Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Lamart Nepriľnavá panvica 20 cm Stone LT1001

Zobraziť katalóg
Lamart Nepriľnavá panvica 20 cm Stone LT1001
4,7 23 hodnotení
vnútorný povrch nepriľnavý a mramorovaný/granitový, vonkajší povrch mramorovaný/granitový a nepriľnavý, materiál panvice hliník/anodizovaný hliník, typ ohrevu indukcia, plyn, sklokeramika a elektrina, vhodná do umývačky, priemer horného okraja 20 cm, výška 4,2 cm
Kód:  LAMNP021 Produktové číslo:  LT1001 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lamart Nepriľnavá panvica 20 cm Stone LT1001 Predaj skončil

Lamart Nepriľnavá panvica 20 cm Stone LT1001

Ak hľadáte spoľahlivú panvicu prvotriednej kvality, práve ste narazili na tú pravú! Príprava vašich obľúbených pokrmov nikdy nebola taká rýchla, zdravá a komfortná. Panvica Lamart LT1001 disponuje unikátnym marble povrchom odolným voči mechanickému poškodeniu a pripaľovaniu. Už žiadne pripálené zvyšky na vašom kuchynskom riade! Okrem toho je panvica šetrná k životnému prostrediu - na jej výrobu sa nepoužívajú žiadne toxické látky - PTFE, ani PFOA.

Panvica ponúka priemer 20 cm a jej kvalitné silné dno sa postará o rovnomerný rozvod tepla po celom jeho povrchu. Manipuláciu s nádobou vám uľahčí ergonomicky tvarovaná mäkčená rukoväť. Táto panvica je vhodná pre všetky typy sporákov - elektrické, plynové, sklokeramické aj indukčné. Poteší vás tiež jej veľmi jednoduchá údržba a čistenie, pretože ju možno bez obáv umývať aj v umývačke riadu.  

Hlavné prednosti produktu:

  • Kvalitný kuchynský riad s prvotriednym marble povrchom odolným voči odreniu a pripaľovaniu
  • Ergonomická mäkčená rukoväť pre pohodlnú manipuláciu s panvicou
  • Zdravé a rýchle varenie
  • Vhodné pre všetky typy sporákov
  • Vhodné do umývačky riadu
  • Jednoduchá údržba a čistenie

Parametre a špecifikácia:

Priemer:
20 cm

Vnútorný povrch:
Antiadhézny marble povrch

Farba:
Sivá

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Typ
Klasická Hotovo!

Typ

Typ
Klasická Hotovo!
Poznámka:
» Všetky klasické panvice
» Všetky vstavané sporáky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

jaký je obvod dolního okraje děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k Lamart Nepriľnavá panvica 20 cm Stone LT1001
Príslušenstvo pre Lamart Nepriľnavá panvica 20 cm Stone LT1001 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lamart Pánev 20cm Stone LT1001. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lamart Pfanne 20 cm Stone LT1001. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lamart Pfanne 20 cm Stone LT1001. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LAMART LT1001 Non-stick 20cm szürke.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií