AP+ nový vizuál Xiaomi Fan Festival

Krusell ORBIT FLEX pro Samsung Galaxy Nexus

Zobraziť katalóg
Krusell ORBIT FLEX pro Samsung Galaxy Nexus
4,4 3 hodnotení
Pouzdro na mobil černo-šedé
Kód:  GD250l Produktové číslo:  75516
Krusell ORBIT FLEX pro Samsung Galaxy Nexus Predaj skončil

Krusell ORBIT FLEX pro Samsung Galaxy Nexus

Skvělé pouzdro Krusell ORBIT FLEX, které je svými rozměry a konstrukcí určeno pro velmi populární mobilní telefon Samsung Galaxy Nexus. Jde o jedinečné pouzdro typu 2v1, na kterém se designovým návrhem podepsal vývojář Robert Mazetti. Poskytuje telefonu maximální corhanu a díky odnímatelnému klipu je pouzdro také velmi flexibilní a umožňuje v kanceláři i mimo ni. Díky systému Multidapt jsou všechny funkce a konektory telefonu přístupné díky praktickým výřezům a otvorům. Navíc telefon snadno připnete k držáku i v pouzdru. Bude tedy vždy maximálně chráněn. Pouzdro Krusell ORBIT FLEX je vyrobeno z kvalitních kožených materiálů.

Parametre a špecifikácia

Materiál
Koža Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Systém na prichytenie na opasok Hotovo!

Typ a materiál

Materiál
Koža Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie
Systém na prichytenie na opasok Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Krusell ORBIT FLEX pro Samsung Galaxy Nexus Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Krusell ORBIT FLEX pro Samsung Galaxy Nexus . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Krusell ORBIT FLEX pro Samsung Galaxy Nexus . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Krusell ORBIT FLEX pro Samsung Galaxy Nexus . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Krusell ORBIT FLEX pro Samsung Galaxy Nexus .
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií