Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Kvadrokoptéra - JJRC RC H12C

Zobraziť katalóg
Kvadrokoptéra - JJRC RC H12C
5 2 hodnotení
Dron s 5Mpix kamerou, dosah až 300 m
Kód:  HRAa5258 Produktové číslo:  559021

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kvadrokoptéra - JJRC RC H12C

Cenově dostupná kvadrokoptéra Coolerstuff RC H12C nabízí kromě 5Mpix kamery velmi dobré letové vlastnosti, díky kterým je dron vhodný i pro úplné začátečníky. Vstavaná Li - Pol batéria s kapacitou 750 mAh umožňuje až 8 minút letu, jej nabíjanie potom trvá približne 80 minút.

Diaľkový ovládač s informačným displejom je napájaný štvoricou batérií AA (nie sú súčasťou balenia) má dosah až 300 metrov, vďaka čomu môžete lietať v skutočne veľkom priestore. Kvadrokoptéra je vybavená LED diódami pre ľahkú orientáciu aj v tme. Pořízené fotografie a videa se ukládají na SD kartu.

kľúčové vlastnosti

  • Dosah diaľkového ovládania až 300 m
  • Náhradné listy vrtuľou v balení
  • Doba letu až 8 minút
  • Elegantné oranžové prevedenie
  • LED diódy
  • 5Mpix kamera

Parametre a špecifikácia

Obsah balenia
Dron Hotovo!
Obsah balenia
Model Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Dron Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Model Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobré odpoledne, prosím o informaci k rozměrům výrobku, viz. kód výrobku. Dále prosím ještě o informaci, jak je ošetřeno, aby dronu například ve výšce 50m nedošly baterie a nespadl dolů. Děkuji za odpověď S pozdravem Daniel Slavík PS: raději jsem přidal link výrobku https://www.alza.cz/hracky/kvadrokoptera-coolerstuff-rc-h12c-d3030833.htm?catid=18857579

Diskusia a poradňa k Kvadrokoptéra - JJRC RC H12C
Príslušenstvo pre Kvadrokoptéra - JJRC RC H12C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kvadrokoptéra - JJRC RC H12C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Quadcopter - Coolerstuff RC H12C. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Quadcopter - Coolerstuff RC H12C. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Quadcopter - JJRC RC H12C.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií