značne kompaktné rozmery, vďaka ktorým bude môcť zostať na kuchynskej linke, bez odkladania. Vychutnajte si svoju obľúbenú kávu štýlovo a s chuťou.


Teplé aj studené

Kapsulový systém spoločnosti Dolce Gusto je jediným, ktorý dokáže z kapsúl pripraviť ako horúce, tak aj studené nápoje.

Prvotriedna kvalita

S kávovarom KRUPS Nescafé Dolce Gusto Oblo si pripravíte veľké množstvo kvalitných nápojov, ktoré spríjemnia váš deň.

Profesionálny tlak

Vďaka vysokému tlaku, s hodnotou až 15 barov pripravíte kávu vysokej kvality so zamatovou hustou cremou.

Jednoduchá príprava

Do kávovaru stačí vložiť kapsulu a manuálnou páčkou si pripravíte svoj nápoj – ľahko, rýchlo a podľa svojej chuti!


Prednosti kapsulového kávovaru NESCAFÉ Dolce Gusto Oblo

  • Výber z 30 nápojov
  • Profesionálny tlak kávovaru až 15 barov
  • Kapsule do kávovaru Oblo sú hermeticky uzavreté
  • Kapsulový systém NESCAFÉ Dolce Gusto dokáže pripraviť teplé aj studené nápoje
  • Manuálne zastavenie prúdu vody
  • Energeticky úsporný režim

Uzavreté kapsuly

Na uchovanie čerstvosti a jedinečnej arómy sú kapsuly hermeticky uzavreté. Tak si môžete svoju kávu vychutnať kedykoľvek.

Dvojročná záruka

Záruka na pohodlné používanie kapsulového kávovaru KRUPS Nescafé Dolce Gusto Oblo.

Úsporný režim

Po piatich minútach nečinnosti dôjde k automatickému vypnutiu kávovaru. Týmto sa radí do kategórie energetickej spotreby A.

reddot design

Kávovar získal ocenenie reddot design award za produktový dizajn.


Štýlový kávovar Nescafé Dolce Gusto Oblo

Výhodou kávovaru Nescafé Dolce Gusto Oblo je extrémne rýchly, čistý a ohľaduplný chod. Disponuje funkciou automatického vypnutia, vďaka ktorej významne šetrí energiu. Odnímateľná nádržka na vodu ponúka objem 0,8 l. Rovnako ako pri všetkých moderných prístrojoch podobného typu, ani tu nechýba overený systém rýchleho ohrevu vody Thermoblock.


Jednoduchá obsluha kávovaru Nescafé Dolce Gusto Oblo

KRUPS Nescafé Dolce Gusto Oblo je pre používateľov mimoriadne prístupný, vďaka čomu jeho obsluhu zvládne naozaj každý. Využíva klasické ručné ovládanie, takže stačí vložiť akúkoľvek kapsulu NESCAFÉ Dolce Gusto do plastového držiaka a páčkou zvoliť, či má byť použitá teplá alebo studená voda. O tom, či je kávovar práve v činnosti vás bude vždy spoľahlivo informovať LEDkový indikátor.


Veľké množstvo nápojov pre každého

S kapsulovým kávovarom KRUPS Nescafé Dolce Gusto Oblo si svoj obľúbený nápoj nájde každý. K dispozícii budete mať spolu až 30 rôznych nápojov. Vybrať si môžete z niekoľkých variantov prémiových čiernych a bielych káv. Nápoje pripravíte vždy chutné, a to vďaka hermeticky uzavretým kapsulám, ktoré zachovávajú jedinečnú chuť a arómu daného nápoja. Doprajte si chvíľu pokoja a vychutnajte si vynikajúce kávy, podľa vášho gusta s týmto skvelým kávovarom.



Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
1 460 W Hotovo!
Tlak čerpadla
15 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
0,8 l Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Automatické vypnutie Hotovo!
Chuť nápoja
Nastaviteľnosť intenzity/množstva kávy Hotovo!
Funkcia údržby a čistenia
Režim úspory energie Hotovo!

Kapsuly

Druh kapsuly
NESCAFÉ Dolce Gusto Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
18 cm Hotovo!
Šírka
25 cm Hotovo!
Výška
32 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Mam tento kavovar a jen by me zajimalo jestli kdyz tam date kapsli musim si sama hlidat ml nebo by se mel automaticky vypnout

Dobrý den asi blbá otázka, ale zajímá mě jak velký sklenky v ml. na latté chtěla bych koupit ale nevím jak velké mám aby tam toho nebylo málo nebo aby mi to nepreteklo. Děkuji

Budou ještě v jiné barvě? Nebo se jedná o doprodej?

Dobrý den, máme zájem o tento kávovar - KRUPS KP110531 Nescafé Dolce Gusto Oblo červené a chci se zeptat, zda v případě objednání obdržíme vystavený kus (jelikož je u fotky uvedeno 1x vystaveno) a nebo nám přijde originál zabalený kus? Děkuji za informaci. D.P.

Dobrý deň prajem,chcem sa vás spýtať či je tento kávovar kompatibilný s kapsulami ktoré sa dajú plniť mletou kávou? S pozdravom Černá Prajem pekný zvyšok dňa.

Dobrý den. Právě jsem si vybalil nový kávovar a má prasklou nádobu na vodu. Normálně bych vám to vrátil, ale nádoba neteče a v současné situaci mi to nepřijde tak důležité, abych to řešil osobní návštěvou na prodejně. Je možné se domluvit na pozdější reklamaci / výměně? Díky za info.

Mám Nescafe Oblo a po zapnutí zelené tlačidlo iba bliká, je to normálne alebo by malo svietiť na zeleno keď je pripravené,,

Na KP 1000 pikola po viacnásobnom zatlačení zápas. tlačítka naskočí zelené svetlo ktoré po zatlačení po cca 2 sekundách zhasne a odstaví sa kávovar. Vytlačí z kapsuly len malo roztoku. Čo môže byt príčina. Ďakujem.

Prosím vás, vie niekto akú životnosť má bateria, a či sa dá niekde zohnať nová? Nechcem to používať dve sezóny a potom vyhodiť. Ďakujem za odpoveď

Dobry den,mam dotaz zda mohu do Dolce Gusta Oblo použít i kapsle od Illy do stroje Francis Francis?

12
Diskusia a poradňa k KRUPS KP110531 Nescafé Dolce Gusto Oblo červený
Príslušenstvo pre KRUPS KP110531 Nescafé Dolce Gusto Oblo červený Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KRUPS KP110531 Nescafé Dolce Gusto Oblo červené. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KRUPS KP110531 NESCAFÉ DOLCE GUSTO Oblo. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KRUPS KP110531 NESCAFÉ DOLCE GUSTO Oblo.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií