PET AD homeoffice

LAMAX C6

Zobraziť katalóg
LAMAX C6
2,7 13 hodnotení
Kamera do auta – uhol záberu 140°, 2" displej, akumulátorové napájanie a nahrávanie v slučke, max. rozlíšenie videa Full HD (1920×1080), max. snímková frekvencia 30 sn./s, mono ozvučenie videa, kompatibilná s pamäťovou kartou microSD a micro SDHC do veľkosti 32 GB, podporovaný formát JPEG , H.264 a Mov, rozhranie Mini USB, používateľská príručka, napájací kábel/adaptér, nabíjačka do auta a držiak v balení, napájanie zaisťuje zásuvka autozapaľovača, kapacita batérie 300 mAh (0,00 h záznamu)
Kód:  LMAXC6a1 Produktové číslo:  LMXC6 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LAMAX C6

Kamera do auta, ktorá stráži každý kilometer

Spoľahlivá kamera do auta môže preukázať neoceniteľnú službu každému. LAMAX C6 je tu pre šoférov, pre ktorých je cesta denným chlebom aj pre tých, ktorí najazdia len pár tisíc ročne. Videozáznam v rozlíšení Full HD vám poskytne účinnú ochranu na všetkých cestách, cez deň aj v noci. Detailné zábery spoľahlivo ukážu vinníka nehody a vy sa nebudete musieť dohadovať s poisťovňou o preplatení škody. Decentný dizajn kamery LAMAX nepúta pozornosť, takže ju pokojne môžete nechať v pohotovosti aj na parkovisku.

Autokamera LAMAX – detaily vyniknú vo Full HD

Ak sa stanete účastníkom alebo svedkom dopravnej nehody, autokamera vám pomocou videa pomôže polícii alebo poisťovni dokázať, ako k nešťastnej situácii došlo. Dôležité je, aby boli rozoznateľné podrobnosti ako ŠPZ, dopravné značky a tváre. Presne to zaistí kvalitný snímač a optická výbava kamery do auta LAMAX C6. Rýchlosť snímania 30 snímok za sekundu a natívne Full HD rozlíšenie poskytujú plynulé video so zreteľne zachytenými objektmi aj pri vysokej rýchlosti.

Kamere LAMAX C6 nič neutečie, ani v tme

LAMAX C6 vás spoľahlivo chráni v každej situácii. Objektív s uhlom záberu 140° pokryje vozovku v oboch smeroch. Podpora širokého dynamického rozsahu (WDR) a vysoká kvalita obrazového snímača vám dávajú istotu, že obraz kamery do auta LAMAX C6 bude zreteľný aj za tmy, keď sa okolo mihajú svetlá protiidúcich áut alebo pouličné lampy.

Kamera do auta LAMAX C6 drží na skle ako pribitá

Kamera do auta sa dá uchytiť niekoľkými spôsobmi. Cieľom výrobcu bolo, aby ju šlo ľahko nasadiť aj premiestniť a zároveň spoľahlivo pri jazde držala na skle. Základný úchyt sa na sklo prisáva, takže je jednoducho použiteľný vo viacerých autách. Na dokúpenie je tu tiež samolepiaci úchyt s lepiacou páskou 3M a prísavný držiak TIR na upevnenie na kolmé sklo v kamiónoch a iných úžitkových vozidlách.

Slúži a neprekáža

Auto kamera LAMAX C6 je nenápadná a nijako vám nebude obmedzovať výhľad. Rozmerný displej s uhlopriečkou 2" na zadnej strane slúži na prezeranie nahrávok a ovládanie kamery LAMAX v prehľadnom menu.

Kamera do auta LAMAX C6 stráži aj po zaparkovaní

Už sa nestane, že by vám niekto na parkovisku naťukol auto a nepozorovane odišiel. Pokiaľ necháte kameru do auta LAMAX C6 zapojenú, bude strážiť aj vaše zaparkované vozidlo. Hneď ako G-senzor deteguje náraz, automaticky aktivuje záznam s uhlom záberu 140°.

O pamäť a zábery sa autokamera stará sama

Autokamera LAMAX C6 je vybavená šikovnými funkciami, ktoré vám uľahčia prácu. Záznam do slučky zaisťuje že nikdy nedôjde pamäť, pretože kamera automaticky po zaplnení kapacity prepisuje staré zábery novými. Citlivý G-senzor dokáže zaznamenať náraz a ihneď uzamknúť nahrávku proti prepísaniu, aby ochránil dôkazy.

Kamera do auta LAMAX C6

LAMAX C6 ponúkne reálne Full HD

LAMAX C6 zaznamenáva obraz v rozlíšení 1920 × 1080 bodov, teda skutočnom Full HD bez dopočítavania obrazových bodov, ako to robia lacnejšie kamery. Dokáže vďaka tomu urobiť naozaj detailný, a teda preukazný záznam.

Kamera do auta LAMAX C6

Kamera má 2" displej

Ovládanie kamery LAMAX C6 maximálne zjednodušuje perfektne čitateľný 2" displej, na ktorom si aj prehráte nahrané videá.

Kamera do auta LAMAX C6

Intuitívne ovládanie

Menu kamery je plne počeštené, takže ovládanie nebude nikomu robiť problémy. Zvoliť si ale môžete aj z ďalších jazykov.

Kamera do auta LAMAX C6

LAMAX C6 s dynamickým rozsahom

Široký dynamický rozsah kompenzuje ostré svetelné kontrasty, s ktorými si iné kamery nedokážu poradiť, napríklad na krajoch tunela alebo pri stretávaní protiidúcich áut za tmy.

Kamera do auta LAMAX C6

Autokamera vie zobraziť časové údaje

Autokamera LAMAX C6 vie priamo v obraze zaznamenávať údaj o dátume a čase, a posilniť tým hodnotu nahrávky ako dôkazu.

Kamera do auta LAMAX C6

Šetrič displeja proti oslneniu za tmy

Ak nechcete, aby vám v zornom poli za tmy svietil obraz z kamery LAMAX, môžete prepnúť na šetrič displeja.

Kamera do auta LAMAX C6

Podpora 32 GB kariet

Auto kamera LAMAX C6 ukladá záznam na pamäťovú kartu micro SD s maximálnou kapacitou 32 GB. Staré nahrávky sa automaticky premazávajú novými, takže miesta budete mať vždy dostatok.

Kamera do auta LAMAX C6

LAMAX C6 má mikrofón

K videozáznamu môžete robiť aj zvuk. Zabudovaný mikrofón poslúži napríklad na zaznamenanie rozporu s iným vodičom či políciou. Ak si chcete chrániť súkromie, mikrofón kamery do auta LAMAX C6 jednoducho vypnete v menu alebo stlačením tlačidla.

Kamera do auta LAMAX C6

Kamera s LED prísvitom

V prípade nočnej nehody môžete kameru LAMAX C6 vybrať a vďaka zabudovanému LED svetlu si všetko natočiť.

Obsah balenia kamery do auta LAMAX C6

  • 1) Autokamera LAMAX C6
  • 2) Prísavný držiak
  • 3) Adaptér do autozapaľovača
  • 4) Čítačka micro SD kariet na prenos súborov do PC
  • Návod

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Používateľská príručka, Napájací kábel/adaptér, Nabíjačka do auta, Držiak Hotovo!
Špeciálne vybavenie
Bez špec. vybavenia Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
5,8 cm Hotovo!
Výška
6,5 cm Hotovo!
Hĺbka
3,5 cm Hotovo!

Hlavný

Uhol záberu
140 ° Hotovo!
Uhlopriečka displeja
2" Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Zásuvka autozapaľovača Hotovo!
Výdrž batérie
0 h Hotovo!
Kapacita batérie
300 mAh Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, vypadá to, že bez ohledu na nastavení, kamera při zaplnění karty přestane zaznamenávat. Nepřemazává původní záznam. Neexistuje upgrade firmaware nebo nějaká jiná oprava? Petr

napájecí kabel má koncovku USB-C ? Děkuji

Dobrý den, na obrázku je vidět že kamera má tři držáky. Je to opravdu tak ? Potřebuji přísavný držák pro nákladní auto který je taky na obrázku. děkuji

Dobrý den, kamera ( pokud je zapojená do napájení ) se má zapnout automaticky při nastartování auta? ¨Minimálně by se mělo rozsvítit alespo červené světlo ohledně napájení, je to tak?

Dobry den, pre funkciu detekcie pohybu pri parkovacom rezime nie je treba dodatocne dokupit externy zdroj napajania ?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kamera má přísavný držák na sklo. Je možné mít kameru na skle celoročně? Nemůže dojít k poškození držáku v zimních měsících? Děkuji.

Dobrý den, vždy po zaplnění karty po mě kamera chce formát karty, i když mám zapnuté cyklické nahrávání. Něco jsem nastavil špatně nebo je vadná kamera? Děkuji.

Dobrý deň , je možne vypnut mikrofon na kamere a ako dlho vydrzi nabita ?

Dobrý den, je tato kamera s napájením na 24V? Případně která z Vaší nabídky je. Potřebujeme kameru do nákladního vozu. Děkuji

Diskusia a poradňa k LAMAX C6
Príslušenstvo pre LAMAX C6 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAMAX C6. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LAMAX C6. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LAMAX C6.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií