Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

LAMAX S7 Dual

Zobraziť katalóg
LAMAX S7 Dual
4,3 7 hodnotení
Kamera do auta – duálna s cúvacou kamerou, na zrkadlo, rozlíšenie Full HD (1920×1080), 4.3 " LCD, uhol záberu 140°, microSD
Kód:  LMA001g1 Produktové číslo:  LMXS7D Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LAMAX S7 Dual

Veľkou prednosťou autokamery zabudovanej v spätnom zrkadielku je jednorazová inštalácia bez nutnosti každodennej manipulácie ako pri iných modeloch. Palubnú kameru LAMAX S7 Dual raz upevníte a ďalej sa o ňu nemusíte starať. Vďaka tomu, že napodobňuje spätné zrkadielko, na ktoré sa pripevňuje gumovými úchytmi, ju možno bez obáv nechávať vo vozidle trvale bez toho, aby priťahovala pozornosť. Druhý diel súpravy, spätná kamera, umožňuje sledovať situáciu za vozidlom a dokáže linkami navádzať pri parkovaní.

Záznam kamery LAMAX S7 Dual vo vysokom rozlíšení Full HD

Čelná autokamera sady LAMAX S7 Dual zhotovuje záznam v natívnom Full HD rozlíšení. Vysoké rozlíšenie a ostrosť obrazu umožňuje ľahko rozpoznať detaily ako ŠPZ vozidla. Zadná kamera podporuje reálne HD rozlíšenie.

Kamera LAMAX S7 Dual na spätnom zrkadielku

Mnoho používateľov autokamier obťažuje a potenciálnych používateľov odrádza nutnosť každodenného upevňovania, zapájania a opätovná demontáž. Autokameru LAMAX S7 Dual však možno ponechať trvalo vo vozidle. Jej nenápadný vzhľad na prvý pohľad nerozpoznateľný od spätného zrkadielka ju chráni proti krádežiam a vandalizmu. Rozmerný displej s uhlopriečkou 4,3" na pravej strane neblokuje spätný výhľad a nebráni v bežnom používaní zrkadielka.

Pomocník pri parkovaní

Automobily nadobúdajú rozmery vo všetkých smeroch, ale stavitelia parkovísk a podzemných garáží tento fakt príliš nezohľadňujú. Vaše cesty do práce, za nákupmi či zábavou ale nemusia byť každodennou malou nočnou morou – zadná parkovacia kamera vám uľahčí parkovanie aj v stiesnených priestoroch. Autokamera LAMAX S7 Dual pri správnom zapojení zobrazí po zaradení spiatočky na displeji obraz zo zadnej kamery a navádzacie línie. Svojho miláčika už nikdy neoškriete.

GPS modul autokamery LAMAX S7 Dual pre presné údaje

S GPS modulom uvidíte na displeji kamery aj svoju presnú aktuálnu rýchlosť, súradnice a ďalšie údaje. So špeciálnym prehrávaním môžete nasledovne sledovať priebeh celej svojej jazdy, vrátane náhľadu v online mapách. Okrem rýchlosti, súčasného záznamu z oboch kamier a smeru jazdy uvidíte aj dáta z G-senzoru. To pomáha určiť vinníka aj pri nepriehľadných nehodách – napríklad pri jazdení v kolónach.

Nahrávanie v nekonečnej slučke

Autokamera LAMAX S7 Dual umožňuje ukladať záznam v tzv. časovej slučke. To znamená, že po zaplnení pamäťovej karty sa začnú uložené záznamy od najstaršieho prepisovať novými. V nastavení jednoducho zvolíte dĺžku jednotlivých sekvencií, po ktorých kamera záznam ukladá.

Uzamknutie záznamu proti prepísaniu

Ktorýkoľvek záznam možno jedným stlačením tlačidla uzamknúť a ochrániť ho pred prepísaním alebo zmazaním. V prípade nehody záznam automaticky uzamkne G-senzor, ktorý s možnosťou nastavenia citlivosti sleduje pohyb vozidla v troch smeroch a reaguje na prudké zmeny.

Detekcia pohybu v okolí auta

Funkcia detekcie pohybu sleduje okolie vášho zaparkovaného vozidla a v prípade, že kamera LAMAX S7 Dual zaznamená pohyb vo svojom zornom poli, automaticky aktivuje nahrávanie a záznam uzamkne proti prepísaniu. Ak chcete mať túto funkciu aktívnu, je potrebné neodpájať alebo nevypínať trvalé napájanie kamery.

Režim parkovania

Svoje auto sa nemusíte obávať ponechať zaparkované bez dozoru - autokamera LAMAX S7 Dual vám ho postráži. G-senzor v kamere zaznamená akýkoľvek náraz či nečakaný otras spôsobený iným vozidlom, či vandalmi a automaticky aktivuje nahrávanie. Záznam môže pomôcť usvedčiť na základe ŠPZ alebo pomocou zachytenej tváre páchateľa a uľahčiť jednanie s poisťovňou. Displej záznamovej autokamery pritom zostáva vypnutý, aby nepriťahoval nežiadúcu pozornosť páchateľa.

Predná a zadná kamera

Sada autokamier LAMAX S7 Dual obsahuje čelnú a zadnú kameru. Získate tak dokonalý prehľad o okolí svojho vozidla pri jazde aj pri parkovaní. Záznam zo zadnej kamery je ukladaný do samostatnej zložky na pamäťovej karte, a to aj pri detekcii pohybu a v parkovacom režime. Zadná kamera nahráva v HD rozlíšení a so zrkadielkom ju prepojíte pomocou kábla.

Automatická aktivácia nahrávania

Nahrávanie sa spúšťa automaticky pripojením kamery LAMAX S7 Dual k napájaniu. To znamená, že stačí vozidlo naštartovať, aby sa kamera spustila. Nemusíte teda zakaždým myslieť na jej zapnutie pred jazdou.

Automatické vypnutie s oneskorením

Kamera LAMAX S7 Dual umožňuje nastaviť v prípade potreby dĺžku oneskoreného vypnutia. Akonáhle je kamera odpojená od napájania, v priebehu stanovenej doby ukončí nahrávanie a automaticky sa vypne. V prípade neplánovaného odpojenia tak neprídete o posledný záznam.

Ľahké ovládanie

Jednou z dôležitých predností autokamery LAMAX S7 Dual je jednoduché ovládanie. Najdôležitejšie funkcie možno ovládať jediným tlačidlom bez prechádzania menu. Intuitívne grafické rozhranie zjednodušuje orientáciu a celkom minimálne zaťažuje pozornosť vodiča. K tomu prispieva aj úplná lokalizácia do českého jazyka.

Držte sa v pruhu

Funkcia LDWS (Lane Departure Warning System) výrazne prispieva k bezpečiu na dlhých a monotónnych jazdách, hlavne na diaľnici. Systém dokáže rozpoznať deliace čiary medzi jednotlivými pruhmi a varuje pri ich prejdení. Tým znižuje riziko dopravnej nehody vplyvom únavy či nepozornosti.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Hlavný

Uhol záberu
140 ° Hotovo!
Uhlopriečka displeja
4,3" Hotovo!

Parametre videa

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD (1920×1080) Hotovo!

Batéria

Typ napájania
USB Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Lze vypnout display kamery v zrcátku během nahrávání? Děkuji.

Dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli se kamera při nepoužívání musí vždy vytáhnout ze zapalovače nebo stačí vypnout hlavní tlačítko na panelů děkuji

Dobrý den, nikde jsem se nedočetla jak dlouho vydrží bez nabíjení v provozu?

Dobrý den,chci se zeptat zaprvé jak vypada napajecí kabel (jake jsou koncovky a délka) a zadruhé má přední kamera nejaké podsvícení? Děkuji za odpověď

Mohl bych se zeptat na délku kabelu, popř. odkaz na kabel na prodloužení, protože při instalaci do dodávky ho budu mít určitě krátký? díky

ak je ta zadná ext. kamera vodedolna, bude kompatibilná s LAMAX Drive S5 Navi+ pretože ta pôvodná kamera je uvádzaná ako cuvacia, parkovacia ale nie je vodoodolná takže sa dá umiestniť len na zadne okno z vnútra tak potom nechápem funkciu parkovania a aby nebolo málo tak trakcne ciary ukazuje na zadnom kufre takže zhánam normálnu kameru parkovaciu cuvaciu ale komatibilnú s lamax drive s5 navi+

Dobry den, ak som spravne pochopil, treba demontovat povodne spatne zrkadlo?

Dobry den, chcem sa opytat, zadnu kameru je mozne vyuzit aj z vonkajsej strany ? (Dat si ju nad spz) je vodeodolna? Pretoze som sa k nej nikde nic nedocital.

Dobrý den. U kamery chybí návod, nějaké instrukce k zapojení a nabíječka.

Dobrý den, chybí mi informace, zda balení obsahuje SD kartu. Díky za odpověď.

Diskusia a poradňa k LAMAX S7 Dual
Príslušenstvo pre LAMAX S7 Dual Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAMAX S7 Dual GPS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LAMAX S7 Dual. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LAMAX S7 Dual.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií