alzaplus segmenty sda v2

KRUPS Nescafe DolceGusto Melody KP2205

Zobraziť katalóg
KRUPS Nescafe DolceGusto Melody KP2205
5 2 hodnotení
Kávovar na kapsuly - 1500W, termoblok, nádrž na vodu 1.3l, režim automatického vypnutia počas 5min, tlak 15bar
Kód:  KRUDO205 Stránky výrobcu
KRUPS Nescafe DolceGusto Melody KP2205 Predaj skončil

KRUPS Nescafe DolceGusto Melody KP2205

KRUPS Nescafé Dolce Gusto Melody 3 predstavuje ďalšiu generáciu jedného z najpredávanejších manuálnych espress na kapsle. Tento prístroj vysokej kvality zaujme predovšetkým moderným dizajnom a kompaktnými rozmermi. Je určený exkluzívne pre kapsule Nescafé Dolce Gusto (porcovaná káva). V Melody 3 si môžete pripraviť lahodné teplé a studené nápoje. Prístroj je prakticky neustále v pohotovostnom režime, ktorý zahŕňa rýchle nahriatie a automatické vypnutie po 5 minútach nečinnosti. Kapsuly sa vkladajú do nerezového držiaku a z nerezu boli vyrobené aj ostatné časti espressa, ako napríklad aretačná páka so zdvihom a vodiaca páka. V kombinácii s červenou farbou sa Dolce Gusto Melody 3 stane elegantným doplnkom každej kuchyne. 

 

Kľúčové vlastnosti kávovaru KRUPS Nescafé Dolce Gusto Melody KP2205

  • Pre teplé a studené nápoje
  • Rýchle nahriatie a automatické vypnutie po 5 minútach
  • Zásobník na odkvapkávanie s nastavením výšky v 3 polohách
  • Farebný spínač LED
  • Exkluzívne pre kapsuly Nescafé Dolce Gusto
  • Vyžaduje minimálne čistenie

Espresso pre každého

Používanie je rovnako intuitívne ako v predchádzajúcich generáciách a kávovar dokáže ovládať naozaj každý. Po zahriatí jednoducho vložte kapsulu do držiaka a nastavte množstvo vody pomocou ovládacej páky. Posuňte páčku doľava na prípravu studeného nápoja a otočením vpravo na horúce nápoje. Páka v pôvodnej polohe zastaví tok vody. Vďaka hliníkovému termobloku sa skracuje čas nahrievania a ušetria sa náklady na energiu.

Dolce Gusto Melody 3 vám bude bez problémov pripravovať aj nápoje s mliečnou penou bez toho, aby ste ju museli pripraviť sami. Dokonca ani čistenie vám nezaberie veľa času, vďaka dômyselne premyslenej konštrukcii zariadenie nevyžaduje veľa času na údržbu.

Jedinečný systém kapsúl

Unikátny systém kapsúl umožňuje vychutnať si krémovú vôňu a vynikajúcu chuť 100% Arabiky. Môžete si vybrať zo širokej ponuky teplých a studených nápojov. Behom chvíle pripravíte talianske Latté Machiatto, Capuccino, Cortado a ďalšie. Pre deti môžete servírovať Nesquik, horúcu čokoládu, Nestea a mnoho ďalších.

 

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
1 500 W Hotovo!
Tlak čerpadla
15 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
1,3 l Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Automatické vypnutie Hotovo!
Funkcia údržby a čistenia
Režim úspory energie Hotovo!

Kapsuly

Druh kapsuly
NESCAFÉ Dolce Gusto Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
32 cm Hotovo!
Šírka
32 cm Hotovo!
Výška
22 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, měla bych dotaz, jaký je rok výroby. Děkuji

dostanem k tomuto kávovaru kapsule..či si ch mám tu objednať..a aké..ďakujem..

Diskusia a poradňa k KRUPS Nescafe DolceGusto Melody KP2205
Príslušenstvo pre KRUPS Nescafe DolceGusto Melody KP2205 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KRUPS Nescafé DolceGusto Melody KP2205. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KRUPS Nescafé DolceGusto Melody KP2205. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KRUPS Nescafé DolceGusto Melody KP2205. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KRUPS Nescafé DolceGusto Melody KP2205.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií