Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Lamart 7306 24R

Zobraziť katalóg
Lamart 7306 24R
5 2 hodnotení
Panvica 24cm, antiadhézny povrch Greblon Non-stick, rovnomerné varenie na základe rýchleho prenesenie tepla, ergonomická mäkčená rukoväť
Kód:  LAM003f Produktové číslo:  730624R Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lamart 7306 24R

Ak hľadáte kvalitná panvica prvotriednej kvality , Tak ste práve našli tú pravú! Smaženie pokrmov ešte nikdy nebolo také rýchle, zdravé a komfortné. Nepriľnavá panvica Lamart 7306 24R disponuje unikátnym antiadhezívnym povrchom Greblon Non-stick , Ktorý je vysoko odolný voči pripaľovaniu. Materiál bol utvorený bez použitia PFOA a PTFE, a teda neobsahuje žiadne toxické látky.

Skvelá panvica umožňuje rovnomerné varenie na základe rýchleho prenášanie tepla . Ponúka priemer až 24 cm, a preto je vhodná pre tepelnú úpravu veľkého množstva mäsa i rôznych príloh. Manipuláciu s panvicou vám uľahčí ergonomicky tvarovaná a špeciálne mäkčená rukoväť. Táto panvica je vhodná pre elektrické, plynové i sklokeramické sporáky. Poteší vás veľmi jednoduchá údržba a čistenie, pretože panvica možno bez obáv umývať aj v umývačke riadu. Tiež oceníte štýlové farebné prevedenie.


Hlavné prednosti:

  • Nepriľnavý povrch a odolný proti pripaľovaniu
  • Ergonomická mäkčená rukoväť
  • Rýchle a rovnomerné varenie na základe rýchleho prenesenie tepla
  • Nepriľnavý materiál bez použitia PFOA a PTFE - žiadne toxické látky
  • Vhodné pre elektrické, plynové i sklokeramické sporáky
  • Vhodné do umývačky na riad
  • Jednoduchá údržba a čistenie
  • 3 roky záruka

Parametre a špecifikácie:

Priemer:

24 cm

Materiál:
Hliník/bakelit

Povrch:
Antiadhézny povrch Greblon Non-stick

Farba:
Červená

Poznámka:
» Všetky vstavané sporáky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lamart 7306 24R Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lamart 7306 24R. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lamart 7306 24R. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lamart 7306 24R. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lamart 7306 24R.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií