Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Laica Pasta Machine PM2000

Zobraziť katalóg
Laica Pasta Machine PM2000
4,0 1 hodnotení
Strojček na cestoviny – cestovín, výmenné nadstavce, lasagne/fettuccine 6mm/tagliatelle 2mm, ručné ovládanie
Kód:  LAI0042 Produktové číslo:  PM2000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Laica Pasta Machine PM2000

Radi by ste si do kuchyne zaobstarali spoľahlivý prístroj na výrobu domácich cestovín? Potom vyberte tento, od talianskej značky Laica, s ktorým si jednoducho vyrobíte vlastné chutné lasagne, fettuccine (6 mm) a tagliatelle (2 mm). Strojček Laica Pasta Machine PM2000 je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele. Môžete na ňom zvoliť až sedem variantov hrúbky cestovín v rozmedzí od 0,3 mm do 3 mm. Strojček ovládate mechanicky sami páčkou. Okrem nadstavcov na výrobu lasagní, fettuccine a tagliatelle, ktoré sú v balení, si môžete dokúpiť ďalšie nadstavce. Ak by ste však zatúžili po elektrickom pohone, môžete si k tomuto strojčeku dokúpiť Laica motor

Prečo zvoliť Laica Pasta Machine PM2000 na domáce cestoviny? 

  • Kvalitný výrobok talianskej značky Laica
  • Vyrobený z odolnej nehrdzavejúcej ocele
  • Možnosť voľby hrúbky cestovín
  • Jednoduché ovládanie páčkou
  • Rozmery: 20,2 × 19,6 × 15,2 cm
 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat, jak je to s čištěním strojku? Dá se umývat v myčce?

Diskusia a poradňa k Laica Pasta Machine PM2000
Príslušenstvo pre Laica Pasta Machine PM2000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAICA Pasta Machine PM2000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Laica Pasta Machine PM2000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Laica Pasta Machine PM2000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Laica PM2000 Tésztagép.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií