PET Aplikace

La Piccola Cecilia 3 groups + 150 porcií kávy 100% Arabica za 1 Sk

Zobraziť katalóg
La Piccola Cecilia 3 groups + 150 porcií kávy 100% Arabica za 1 Sk
Pákový kávovar 3600W, pre ESE pody 44mm, nádoba 10L, speňovač na cappuccino, oddelená nádoba na horúcu vodu, bezpečnostný termostat
Kód:  LAP122c Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

La Piccola Cecilia 3 groups + 150 porcií kávy 100% Arabica za 1 Sk Predaj skončil

La Piccola Cecilia 3 groups + 150 porcií kávy 100% Arabica za 1 Sk

Espresso La Piccola Cecilia 3 groups je špičkový profesionálny kávovar vhodný vďaka svojej veľkosti pre reštaurácie a bary. Vyniká svojím atraktívnym vzhledom, prvotriednou kvalitou a prepracovanými detailmi. Taliansky moderný originálny design sa dokonale snúbi s funkčnosťou a skvelým výkonom. Kávovar vám umožní pripraviť súčasne tri až šesť šálok lahodnej kávy. Zároveň je veľmi flexibilný a umožňuje vypnúť tie časti, ktoré nie sú práve v prevádzke.

Výhodou kávovaru je oddelená nádoba na horúcu vodu s objemom 3,5 l, čím dochádza k výraznej úspore spotreby energie. Zásobník na vodu disponuje objemom 10 l, veľkorysý je aj objem odkvapkávacej misky 3,5 l. P ro prípravu obľúbeného cappuccina alebo latte macchiato je espresso opatrené tryskou na spenenie mlieka, ktorú docielite nádherné mliečnej peny.

Kľúčové vlastnosti

  • vhodný pre reštaurácie
  • možno pripraviť súčasne až 6 šálok kávy
  • 10l zásobník na vodu
  • oddelená nádoba na horúcu vodu
  • speňovač na cappuccino
  • určený pre ESE pody
  • bezpečnostný termostat

Jedinečnosť kávových podov

Espresso je určené na prípravu kávy pomocou ESE podov. Kávový ESE pod je porciovaná káva pripravená z praženej namletej kávy s presne odmeranou gramážou (cca 7 g) na prípravu espressa, ktorá je balená v papierovom obale s priemerom 44 mm. Výhodou kávových podov je veľmi jednoduchá a rýchla príprava. Správne množstvo kávy v kávovom podu zabraňuje jej chybnému dávkovanie. Rovnako ako u klasických kávovarov na mletú kávu pripravíte znamenité espresso so správnou krémoch. Navyše si káva aj pri dlhšom skladovaní uchováva svoje arómu a čerstvosť. K espresse La Piccola Cecilia 3 groups obdržíte 150 porcií kávy 100% Arabica za 1 Sk.

Ľahká údržba a obsluha

Rýchlosť, čistota a jednoduchá údržba. To sú hlavné prednosti tohto prvotriedneho a veľmi kvalitného kávovaru. Obsluhu prístroja a prípravu kávy zvládne každý, nie je potreba práca profesionálneho baristu. Vďaka ESE Podu sa kávovar ľahko udržuje a sú kladené menšie nároky na jeho čistenie. Dávkovanie káva hermeticky uzavretá v podu zamedzuje rozsypania mletej kávy pri jej plnení do dávkovačov. Vybavte si svoju reštauráciu či bar týmto skvelým espressom a doprajte si šálku výbornej kávy s bohatou krému.

Doplňujúce informácie:

Príkon:
3 600 W

Napätie:
230 V / 50 Hz - 120 V / 60 Hz

Rozmery:
42 × 77,5 × 45 cm

Hmotnosť:
36 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre La Piccola Cecilia 3 groups + 150 porcií kávy 100% Arabica za 1 Sk Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si La Piccola Cecilia 3 groups + 150 porcí kávy 100% Arabica za 1 Kč. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte La Piccola Cecilia 3 Gruppen + 150 Portionen 100% Arabica-Kaffee für 1 CZK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte La Piccola Cecilia 3 Gruppen + 150 Portionen 100% Arabica-Kaffee für 1 CZK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: La Piccola Cecilia 3 groups + 150 porcí kávy 100% Arabica za 1 Kč.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií