Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LAMAX Solitaire1

Zobraziť katalóg
LAMAX Solitaire1
5 6 hodnotení
Bluetooth reproduktor aktívny, s výkonom 20W, frekvenčný rozsah od 75 Hz do 18000 Hz, 3.5mm Jack, Bluetooth, mikrofón, ovládanie cez zariadenia s OS iOS alebo Android, výdrž batérie 12 h
Kód:  LMA019SO Produktové číslo:  LMSL1 Stránky výrobcu

LAMAX Solitaire1

Štýl našiel svoj zvuk v LAMAX Solitaire1

Elegantný bezdrôtový reproduktor LAMAX Solitaire1 v štýlovom celokovovom vyhotovení s pripojením cez Bluetooth 4.2, prevádzkou až 12 hodín, výkonom 20 W a mohutnými basmi.



Pôsobivý doplnok do každého interiéru

Prenosný reproduktor Solitaire1 na prvý pohľad zaujme elegantným celokovovým vyhotovením a špičkovým dielenským spracovaním, ktoré je u výrobkov značky LAMAX tradíciou. Prepracovaný dizajn hliníkového plášťa sa bude vynímať ako atraktívny doplnok pracovného stola, obývacej izby i nočného stolíka.



V malom tele mohutný zvuk

Dokonale vernú reprodukciu hudby všetkých žánrov zabezpečujú dva výkonné reproduktory doplnené o pasívny basový žiarič, teda neaktívny reproduktor s membránou kmitajúcou rovnakou frekvenciou ako aktívny menič, čo prispieva k tvorbe silnejších basov. Táto špeciálna konštrukcia zaisťuje, že LAMAX Solitaire1 dokáže aj pri malých rozmeroch znieť plne a mohutne.



Zábava kdekoľvek

Reproduktor LAMAX Solitaire1 poslúži k ozvučeniu pri akejkoľvek príležitosti. Svojim výkonom 20 W zaistí dostatočne hlasnú produkciu na domácej párty aj pri grilovaní na záhrade. Pomocou bezdrôtovej technológie Bluetooth 4.2 možno reproduktor počas chvíľky prepojiť s inteligentným telefónom či tabletom na vzdialenosť až 15 metrov a bezproblémovo prehrávať hudbu aj na diaľku. Rozhranie Bluetooth 4.2 má navyše nízku spotrebu energie, takže reproduktor LAMAX Solitaire1 vydrží na jedno nabitie batérie v prevádzke až 12 hodín.



Dostatočný výkon pre každú príležitosť

Reproduktor Solitaire1 má výkon 20 W a dokáže kvalitne ozvučiť aj živú domácu párty alebo záhradnú oslavu.


Hutné basy

Pasívny basový žiarič sa stará o skutočne silné basy, ktoré zariadeniu podobných rozmerov často citeľne chýba.


Kovová konštrukcia LAMAX Solitaire1

Reproduktor Solitaire1 podáva skvelý hudobný výkon, ale zaujme aj svojim dizajnom, ktorý sa bude vynímať v každom interiéri.


Dlhá výdrž na batériu

Vstavaný akumulátor s kapacitou 6 000 mAh umožní nepretržité počúvanie hudby až 12 hodín.


Bluetooth 4.2

Bezdrôtová technológia Bluetootoh 4.2 poskytuje kvalitný prenos audia a zaisťuje kompatibilitu s takmer ľubovoľným mobilným zariadením.


Šetrenie energie

Reproduktor LAMAX Solitaire1 je vybavený funkciou automatického vypnutia po 10 minútach nečinnosti bez spárovania. Šetrí tak energiu a predlžuje výdrž na batériu.


Audio vstup

Okrem bezdrôtového spojenia je možné k reproduktoru pripojiť aj ľubovoľný prehrávač bežným audio káblom s konektorom jack 3,5 mm.


Hlasný telefónny hovor

Zariadenie je vybavené mikrofónom a možno z neho uskutočňovať hlasné telefónne hovory ako s handsfree súpravou.


Ovládanie na tele prístroja

Všetky ovládacie prvky sú umiestnené priamo na tele reproduktora – vrátane nastavenia hlasitosti, prepnutia na ďalšiu skladbu alebo prijatie telefónneho hovoru. Na ovládanie teda nie je nutné mať po ruke telefón.


Obsah balenia:

  • Reproduktor LAMAX Solitaire1
  • Micro USB nabíjací kábel
  • 3,5 mm jack audio kábel
  • Návod na obsluhu

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!
Typ pripojenia
3,5 mm jack Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
3,5 mm jack Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!
USB
1 × Hotovo!
Výstupy
3,5 mm Jack Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
20 W Hotovo!
Frekvencia od
75 Hz Hotovo!
Frekvencia do
18 000 Hz Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
S mikrofónom Hotovo!
Ovládanie
iOS, Android Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
6 000 mAh Hotovo!
Maximálna výdrž batérie
12 h Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
20 cm Hotovo!
Hĺbka
6,5 cm Hotovo!
Výška
6 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
0,72 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K mobilu, Párty Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky párty reproduktory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je normálné, že reprák sa vypne pri 20% batérie a ked ho nabilem nabijačkou 2A tak sa nabije len na 80% ?? Zistil som to na mobile ked reprák pripojím cez bluetooth, Alebo mám vadný kus Ďakujem za info

Dobrý den, u některých BT repro jsem se dočetl, že hlasitost nelze regulovat např z přehrávajícího mobilu ale pouze na tělese reproduktoru. Jak je to u tohoto typu Lamax Solitaire 1?

dobrý den chtěl bych se zeptat. koupil jsem si tento reproduktor a dal jsem ho na nabíječku a za 8h se nabil jen na 40% a nabíječky je do Apple 5w a když jsem ho dal na jinou 20w tak to zvládlo za 2h jen o 10% víc chtěl bych se zeptat jestli to trvá tak dlouho nebo je to chyba reproduktorů? dekuji za odpověď

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je možné nabíjet nabíječkou 5 V / 2,4 A

Dobrý den, mam Lamax Solitaire 1 a zacal blbnout. Sam se odpojuje od bluetoothu a pak se o chvilce vypne. Pravdepodobne by prospela aktualizace, ale potrebuji zjistit, jak ji provest. Na internetu jsem nic nenasel. Reprak mam pres rok, ale chyba zacala az ted v posledni dobe. Prosim poradte mi nebo poslete navod na mail. Dekuji pekne a preji hezky vikend

Dobrý den, je reproduktor kompatibilní s mobilem Cat S31? Děkuji

Jakou má reproduktor vodotěsnost ??

Pre mnohých používateľov najmä v jarnom počasí príde vhod prenosný reproduktor, ktorý ponúkne kompaktné rozmery a kvalitný zvuk. Otestovali sme Lamax Solitaire 1. RECENZIA: Odkaz do neznáma

Bude ešte niekedy zľava ?

Dobry den, tusite nekdo jak snizit basy? Vetsina lidi si pochvaluje u vsech prenosnych reproduktoru hluboke tony. Ja bych naopak chtel aby byly slyset mnohem mene. Vyzkousel jsem vic reproduktoru a vsechny maji, pro me, nesmyslne moc basu na ukor strednich tonu a vysek. Zkousel jsem nejake ekvalizery, ale ani ty me uplne nestaci...

12
Diskusia a poradňa k LAMAX Solitaire1
Príslušenstvo pre LAMAX Solitaire1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAMAX Solitaire1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LAMAX Solitaire1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LAMAX Solitaire1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LAMAX Solitaire1.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií