Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

LAMAX BCool Pink

Zobraziť katalóg
LAMAX BCool Pink
3,6 31 hodnotení
Smart hodinky – detské, kompatibilné s Android a iOS, 1,4" TFT displej, NFC platby cez Google Pay aplikáciu, Bluetooth 5, krokomer, monitoring spánku, meranie tepu, maximálna výdrž batérie 168 h, s ovládaním v češtine
39,22 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  LMXbCul2 Produktové číslo:  LMXBCOOLP Stránky výrobcu

LAMAX BCool Pink

LAMAX BCool Pink - Šport a zábava na vašom zápästí

Smart hodinky LAMAX BCool budú vášho potomka sprevádzať, kamkoľvek sa vydá. Ich dizajn budú obdivovať všetci kamaráti. Vaše dieťa môže z hodiniek LAMAX BCool Pink ovládať prehrávanie hudby a vďaka upozorneniam mu neunikne žiadna dôležitá správa alebo volanie, aj keď práve bude mať telefón odložený v taške. Inteligentné hodinky pre deti pomôžu vaše ratolesti motivovať k pohybu pomocou výziev. Detské smart hodinky LAMAX BCool Pink neustále sledujú fyzickú aktivitu, merajú tep a monitorujú spánok. Dodávajú sa s dvomi remienkami a na batériu vydržia v prevádzke týždeň.



Vďaka smart detským hodinkám LAMAX BCool Pink sa deťom vždy dovoláte

Dlhú chvíľu deťom pomôžu skrátiť štyri hry na logiku, matematiku i postreh. „Hrať sa“ je možné aj s výberom z nespočetných ciferníkov. Zábudlivcom zase pomôže funkcia „nájdi telefón“. Kvalitné dielenské spracovanie a stupeň krytia IP68 na ochranu proti vode zaisťujú, že deti môžu detské smart hodinky LAMAX BCool Pink nosiť na ruke neustále. Nestane sa, že by zmeškali váš hovor. Inteligentné hodinky pre deti LAMAX BCool Pink vibrujú a zobrazujú oznámenia v slovenčine na perfektne čitateľnom 1,4" displeji.

Smart hodinky pre deti LAMAX BCool Pink zaostrené na pohyb

Rozhýbať deti dá niekedy dosť práce. So smart hodinkami pre deti LAMAX BCool Pink je ale pohyb zábava. Nastavte deťom ciele a odmeňte ich za ich plnenie. Hodinky LAMAX BCool Pink dokážu merať počet krokov, ale aj rad ďalších športových aktivít - cyklistiku, turistiku, beh a pod. Počas dňa majú pod kontrolou tepovú frekvenciu a v noci sa sústredia na kvalitu spánku.

Detské inteligentné hodinky LAMAX BCool Pink majú kompletnú výbavu

Batéria v hodinkách LAMAX BCool Pink vystačí na 5 až 7 dní bez dobíjania, takže ani predĺžený víkend bez elektriny nie je problém. Detské inteligentné hodinky LAMAX BCool Pink sú kompatibilné so systémami Android aj iOS a spoja sa prakticky s ľubovoľným zariadením. Štíhly dizajn zabezpečí, že budú dobre sedieť na detskej ruke a nespadnú ani pri aktívnom pohybe. Údaje z krokomeru a ďalšie hodnoty sa automaticky prenášajú do telefónu. Hneď bude jasné, kto je doma najväčší športovec.


Chytré hodinky LAmax BCool Black

Notifikácie prichádzajúcich hovorov a SMS

Smart detské hodinky LAMAX BCool Pink vibráciou a správou na displeji upozorňujú na prichádzajúce hovory, SMS i novinky z rôznych aplikácií. Komunikujú s so systémami Android a iOS, takže telefón môže pri vyučovaní zostať uložený v taške.

Chytré hodinky LAmax BCool Black

Vodoodolnosť IP68 hodiniek LAMAX BCool Pink

Inteligentné hodinky LAMAX BCool Pink sa nezľaknú prachu ani vody. Svojho potomka s nimi môžete pokojne pustiť aj do bazéna. Stupeň krytia IP68 zaručuje, že ani po pol hodine v hĺbke 1 meter sa hodinkám nič nestane.

Chytré hodinky LAmax BCool Black

1,4" displej hodiniek LAMAX BCool Pink a zásoba ciferníkov

Smart hodinky  pre deti LAMAX BCool Pink vybavené špičkovým dotykovým displejom s veľkosťou 1,4", ktorý sa vyznačuje detailným rozlíšením a výbornou čitateľnosťou na slnku. Ponúka mnoho rôznych designov ciferníkov a ďalšie je možné do hodiniek stiahnuť.

Chytré hodinky LAmax BCool Black

Nabité fitness funkcie

Fitness hodinky LAMAX BCool Pink pomáhajú s udržiavaním kondície. Zmerajú presne prejdené kroky aj rôzne športy, napríklad jazdu na bicykli, beh alebo basketbal. Deťom môžete nastaviť ciele a motivovať ich k ich dosiahnutiu.

Chytré hodinky LAmax BCool Black

Dva remienky v balení

K hodinkám LAMAX BCool Pink prikladáme dva rôzne remienky - jeden jednofarebný, zladený s telom hodiniek a druhý s pestrofarebným motívom. Vďaka štandardnému upínaniu si ale môžete vybrať ľubovoľný remienok zo širokej ponuky na trhu.

Chytré hodinky LAmax BCool Black

Výdrž batérie až jeden týždeň

Vďaka modernej Li-Pol batérii s kapacitou 160 mAh zvládnu detské inteligentné hodinky LAMAX BCool Pink bez nabíjačky celý týždeň nepretržitej prevádzky pri bežnom zaťažení.

Chytré hodinky LAmax BCool Black

Celodenný monitoring tepu s hodinkami LAMAX BCool Pink

Srdcový tep vypovedá mnohé o zdravotnom stave. Napríklad zvýšená frekvencia v pokojovom stave môže znamenať únavu alebo respiračné ochorenia. Detské inteligentné hodinky LAMAX BCool Pink tep merajú pomocou zápästného senzoru počas celého dňa, pri aktivite i odpočinku.

Chytré hodinky LAmax BCool Black

Smart detské hodinky LAMAX BCool Pink ponúkajú štyri vzdelávacie hry

Pri čakaní na zastávke alebo než začne napríklad popoludňajší krúžok si dieťa môže zahrať chytľavé edukatívne hry vrátane matematicko-logickej legendy 2048, skladačky puzzle, matematického kvízu alebo streľby na kôš.

Chytré hodinky LAmax BCool Black

Ovládanie hudby pomocou hodiniek LAMAX BCool Pink

Priamo zo zápästia je možné rýchlo a pohodlne ovládať prehrávanie hudby - spustiť, pozastaviť, prepnúť skladbu, nastaviť hlasitosť. A telefón môže zostať vo vrecku alebo v taške.

Chytré hodinky LAmax BCool Black

Inteligentné hodinky pre deti LAMAX BCool Pink aj aplikácie v slovenčine

Používateľské rozhranie i aplikácie sú plne v slovenčine. Pre dieťa teda bude ľahké ovládať hodinky LAMAX BCool Pink. Na výber je aj mnoho cudzích jazykov, čo je možné využiť napríklad na precvičovanie na podporu výučby.

Chytré hodinky LAmax BCool Black

Neškodné materiály a padnúci dizajn smart detských hodiniek LAMAX

Detské inteligentné hodinky LAMAX BCool Pink vyrobené zo zdravotne neškodných materiálov bez nebezpečných ftalátov. Štíhle vyhotovenie hodiniek LAMAX BCool Pink zaručuje, že sa budú deťom pohodlne nosiť.


Parametre a špecifikácia

Porovnať
Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Chôdza, Turistika Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
168 h (7 d) Hotovo!
Určenie
Detské Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Určenie
Detské Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
36,5 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Plast Hotovo!
Farba puzdra
Ružová Hotovo!
Spôsob ovládania
Kombinované Hotovo!
Hmotnosť
20 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Chôdza, Turistika Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Výpočet kalórií Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku, Dychové cvičenia Hotovo!
Smart funkcie
Hľadanie mobilu, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Vlastné ciferníky, Predpoveď počasia, Režim spánku/nerušiť, Hry, Budík, Dátum, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Notifikácie a volania

Notifikácie z telefónu
Prichádzajúci hovor, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, E-mail Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina, Francúzština Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Ružová Hotovo!
Materiál remienka
Silikón Hotovo!
Vymeniteľný remienok
Áno Hotovo!
Min. obvod zápästia
11 cm Hotovo!
Max. obvod zápästia
20 cm Hotovo!
Typ zapojenia
20mm Quick Release Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
168 h (7 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
120 h (5 d) Hotovo!
Interné úložisko
Nie Hotovo!

Súčasť balenia

Súčasť balenia
Dobíjací kábel, Remienok navyše Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Dcera má telefon Redmi 7A s androidem 10, který je uveden jako kompatibilní k párování s hodinkami a přesto je telefon nevidí a to ani přímo přes bluetooth, ani přes bluetooth ovládaný příslušnou aplikací. Jak lze problém s párováním vyřešit? Děkuji za radu. Hrdý

Dobrý den, když se dcera vzdali s hodinkama od telefonu a po delší době se přiblíží k telefonu a zavolá se ji tak se jí to na hodinkách neukaze že ji někdo volá . Protože predtim byla vzdalena a automaticky se to pak nesparuje ???nebo se to dá někde nastavit automatické spárování když hodinky od telefonu jsou delší dobu od sebe vzdálené. Děkuji

Dobrý den, hodinky má dcerka a notifikace jako SMS nabo zmeškaný hovor neukazuje. Jinak funguje vše jak má. Poradíte?

Dobrý den, je možné používat hodinky i bez telefonu? Budou fungovat hry? Čas? Počet kroků? Má ručičkový ciferník?

Dobrý den, vypadlo boční tlačítko, kolečko. Dá se nějak vrátit zpět? Nepřišel jsem na to jak.

Dobrý den, pokud jsem dobře pochopila, tak se dají hodinky spárovat s mobilem, ale volat se dá jen přes dobitou SIM kartu, která je součástí balení. Jde mi o to, že v mobilu máme placený tarif a ještě se bude muset dobíjet i SIM karta v hodinkách? Nedá se to nějak sloučit?

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať či by hodinky bolo možné spárovať aj s iphonom SE 1. generácie, aj keď má pôvodne zabudovaný čip A9, ktorý sa samozrejme stále aktualizuje? Ďakujem

Dobrý den, budou hodinky při spárování s mobile přes Bluetooth notifikovat příchozí hovor nebo SMS či informaci z apiikace WhatsApp? Díky

Dobrý deň, prosím Vas aplikácia je tiež dostupná v češtine? Slovenčina ak v hodinkách nie je možná? Ďakujem

Dobrý den, hodinky mají funkci notifikaci z telefonu, dokáží tedy zobrazit zprávu z whatsapp na displeji hodinek?

12
Diskusia a poradňa k LAMAX BCool Pink
Príslušenstvo pre LAMAX BCool Pink Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAMAX BCool Pink.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií