Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

LandingZONE DOCK PRO – MacBook Retina 13" bez Touch baru

Zobraziť katalóg
LandingZONE DOCK PRO – MacBook Retina 13" bez Touch baru
Dokovacia stanica – 3× USB 3.1 Type-C, 3× USB 3.1 Type-A, USB Type-C priechodný port, 2× HDMI, slot na SD kartu, slot na microSD kartu, Gigabit Ethernet, Audio port, LED indikácia stavu, LandingZONE nabíjací adaptér na nabíjanie MacBooku, slot na zámok Kensington (zámok nie je súčasťou balenia), podporuje vysokorýchlostné nabíjanie pre iPhone, iPad, iPod, kompatibilný s modelom A1708
Kód:  LZO111 Produktové číslo:  LZ016E Stránky výrobcu
LandingZONE DOCK PRO – MacBook Retina 13" bez Touch baru Predaj skončil

LandingZONE DOCK PRO – MacBook Retina 13" bez Touch baru

LandingZONE DOCK PRO je špeciálna dokovacia stanica na nabíjanie notebooku MacBook Retina 13". Zostane vždy na rovnakom mieste, jednoducho sa používa a ponúka neopozeraný dizajn, ktorý navrhoval priemyselný dizajnér Mike Nuttall. Disponuje základňou, ktorá je pevná a stabilná. Nahradí všetky jednoúčelové redukcie a rozbočovače a umožní vám pripojiť k vášmu MacBooku mnoho rôznych periférnych zariadení. Všetky potrebné káble môžete nechať zastrčené v dokovacej stanici a nemusíte ich pracne pripájať zakaždým, keď začínate s MacBookom pracovať. Dokovacia stanica LandingZONE DOCK PRO urobí z vášho MacBooku Retina 13" plnohodnotnú pracovnú stanicu. S dokovacou stanicou LandingZONE DOCK PRO získate 16 portov pre efektívnu prácu s vaším MacBookom.

Kľúčové vlastnosti LandingZONE DOCK PRO

  • LandingZONE DOCK PRO je určená pre MacBook Retina 13" bez Touch baru (Model A1706)
  • Dizajnové vyhotovenie & hliníková konštrukcia
  • Nahradí jednoúčelové redukcie a rozbočovače
  • Získate 16 portov
  • Pripojí k vášmu MacBooku tlačiareň, externý disk, monitor, slúchadlá alebo telefón
  • Pripojí MacBook k Ethernetu
  • Napájanie cez USB-C
  • Vďaka vyvýšeniu notebooku podporuje lepšiu cirkuláciu vzduchu
  • Kompatibilná s bezpečnostnými zámkami Kensington
  • Vysokorýchlostné nabíjanie

Skvelá rozšíriteľnosť a pohodlnejšie písanie s LandingZONE DOCK PRO

Dokovacia stanica LandingZone Dock Pro umožňuje pripojenie najrôznejších periférií, napr. monitora, pevného disku alebo tlačiarne. Ponúka vám 3× USB-C 3.1, 3× USB-A 3.1, 1× USB-C priechodný port, 2× HDMI, slot na SD kartu, slot na microSD kartu, Gigabit Ethernet a Audio port. Využíva praktickú LED diódu, ktorá indikuje, či je MacBook aj so sklopenou obrazovkou zapnutý alebo vypnutý. Jej konštrukcia navyše notebook vyvyšuje, čím podporuje lepšiu cirkuláciu a poskytuje pohodlnejšiu polohu na písanie. Dokovacia stanica LandingZONE DOCK PRO pracuje s MacBook Retina 13" bez Touch baru z roku 2016 a 2017 (Model A1706). Ak vlastníte zámok Kensington (nie je v balení), môžete MacBook prostredníctvom stanice LandingZONE DOCK PRO uzamknúť.

Jednoduché použitie LandingZONE DOCK PRO

Na plnohodnotnú prevádzku Landing Zone nevyžaduje nič viac než pripojenie k napájaciemu adaptéru s USB-C výstupom. Ten dostanete v balení spolu s dokovacou stanicou.

Poznámka:

Pri nákupe USB-C dokovacej stanice alebo replikátora portov je dôležité mať na vedomí, že nie všetky notebooky sa nabíjajú alebo prenášajú obraz cez port USB-C. Ak je to jeden z vašich nákupných argumentov, je dobré si túto vlastnosť notebooku vopred preveriť.

Na pripojenie monitora(ov) je dôležité poznať ich počet, rozlíšenie, obnovovaciu frekvenciu a konektor. Dokovacie stanice a replikátory portov majú rôzne možnosti pripojenia a nie všetky konfigurácie monitorov sú všetkými stanicami podporované. Môže dôjsť napríklad k zníženiu rozlíšenia alebo obnovovacej frekvencie monitora.

» Všetky dokovacie stanica pre notebooky
» Všetky alternatívne dokovacie stanice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LandingZONE DOCK PRO – MacBook Retina 13" bez Touch baru Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LandingZONE DOCK PRO - MacBook Retina 13" bez Touch bar.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií