AP+ nový vizuál Aplikace

LandingZONE 2.0 PRO – MacBook Air 13"

Zobraziť katalóg
LandingZONE 2.0 PRO – MacBook Air 13"
Dokovacia stanica – 4× USB 3.0, Mini DisplayPort/Thunderbolt, držiak na MagSafe 2, Gigabit Ethernet, bezpečnostný slot, LED indikácia stavu, zvýšená pozícia pre ergonomickú prácu a dobrú cirkuláciu vzduchu, kompatibilná s modelmi z polovice roku 2012, 2013, 2014 a 2015
Kód:  EALZ001k Produktové číslo:  LZ006E
LandingZONE 2.0 PRO – MacBook Air 13" Predaj skončil

LandingZONE 2.0 PRO – MacBook Air 13"

Premeňte svoj MacBook Air na plne funkčnú stanicu a zbavte sa neustáleho pripájania a odpájania káblov. Vďaka tejto dokovacej stanici zostávajú káble pripojené, aj keď si notebook odnášate. Neoceniteľným pomocníkom sa stane vtedy, keď notebook neustále prenášate napr. medzi kanceláriou a domovom. Ľahko môžete pripájať monitor, externé úložisko, tlačiareň, inteligentný telefón, tablet alebo sa pripojte do siete pomocou ethernetového kábla.

Landing ZONE 2.0 PRO je elegantné a ľahké zariadenie, ktoré perfektne využijete v domácnosti, kancelárii ale s jej kompaktnými rozmermi aj pri cestovaní. Zvýšená pozícia umožňuje ergonomickú prácu a dobrú cirkuláciu vzduchu. Praktická LED indikácia stavu vás informuje či MacBook beží aj vtedy, keď je zavretý. Nechýba ani možnosť použitia zámky Kensington či vysokorýchlostné nabíjanie pre iPhone, iPad, iPod.


Konektory:

  • 4× USB 3.0
  • Mini DisplayPort/Thunderbolt
  • Držiak na MagSafe 2
  • Gigabit Ethernet

Kompatibilné zariadenia:
Modely z polovice roka 2012, 2013, 2014 a 2015 (A1466)

Poznámka:

Pri nákupe USB-C dokovacej stanice alebo replikátora portov je dôležité mať na vedomí, že nie všetky notebooky sa nabíjajú alebo prenášajú obraz cez port USB-C. Ak je to jeden z vašich nákupných argumentov, je dobré si túto vlastnosť notebooku vopred preveriť.

Na pripojenie monitora(ov) je dôležité poznať ich počet, rozlíšenie, obnovovaciu frekvenciu a konektor. Dokovacie stanice a replikátory portov majú rôzne možnosti pripojenia a nie všetky konfigurácie monitorov sú všetkými stanicami podporované. Môže dôjsť napríklad k zníženiu rozlíšenia alebo obnovovacej frekvencie monitora.

» Všetky dokovacie stanica pre notebooky
» Všetky alternatívne dokovacie stanice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, je táto dockovacia stanica kompatibilná s aktuálnym MB Air? https://www.alza.sk/macbook-air-13-sk-d4983189.htm?visited=1#popis

Diskusia a poradňa k LandingZONE 2.0 PRO – MacBook Air 13"
Príslušenstvo pre LandingZONE 2.0 PRO – MacBook Air 13" Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LandingZONE 2.0 PRO - MacBook Air 13". Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LandingZONE 2.0 PRO - MacBook Air 13-Zoll. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LandingZONE 2.0 PRO - MacBook Air 13-Zoll. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LandingZONE 2.0 PRO - MacBook Air 13".
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií