KRUPS KP2308CS NESCAFÉ Dolce Gusto MELODY 3

Zobraziť katalóg
KRUPS KP2308CS NESCAFÉ Dolce Gusto MELODY 3
4,5 4 hodnotení
Kávovar na kapsuly čierne matné, 1500W, 15bar, automatické vypnutie po 5 minútach, automatický a manuálny režim, 3 možnosťami nastavenia výšky, nádržka 1.3l, 6 kapsúl
Kód:  EAN3068 Produktové číslo:  KP2308CS Stránky výrobcu
KRUPS KP2308CS NESCAFÉ Dolce Gusto MELODY 3 Predaj skončil

KRUPS KP2308CS NESCAFÉ Dolce Gusto MELODY 3

Nová generácia obľúbeného espresso prístroja je tu!KRUPS KP2308CS NESCAFÉ Dolce Gusto MELODY 3 ponúka zaručenú kvalitu, pekný kompaktný dizajn a možnosť pripravovať horúce i studené nápoje.Okrem základných vlastností tejto produktovej rady je hlavnou výhodou tejto vylepšenej verzie inteligentný dávkovacie rozhranie Play & Select a poloautomatické ovládanie Flow stôp.Espresso pracuje pri príkone 1500 W a pri tlaku čerpadla 15bar.Je vybavené nádržkou na vodu s objemom 1,3 litrov.Kvalitné spracovanie a nerezová konštrukcia sú predpoklady pre dlhý a spoľahlivú prevádzku vo Vašej domácnosti.Ďalšie devízou espresso prístroja KRUPS Dolce Gusto MELODY 3 je tiež možnosť voľby medzi automatickým a manuálnym režimom.Celkom je k dispozícii sedem možností nastavenia množstva vody.Stačí len zvoliť Vaše obľúbené a kávovar sa už o všetko ďalšie postará za Vás.

Rovnako ako u všetkých moderných prístrojov podobného typu, ani tu nechýba overený systém rýchleho ohrevu vody Thermoblock.Užívateľské pohodlie okrem ďalších prvkov zaisťuje odkvapkávacia tácka s nastaviteľnou výškou.Malým bonusom je štartovací balíček, obsahujúci šesť kapsúl NESCAFÉ Dolce Gusto pre prípravu tých najlahodnejších nápojov.Ihneď po zakúpení espresso prístroja si teda môžete spríjemniť deň dokonalým kávovým nápojom.Matne čierne farebné prevedenie sa hodí do každej kuchyne av interiéri pôsobí veľmi elegantne.

Technické parametre a špecifikácie:

Určené pre:

exkluzívne pre kapsule NESCAFÉ Dolce Gusto

Konštrukcia:
nerez magnetický držiak kapsúl
nerez aretačná páka so zdvíhačom
nerez voliaca páka s pérovaním
nerezový volič horúca/studená voda
odkvapkávacia tácka nastaviteľný do 3 polôh
LED spínač zapnuté/vypnuté

Príkon:
1500 W

Tlak čerpadla:
15 barov

Objem nádržky na vodu:
1,3 l

Ďalšie vlastnosti:
Flow Stop
Play & Select voliaca koliesko
Automatický a manuálny režim (7 možností nastavenia)
Thermoblock
Extrémne rýchly, čistý a jednoduchý prevádzku
Možnosť pripraviť horúce i studené nápoje
Úsporný režim - automatické vypnutie po 5 minútach
Odkvapkávacia tácka s nastavením výšky - tri polohy

Rozmery:
32 x 32 x 22 cm

Príslušenstvo:
Štartovací balíček so 6 kapsulami

Farebné prevedenie:
matne čierne

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KRUPS KP2308CS NESCAFÉ Dolce Gusto MELODY 3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KRUPS KP2308CS NESCAFÉ Dolce Gusto MELODY 3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KRUPS KP2308CS NESCAFÉ Dolce Gusto MELODY 3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KRUPS KP2308CS NESCAFÉ Dolce Gusto MELODY 3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KRUPS KP2308CS NESCAFÉ Dolce Gusto MELODY 3.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií