AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Lafe BKP001

Zobraziť katalóg
Lafe BKP001
Stolný mixér maximálny výkon 400W, špeciálne čepele, umožňuje aj drvenie ledu, sklenená nádoba 1.5l, dve rýchlosti prevádzky, moderný bezpečnostný systém zabraňujúci zapnutí bez nádoby, funkcia Pulse
Kód:  LAFSM001 Produktové číslo:  5907512855324

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lafe BKP001

Prepadli ste kúzlu smoothie? Tieto lahodné kokteily vám pripraví stolný mixér Lafe. Hravo zvládne rôzne druhy koktejlov, džúsov alebo napríklad rozmixovanej polievky. Vďaka špeciálnym nožom a sklenenej nádobe rozdrví bez akýchkoľvek problémov aj ledové kocky. Na výber máte 2 rýchlosti alebo tiež funkciu PULSE, vďaka ktorej môžete rozsekať aj väčšie časti potravín. Prístroj má dostatočný výkon, aby zvládol rozmixovať aj tvrdšie kúsky ovocia či zeleniny. Je veľmi ľahko ovládateľný. Sklenenú nádobu stačí vložiť či odňať bez ďalších zbytočných pohybov, vďaka čomu odpadá časté mechanické poškodenie. Oceníte bezpečnostný systém - bez nádoby sa prístroj nespustí.

kľúčové vlastnosti

  • stolný mixér na prípravu smoothie, džúsov, polievok, drvenie ledu
  • sklenená nádoba z tvrdeného skla 1,5 l
  • 2 rýchlosti + funkcia PULSE - rozseká aj väčšie časti potravín
  • vhodný aj pre tvrdšie kúsky ovocia a zeleniny
  • bezpečný a ľahko ovládateľný

Parametre a špecifikácia

Vhodné pre
Smoothie, Pyré, Drvenie ľadu Hotovo!

Vlastnosti

Vhodné pre
Smoothie, Pyré, Drvenie ľadu Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lafe BKP001 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lafé BKP001. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lafe BKP001.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií