Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

LAMAX Muse 1

Zobraziť katalóg
LAMAX Muse 1
4,6 14 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, cez hlavu, konštrukcia uzatvorená, Bluetooth, frekvenčný rozsah 20Hz–20000Hz, menič 40mm, výdrž batérie až 22 h
Kód:  LMA033a Produktové číslo:  MUSE1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LAMAX Muse 1

LAMAX Muse1 – skvelý zvuk na celý deň

Špičkovo spracované slúchadlá v elegantnom a odolnom vyhotovení s praktickou konštrukciou. K maximálnemu komfortu prispieva aj úplne intuitívne ovládanie priamo na mušli. Nasaďte si slúchadlá LAMAX Muse1 a užívajte si kedykoľvek a kdekoľvek živé a realistické podanie zvuku bez rušenia a skreslenia – a tiež bez prekážajúcich káblov vďaka bezdrôtovému pripojeniu cez Bluetooth.



Nenechajte sa rušiť doma ani na ulici

Na počúvanie chce mať každý svoj pokoj a zároveň nerušiť svoje okolie – pri štúdiu, v práci, doma aj v mestskej doprave. Slúchadlá LAMAX Muse1 vás budú dokonale izolovať od všetkých okolitých ruchov a zaistia vám ničím nerušené počúvanie. O živé a neskreslené podanie sa starajú meniče s priemerom 40 mm. A svojím elegantným dizajnom vám navyše budú slúchadlá LAMAX Muse1 skvelým doplnkom bez ohľadu na štýl, ktorý vyznávate.



Vydržia hrať dlhšie ako vy počúvať

So slúchadlami LAMAX Muse1 si môžete prehrať stovky pesničiek, pozrieť sa na celý najnovší rad obľúbeného seriálu alebo vyraziť aj na dlhšiu cestu bez toho, aby ste potrebovali USB nabíjačku. Pri bezdrôtovom pripojení cez Bluetooth vydržia slúchadlá hrať až 22 hodín. Vybitá batéria ale neznamená koniec zábavy – jednoducho pripojíte audio kábel a môžete pokračovať.



Objavte pre seba novú kvalitu zvuku

Bezdrôtové slúchadlá LAMAX Muse1 sú koncipované tak, aby podávali maximálne čistý a neskreslený zvuk. Pomocou technológie Super Sound sme ich vyladili na mohutné basy, zreteľné stredy a jasné výšky. Kvalitu zvuku oceníte pri počúvaní hudby, sledovaní videa, telefonovaní alebo počúvaní audio kníh.



Dôraz na basy

Pretože chceme, aby ste si mohli užívať hutné, neskreslené basy v modernej, klasickej aj alternatívnej hudbe na všetkých úrovniach hlasitosti, majú slúchadlá technológiou Super Bass.


Odolné vyhotovenie

Špičkové materiály zaisťujú vysokú odolnosť a pohodlie na celodenné nosenie. Ergonomicky tvarovaný hlavový most je potiahnutý príjemnou umelou kožou. Na najviac namáhané komponenty sa použila kvalitná oceľ.


Vysokokapacitný akumulátor

Bez dobíjania môžete počúvať svoje obľúbené skladby až 22 hodín a za ďalšie 2 – 3 hodiny budete mať nabité na ďalší deň.


Ovládacie prvky na dosah

Upravovať hlasitosť, pohybovať sa medzi skladbami aj prijať telefónny hovor môžete jednoducho a pohodlne priamo na slúchadlách rovnako ako ovládať všetky základné režimy.


Hluk nemá šancu

Slúchadlá sú vybavené funkciou potlačenia okolitého hluku. Aj v hlučnom prostredí, napr. na živej ulici, počujete len a len svoju hudbu. Vyladiť zvuk k dokonalosti môžete pomocou ekvalizéra.


Bluetooth 4.1

Bezdrôtový štandard Bluetooth verzie 4.1 zaisťuje bezproblémové pripojenie k smartfónom aj iným zdrojom zvuku. Oproti predchádzajúcej verzii ponúkajú okrem iného efektívnejšie riadenie spotreby – a teda dlhšiu výdrž na oboch stranách – a vylepšený prenos dát.


Uši ako v bavlnke

Popri progresívnom modernom dizajne si na slúchadlách zamilujete aj úžasné pohodlie a zamatový analógový zvuk. A samozrejme pri LAMAX tradične kvalitné spracovanie a vysokú odolnosť.


Hudba i telefón

Bezdrôtové pripojenie umožňuje prehrávať hudbu na vzdialenosť až 10 m. Rovnako tak slúchadlá poslúžia aj k vybavovaniu telefónnych hovorov v režime handsfree.


Obsah balenia:

  • Slúchadlá
  • Micro USB nabíjací kábel
  • 3,5 mm jack audio kábel
  • Cestovný vak na slúchadlá
  • 3 nálepky LAMAX
  • Návod na obsluhu

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jsou lepší než JBL Tune 500bt ?

Dobrý deň prajem.Dajú sa sluchátka spárovať aj s TV ? TV s PC mám spárovanú. Ďakujem.

Dobrý den, není slyšet šumění zesilovače při potichém poslechu? Některé to totiž dělají. Díky.

Zda sa mi, ze basy su az velmi silne, da se to nejak upravit?

Dobry den, daju sa pouzit na telefonovanie? Je tam zabudovany mikrofon? Idu sparovat s dvomi zariadeniami naraz, tj. pozuvat hudbu z jedneho zdroja a primat hovory z telefonu?

dobrý deň, chcel by som sa opýtať predchvilkou som si doniesol domou sluchatka, ale neviem prečo nejdu mi sparovať, tak mi prosim poraďte či ich mam isť reklamovat, alebo ich dať skusiť nabit

Jak dlouho vydrží sluchátka na jedno nabití ?

jsou prosím kompatibilní s počítačem

Diskusia a poradňa k LAMAX Muse 1
Príslušenstvo pre LAMAX Muse 1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAMAX Muse 1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LAMAX Muse 1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LAMAX Muse 1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LAMAX Muse 1.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií