Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

KRUPS Nescafé Dolce Gusto Drop Silver KP350B

Zobraziť katalóg
KRUPS Nescafé Dolce Gusto Drop Silver KP350B
4,8 11 hodnotení
Kávovar na kapsuly 1600W, 15bar, nádržka na vodu 0.8l, automatické zasunutie kapsule
Kód:  KRUES008 Produktové číslo:  KP350B Stránky výrobcu
KRUPS Nescafé Dolce Gusto Drop Silver KP350B Predaj skončil

KRUPS Nescafé Dolce Gusto Drop Silver KP350B

Nechajte sa vtiahnuť do sveta perfektného espressa. Vďaka Human Machine Interface budete tento zázrak ovládať intuitívne ľahko a jediným dotykom. Spoľahlivo si pripravíte horúce i studené nápoje v celkovom objeme až 800 ml na jedno naplnenie nádržky. Môžete tak pohostiť až 4 kamarátky naraz! Budete sa im pri tom môcť plne venovať, pretože kávovar disponuje plne automatickým režimom, stihnete tak prebrať všetko od manžela, ktorý necháva špinavé ponožky v obývačke, cez kolegyňu, ktorá randí so šéfom, až po nový účes jednej z nich.

Kľúčové vlastnosti

  • Human Machine Interface
  • Tlak 15 barov
  • Automatický aj manuálny režim
  • Automatické zasunutie kapsule
  • Automatické vypnutie
  • Možnosť nastavenia výšky
  • Nádržka na vodu s objemom 0,8 litra
  • Vrátane 6 kapsulí

Šup hore a dole

Máte radšej poctivé espresso v maličkej šálke, cappuccino s bohatou penou v širokej šálke, alebo našľahané latté vo vysokom pohári, pretože sa vám páči, ako sú v ňom krásne vidieť jednotlivé vrstvy? Žiadny problém, pretože kávovar je aj s ohľadom na nastavenie výšky variabilný a prispôsobí sa mamičke aj svokre. Každý si vyberie to svoje a bude si môcť užiť perfektnú kávu za každých okolností. Vyberte si len to, akú farbu kávovaru chcete a akú kapsulu do neho vložíte práve dnes - do začiatku vám ich pridáme šesť, aby ste si mohli perfektnú kávu užívať hneď od začiatku.

Raz, dva ... káva!

Vďaka tlaku 15 barov si budete dopriavať perfektnú kávu bez námahy. Ak chcete kávu bez námahy, využite plne automatický režim. Stačí vložiť kapsulu, ktorú kávovar automaticky a sám zasunie. Pokiaľ máte radšej veci pod kontrolou, rozhodne si zamilujete možnosť vlastného nastavenia. Používanie Dolce Gusto Drop bude ľahké a úsporné - kávovar sa totiž po piatich minútach nečinnosti automaticky vypne, a tým šetrí elektrickú energiu aj vašu peňaženku.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
1 500 W Hotovo!
Tlak čerpadla
15 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
0,8 l Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Automatické vypnutie Hotovo!
Funkcia údržby a čistenia
Režim úspory energie Hotovo!

Kapsuly

Druh kapsuly
NESCAFÉ Dolce Gusto Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
25 cm Hotovo!
Šírka
25 cm Hotovo!
Výška
32 cm Hotovo!
Hmotnosť
3 kg Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jsou v balení u produktu i nějaké originální sklenice ? Pokud ne je možné je u Vás dokoupit zvlášť ?

Diskusia a poradňa k KRUPS Nescafé Dolce Gusto Drop Silver KP350B
Príslušenstvo pre KRUPS Nescafé Dolce Gusto Drop Silver KP350B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KRUPS KP350B Nescafé Dolce Gusto Drop stříbrné. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DROP® KRUPS - Automatik - SILBER/SCHWARZ. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DROP® KRUPS - Automatik - SILBER/SCHWARZ. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KRUPS Nescafe Dolce Gusto Drop Ezüst KP350B.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií