Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

KRUPS KP160531 NESCAFÉ DOLCE GUSTO Genio 2

Zobraziť katalóg
KRUPS KP160531 NESCAFÉ DOLCE GUSTO Genio 2
4,7 14 hodnotení
Kávovar na kapsuly 15 bar, 1500W, 1l odnímateľná nádoba na vodu, exkluzívne pre kapsule NESCAFÉ Dolce Gusto, červené
Kód:  EAN3068l Produktové číslo:  KP160531 Stránky výrobcu
KRUPS KP160531 NESCAFÉ DOLCE GUSTO Genio 2 Predaj skončil

KRUPS KP160531 NESCAFÉ DOLCE GUSTO Genio 2

Malý, ale šikovný

KRUPS Nescafé Dolce Gusto Genio 2 je inteligentný kávovar, ktorý je ideálny najmä pre malé kuchyne. Ponúka ľúbivý kompaktný dizajn, zaručenú kvalitu a možnosť pripravovať ako studené, tak teplé nápoje. Pracuje pri príkone 1500 W a pri tlaku čerpadla 15 barov. Unikátny kapsulový systém vám umožní vychutnať si krémové aróma a znamenitú chuť 100% Arabiky. Vybrať si môžete zo širokého spektra horúcich aj studených nápojov. Počas chvíle tak pripravíte talianske Latté Machiatto, Capuccino, Cortado a ďalšie. Pre deti môžete ľahko pripraviť obľúbené nápoje ako Nesquik, horúcu čokoládu, Nestea a mnoho iných.

Šetrí váš čas aj energiu

Výhodou tohto kávovaru je extrémne rýchla a šetrná prevádzka . Dávkovací systém Flow Stop umožňuje sedem možností nastavenia množstva vody, po dosiahnutí požadovaného množstva sa potom kávovar sám vypne. Odnímateľná nádržka na vodu ponúka objem 1 l.

Jednoduchá obsluha

KRUPS Nescafé Dolce Gusto Genio 2 je užívateľsky veľmi prívetivý, vďaka čomu jeho obsluhu zvládne naozaj každý. Stačí vložiť akúkoľvek kapsulu NESCAFÉ Dolce Gusto do magnetického držiaka a prístroj spustiť. O tom, či je práve v prevádzke vás bude vždy spoľahlivo informovať LED indikátor. Pre maximálne pohodlnú obsluhu si odkvapkávaciu tácku môžete nastaviť do 3 polôh podľa veľkosti šálky. Vychutnať si šálku lahodnej kávy nikdy nebolo jednoduchšie!

Technické parametre a špecifikácie:

Určené pre:
Exkluzívne pre kapsule NESCAFÉ Dolce Gusto

Príkon:
1500 W

Tlak čerpadla:
15 barov

Objem nádržky na vodu:
1 l

Ďalšie vlastnosti:
Extrémne rýchla, čistá a jednoduchá prevádzka
Možnosť pripraviť horúce aj studené nápoje
Inteligentné dávkovacie rozhranie
7 možností nastavenia množstva vody
Úsporný režim - automatické vypnutie po 5 minútach
Odkvapkávacia tácka s nastavením výšky - tri polohy
Magnetický držiak kapsúl
LED spínač zapnuté/vypnuté
Kompaktný dizajn - ideálny pre malé kuchyne


Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, nevíte prosím, zda má tento typ automatické nastavení množství vody? Či je potřeba u toho stát a podle velikosti hrnku stopnout. Děkuji

Diskusia a poradňa k KRUPS KP160531 NESCAFÉ DOLCE GUSTO Genio 2
Príslušenstvo pre KRUPS KP160531 NESCAFÉ DOLCE GUSTO Genio 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KRUPS KP160531 NESCAFÉ DOLCE GUSTO Genio 2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KRUPS KP 160531 NESCAFÉ Dolce Gusto Genio 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KRUPS KP 160531 NESCAFÉ Dolce Gusto Genio 2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KRUPS NESCAFÉ Dolce Gusto Genio 2 - KP160531.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií