AD elektro AD elektro

Küchenmeister Vícezrnný

Zobraziť katalóg
Küchenmeister Vícezrnný
Domáci chlieb směs na přípravu domácího chleba, 1x1000g - 0,76 €/ks
Kód:  EAV6951d Produktové číslo:  VICE01
Küchenmeister Vícezrnný Predaj skončil

Küchenmeister Vícezrnný

Polotmavé chlieb z celozrnnej múky s prídavkom ľanových a slnečnicových semien. Chlieb je chuťovo neutrálne, množstvo semienok a celozrnná štruktúra ho robí ideálnym ako hlavnú súčasť pokrmu. Nadýchaný a vlhký, vhodný pre milovníkov zdravého chleba.

Alergia: Ako všetky zmesi, ktoré u nás nájdete, obsahuje aj táto len prírodné a prírodne identické látky. Chlieb nie je bezlepkový. Zmes neobsahuje mliečne výrobky.

Zloženie: Pšeničná celozrnná múka (72%), ľanové semienko, ovsená krupica (5%), ražná múka (5%), slnečnicové semená, sušený ražný kvások, jodidovaná soľ, sušené droždie, hroznový cukor, sladová múka, sladový výťažok, regulátor kyslosti (octan sodný), okyselovací prostriedok (kyselina jablčná), prostriedok na ošetrenie múky (kalcium karbonát a kyselina askorbová - vitamín C), kyselina listová.

Kyselina listová je veľmi dôležitým doplnkom stravy, nevyhnutným pre rast a správny vývoj.Podporuje delenie buniek a zdravú bunkovú stavbu, tiež funkcie krvného obehu a srdca. Dva krajce chleba (100 g), obsahujú približne 50% odporúčanej dennej dávky kyseliny listovej. Mladiství a tehotné ženy majú zvýšenú potrebu tejto kyseliny.

Pečenie v domácej pekárni: 320 ml vody izbovej teploty vlejte do pekárne a pridajte 500 g zmesi. Zvoľte štandardný pečiace program a nechajte pekáreň pracovať.

TIPy:
Nebojte sa chlieb z polovice zmesi piecť programom na veľký chleba a najvyšší stupeň prepečenia. Chlieb bude mať krásne chrumkavú kôrku, pritom zostane vláčny a vlahý vnútri. (Vyskúšané v pekárni ETA Harmony)

Po dokončení kysnutia (v návode k Vašej pekárni nájdete doby trvania jednotlivých častí cyklu) opatrne vytiahnite z cesta hnetacie háky.

Hotový chlieb nechajte cca 20 minút dôjsť v zatvorené pekárni, po miernom vychladnutí vyberte a nechajte úplne vychladnúť.Ak nejaký chleba zostane, najlepšie mu bude v plátenom vrecku alebo bavlnené utierke. Nenakrájený chlieb vydrží výborný aj po štyroch dňoch od upečení.

100g chleba obsahuje:
Energetická hodnota: 1429 kJ/338 kcal
Bielkoviny: 13,8 g
Uhľohydráty: 58,5 g (z toho cukor: 1,0 g)
Tuky: 5,4 g (z toho nasýtené mastné kyseliny 0,7 g)
Vláknina: 8,0 g
Soľ: 0,78 g
Kyselina listová: 125 ug * (* 62% dennej dávky)

Balenie:
2x 750 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Küchenmeister Vícezrnný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Küchenmeister Vícezrnný. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Küchenmeister Vícezrnný. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Küchenmeister Vícezrnný.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií