Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Kuchynský robot Tefal QB612D38

Zobraziť katalóg
Kuchynský robot Tefal QB612D38
4,7 7 hodnotení
Kuchynský robot 1100W, 8 nastavení rýchlosti, planetárny duálny pohyb, 6 nástavcov: kovový hák na hnetenie, metla na miesenie, metla Flex Whisk na šľahanie, nerezový mixér, krájač / strúhadlo a mlynček na mäso, misa o objeme 4.6 l, 2 elektrické prípojky pre voliteľné príslušenstvo, priložená kuchárka s 25 receptami
Kód:  SPTsc1707 Produktové číslo:  QB612D38 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kuchynský robot Tefal QB612D38

Tefal QB612D38

Vynikajúci pomocník pre každodenné pečenie bez námahy!

Dajte voľnosť Vašej kreativite! Kuchynský robot Tefal Masterchef Gourmet+ je váš dokonalý pomocník pri pečení. S motorom s príkonom 1 100 W a misou s objemom 4,6 litra zvládne až 1,8 kg cesta - a všetky vaše pekárske inšpirácie. Vďaka unikátnej metle Flex Whisk získate dokonalý nadýchaný sneh aj z jediného vajcia. Pomocou metly a hnetacieho háku z liateho kovu pripravte sladké cestá, aj cesto na chlieb či pizzu. To všetko s misou a tlačidlami v nádhernom dizajne na prepracovanej základni! Pripravte chutné domáce jedlá pomocou priloženého príslušenstva: antikorový mixér, krájač/strúhadlo a mlynček na mäso.


Tefal QB612D38

Patentovaná šľahacia technológia Flex Whisk: pre vzdušný a pevný sneh z bielkov, perfektný na šľahanie aj jediného vajcia.

Špeciálne navrhnutá FLEX šľahacia metla ľahko dosiahne až na dno nádoby a vďaka tomu Vám okamžite vyčarí dokonale ľahké a nadýchané výsledky!


Tefal QB612D38

Planetárny dvojaký mixovací pohyb pre dokonalé výsledky

Vďaka planetárnemu mixovaciemu pohybu, kedy sa hlava kuchynského robota a mixovacie háky otáčajú opačným smerom, Vám Masterchef Gourmet+ poskytne rýchle a dokonale hladké výsledky.

Tefal QB612D38

Mlynček na mäso

2 mriežky z antikorovej ocele pre stredné a hrubé mletie. Samo-ostrenie čepele pre dosiahnutie optimálnych výsledkov.

Tefal QB612D38

Vysoko kvalitné kovové cukrárske nástavce

Hnetenie, miešanie a šľahanie s cukrárskymi nástavcami: odolný kovový hnetací hák, metla na miesenie, a šľahacia metla Flex Whisk sú skvelé pre každodenné použitie.

Tefal QB612D38

Misa s objemom 4,6 l s veľkou zvislou rukoväťou

Vďaka mise s objemom 4,6 l ušľaháte až 10 bielkov, upečiete až 40 cupcakov a pripravíte cesto na 3 veľké pizze. Vďaka veľkej zvislej rukoväti je manipulácia ľahšia ako kedykoľvek predtým.

Tefal QB612D38

6 rýchlostí & Pulse funkcia

Tefal QB612D38

Strúhanie a krájanie

4 vyberateľné antikorové kužele pre jemné a hrubé strúhanie, krájanie na plátky a strúhanie zemiakov.

Tefal QB612D38

Mixér z antikorovej ocele

Ideálny pre horúce a studené suroviny, koktaily, drvenie ľadu, smoothies, polievky ... Odolná a elegantná nádoba (1,5 l, antikorová oceľ); odnímateľné nože z antikorovej ocele pre jednoduché čistenie.

Tefal QB612D38

Kuchárka súčasťou balenia

25 receptov pre inšpiráciu od každodenných dobrôt po sofistikované dezerty.


Záruka servisu po dobu 10 rokov

  • Konštrukcia pre ľahký servis
  • Rýchla nízkonákladová dodávka náhradných dielov po dobu 10 rokov
  • 6 500 servisných stredísk na celom svete

Parametre a špecifikácia

Príslušenstvo
miešacia metla, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, priehľadný kryt misy, balónová metla, mixér, mlynček na mäso, bubienkové strúhadlo Hotovo!
Objem misy
4,6 l Hotovo!
Príkon
1 100 W Hotovo!
Počet rýchlostí
8 Hotovo!

Príslušenstvo

Príslušenstvo
miešacia metla, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, priehľadný kryt misy, balónová metla, mixér, mlynček na mäso, bubienkové strúhadlo Hotovo!
Objem misy
4,6 l Hotovo!

Materiál

Materiál plášťa
Nerez Hotovo!
Materiál vnútorných prevodov
Plast Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
36,5 cm Hotovo!
Šírka
36,2 cm Hotovo!
Výška
56,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
11,23 kg Hotovo!

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!
Viac parametrov

História značky Tefal sa začala písať v roku 1954, kedy značku založil vo Francúzsku Marc Grégoire po tom, ako doma vyrobil pre svoju manželku prvú nepriľnavú panvicu. Postupne povrch aplikoval aj na ďalšie kuchynské náčinie a revolúcia vo varení bola na svete. Počas svojej dlhej histórie prišla značka s obrovským množstvom prevratných inovácií, medzi ktorými môžeme spomenúť napríklad bezdrôtovú žehličku. V súčasnosti zahŕňa ponuka značky Tefal nielen všetkých rôznych pomocníkov do kuchyne, ale aj žehličky alebo váhy. Od roku 1968 patrí značka Tefal do silnej medzinárodnej skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den existuje k tomuto typu robota moznost dokupit mlyncek na mak?

Dobrý den, dá se k tomuto robotu dokoupit odšťavňováč?děkuji

Dobry den,prosim vas ake prislusenstvo to obsahuje?v popise je napisane vsetko co je na foto ale dole pod Prislusentvo je pisane iba nieco tak vas poprosim obsah balenia.Dakujem

Dobrý den, proč tento robot hrozně píska?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda robot má plastové nebo kovové převody? Děkuji

Dobrý den měl bych zájem o tento výrobek.Byl by k vidění popř.před koupí někde na prodejně?Jsem okres Náchod děkuji za info

Diskusia a poradňa k Kuchynský robot Tefal QB612D38
Príslušenstvo pre Kuchynský robot Tefal QB612D38 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal QB612D38. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal QB612D38. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal QB612D38. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tefal QB612D38.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií