Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

LAMAX Tips1 turquiose

Zobraziť katalóg
LAMAX Tips1 turquiose
4,0 24 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – s mikrofónom, štuple, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth, prepínanie skladieb, prijímanie hovorov, s ovládaním hlasitosti, frekvenčný rozsah 20–20000 Hz, impedancia 16 Ohm, menič 10 mm, výdrž batérie až 5 h
Kód:  LMA090t Produktové číslo:  TIPS1T Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LAMAX Tips1 turquiose


Ozvučia váš život

Nech už sa chystáte vypraviť kamkoľvek a robiť čokoľvek, vždy vás podporia slúchadlá LAMAX Tips1 v tyrkysovej farbe. Ide o kvalitné bezdrôtové slúchadlá, ktoré prídu vhod všetkým aktívnym ľuďom. Už sa nebudete musieť obťažovať s nepraktickým káblom, pretože vďaka podpore bluetooth 4.2 môžete počúvať svoj obľúbený playlist bezdrôtovo. Na jedno nabitie vydržia vyhrávať až 5 hodín. Súčasťou slúchadiel je aj praktický mikrofón, s ktorým hravo vybavíte telefónne hovory.


Praktické ovládanie slúchadiel

Bezdrôtové slúchadlá LAMAX Tips1 disponujú skvele vyváženým zvukom, s ktorým si užijete akýkoľvek žáner v tej najlepšej kvalite. Ak máte veľmi široký playlist, tak nezúfajte, slúchadlá majú na sebe praktické ovládanie, vďaka ktorému môžete nechať svoj telefón vo vrecku a všetko nastaviť priamo na nich.


Ultraľahké slúchadlá LAMAX Tips1

Vďaka nízkej hmotnosti môžete slúchadlá LAMAX Tips1 brať všade so sebou. Skvele sa tak hodia pre každého športovca, ktorý slúchadlá na sebe ani nepocíti. V balení nájdete štuple v troch veľkostiach, takže sa nemusíte báť, že by vám nesedeli.


Šikovné slúchadlá, ktoré vám vždy poslúžia

Slúchadlá LAMAX Tips1 môžete pripojiť nielen k mobilnému telefónu, ale tiež aj k notebooku, tabletu či PC. Vďaka multipoint technológii môžete prehrávať pesničky z dvoch zariadení bez ďalšieho párovania. Výdrž batérie je 5 hodín na jedno nabitie a počas obyčajnej hodiny a pol budú opäť plne nabité.


Bluetooth 4.2

Slúchadlá disponujú bluetooth technológiou verzia 4.2. Tá ponúka vysokú stabilitu, lepšiu prenosovú rýchlosť a dosah 10 metrov.


Skvele vyvážený zvuk

Užite si dokonale vyvážený a harmonický zvuk. Ak budete chcieť, môžete si ho ešte pokojne upraviť pomocou ekvalizéra v telefóne. Záleží len na vás!


Praktické ovládanie

Ak budete chcieť upraviť hlasitosť, prepnúť song alebo prijať hovor, nemusíte neustále siahať do vrecka po telefón. Slúchadlá LAMAX Tips1 disponujú praktickým a jednoduchým ovládaním.


Multipoint technológia

Vďaka tejto technológii môžete pripojiť až dve zariadenia naraz. Môžete tak jednoducho a rýchlo prepnúť medzi jednotlivými zariadeniami podľa potreby.


Ultraľahké telo

Slúchadlá vážia iba 10 gramov, a to je ten dôvod, prečo ich po celý deň ani neucítite. Sú tak úplne ideálne na poctivé športovanie.


Handsfree

So slúchadlami LAMAX môžete vybavovať hovory kedykoľvek a kdekoľvek s voľnými rukami. Zabudovaný mikrofón je dostatočne kvalitný na to, aby vás bolo počuť dostatočne zreteľne.


3 veľkosti štupľov

V balení nájdete tri veľkosti štupľov, takže si rozhodne vyberiete tie, ktoré vám budú sedieť najlepšie.


5 hodín na batériu

Štuple vydržia hrať celých 5 hodín a za hodinu a pol sú zase ready na použitie.


Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá Hotovo!
Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Prepínanie skladieb, Prijímanie hovorov, S ovládaním hlasitosti Hotovo!
Ďalšie vlastnosti
Vymeniteľné štuple Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Veľkost meniča
10 mm Hotovo!
Impedancia
16 Ohm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Na kábli Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
5 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
microUSB Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
10 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dají se sluchátka LAMAX Tips1 spárovat s IPhone 6? Děkuji

Dobrý den, jsou tyto sluchátka vhodná pro hry? jestli nemají takovou tu odezvu při hraní. Popřípadě jestli nejsou jaké by jste mi doporučili :) předem díky za odpověď

Dobrý den, mají sluchátka magnet na spojení kolem krku? Děkuji

Dobrý den, mám nová sluchátka a hraje jen jedno. Co mám udělat? Děkuji.

Dobrý den, nikde jsem nenašla informaci, jestli se dají spárovat s Androidem a Windows? Děkuji.

Diskusia a poradňa k LAMAX Tips1 turquiose
Príslušenstvo pre LAMAX Tips1 turquiose Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAMAX Tips1 Turquoise. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LAMAX Tips1 türkis. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LAMAX Tips1 türkis. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LAMAX Tips1 türkiz.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií