AD homeoffice alzaplus segmenty sda v2

Lafe BBP001

Zobraziť katalóg
Lafe BBP001
Stolný mixér – vhodný na prípravu smoothie, ľahká príprava nápojov na cestu sebou, výkon 200W, antikorový oceľový nôž, 4 lopatky, maximálna teplota drinkov 50°C, 1 rýchlosť, funkcia Pulse, ľahké čistenie, v balení 2 cestovné fľaše 0.6l
Kód:  LAFSM002 Produktové číslo:  5907512856611

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lafe BBP001

Prepadli ste kúzlu smoothie chcete ho mať so sebou aj na cestách? Tieto lahodné kokteily vám pripraví stolný mixér Lafe. Namiešajte si svoje obľúbené nápoje priamo do nádob, ktoré si vezmete so sebou, kamkoľvek idete. Mixér disponuje 1 rýchlosťou a na väčšie kúsky ovocia a zeleniny použite funkciu PULSE. Tento prístroj má súpravu pre dvoch. Obsahuje 2 nádoby s vekom a praktickým pásikom, ktorý si môžete omotať okolo ruky. Nápoj môžete nachystať do jednej alebo oboch nádob a vezmete si ho so sebou do práce, do školy alebo na výlet. Skvelé rozmixovanie dosiahnete pomocou noža so 4 lopatkami z nehrdzavejúcej ocele. Výhodou je malá veľkosť mixéra, môžete si ho teda pribaliť na cesty so sebou. 

Kľúčové vlastnosti

  • Stolný mixér na prípravu smoothie priamo do cestovných nádob
  • 2 nádoby 0,6 l
  • 1 rýchlosť + funkcia PULSE - rozseká aj väčšie časti potravín
  • Nôž so 4 lopatkami z nehrdzavejúcej ocele
  • Bezpečný a ľahko ovládateľný

Parametre a špecifikácia

Vhodné pre
Smoothie Hotovo!

Vlastnosti

Vhodné pre
Smoothie Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lafe BBP001 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lafé BBP001. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lafe BBP001.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií