Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

LandingZONE DOCK PRO – MacBook Retina 15" Touch bar

Zobraziť katalóg
LandingZONE DOCK PRO – MacBook Retina 15" Touch bar
Dokovacia stanica – 3×USB 3.1 Type-C, 3×USB 3.1 Type-A, USB Type-C priechodný port, Mini DisplayPort, HDMI, Slot pre SD kartu, Slot pre microSD kartu, Gigabit Ethernet, Audio port, LED indikácia stavu, Slot pre zámok Kensington
Kód:  LZO1082 Produktové číslo:  LZ015E
LandingZONE DOCK PRO – MacBook Retina 15" Touch bar Predaj skončil

LandingZONE DOCK PRO – MacBook Retina 15" Touch bar

Rozšírte svoj MacBook o ďalšie porty a spríjemnite si písanie

Vlastníte prenosný počítač MacBook Retina 15", ale nestačia vám jeho porty na pripojenie všetkých vašich zariadení? Potom určite dajte šancu dokovacej stanici LandingZone Pro Dock, ktorá váš MacBook rozšíri o ďalších 16 portov. K počítaču tak môžete pripojiť napríklad monitor, tlačiareň a ďalšie potrebné príslušenstvo. Dokovacia stanica navyše MacBook ľahko nadvihuje, a vytvára tak ergonomickú polohu pre lepšie písanie. Vďaka kompaktným rozmerom a nízkej hmotnosti je LandingZone Pro Dock ako stvorená na časté prenášanie.


LandingZone Pro Dock

Dokovacia stanica plná skrytých vymožeností

Značka LandingZone sa špecializuje na výrobu dokovacích staníc už niekoľko rokov, a nie je preto divné, že aj tento model je známkou ozajstnej kvality a skrytých vymožeností. Patrí medzi ne napríklad možnosť využívania MacBooku aj so sklopeným displejom. Po vložení SD karty môžete zvýšiť kapacitu úložiska a tým aj počet stiahnutých filmov, hier alebo iných súborov.


Poznámka:

Pri nákupe USB-C dokovacej stanice alebo replikátora portov je dôležité mať na vedomí, že nie všetky notebooky sa nabíjajú alebo prenášajú obraz cez port USB-C. Ak je to jeden z vašich nákupných argumentov, je dobré si túto vlastnosť notebooku vopred preveriť.

Na pripojenie monitora(ov) je dôležité poznať ich počet, rozlíšenie, obnovovaciu frekvenciu a konektor. Dokovacie stanice a replikátory portov majú rôzne možnosti pripojenia a nie všetky konfigurácie monitorov sú všetkými stanicami podporované. Môže dôjsť napríklad k zníženiu rozlíšenia alebo obnovovacej frekvencie monitora.

» Všetky dokovacie stanica pre notebooky
» Všetky alternatívne dokovacie stanice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LandingZONE DOCK PRO – MacBook Retina 15" Touch bar Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LandingZONE DOCK PRO - MacBook Retina 15" Touch bar. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LandingZONE DOCK PRO - MacBook Retina 15-Zoll Touch bar. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LandingZONE DOCK PRO - MacBook Retina 15-Zoll Touch bar. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LandingZONE DOCK PRO - Retina MacBook 15 „Touch bar.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií