AlzaBoxy Q1 MPLA318265

Expromobil Pingi i-Dry XL

Zobraziť katalóg
Expromobil Pingi i-Dry XL
1,7 4 hodnotení
Odvlhčovač vzduchu absorpční kapacita 200 ml/jeden cyklus, pro místnosti do 25m3, síťové nabíjení
Kód:  EAN6166b Produktové číslo:  4711854000275

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Expromobil Pingi i-Dry XL

Pingi i-Dry XL je momentálně největší odvlhčovač od společnosti Pingi. Přístroj jde snadno dobít a vůči vašemu domácímu mazlíčkovi bude zcela odolný. Jeho velký povrch zaručuje spolehlivé odvlhčování. Jelikož nevyžaduje baterie ani elektrický kabel, výborně se hodí k umístění všude tam, kde není v dosahu elektrická energie – tedy skříně nebo kuchyňské linky a ideální je i do auta, karavanu nebo lodi. Jelikož zařízení neprosakuje, bez obav jej můžete uložit i blízko vašeho oblečení. V šatní skříni jej snadno pověsíte na přiložený věšák. Se samotnou obsluhou nebude mít rovněž žádný problém, díky vestavěnému indikátoru pokaždé poznáte, když je potřeba ho znovu nabít. To se samo spustí ihned po zastrčení do elektrické zásuvky. Absorpční kapacita zařízení je 200 ml na jeden cyklus. 

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Expromobil Pingi i-Dry XL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Expromobil Pingi i-Dry XL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Expromobil Pingi i-Dry XL.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií