Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál PET

Laretti LR7130

Zobraziť katalóg
Laretti LR7130
Tlakový hrniec 900W, nerez, keramická nádoba, LCD, 9 programov automatickej prípravy, časovač
Kód:  JR503k Produktové číslo:  LR7130

Laretti LR7130

Taliansky špecialistaLaretti prišiel s unikátnym spôsobom multifunčního a zdravého varenia. K tepelnej úprave pokrmov totiž môžete využiť tri chytré spôsoby ohrevu.

Tlakový hrniecLR7130o príkone 900 Wattov ponúka keramickú nádobu zhotovenú inovatívnou technológiou, zaisťujúce rovnomernú prípravu potravín s uchovanie všetkých dôležitých hodnôt a vitamínov. Nádoba poskytuje objem 5 litrov. Vďaka tomu môžete mať rýchlo zhotovený obed. Pomocou jednoduchého senzorového ovládania s integrovaným LCD displejom ľahko nastavíte jeden z9 programov automatickej prípravy.Začnitevariť, dusiť a tepelne upravovať jedla na pare. Inovatívna konštrukcia vypúšťacieho ventilu zabraňuje unikaniu aróma jedla a udržuje všetku chuť vnútri nádoby. Technológia 3D ohrevu dokonale prehreje pokrm zo všetkých strán. Termoizolačné teleso z veľmi kvalitného nerezu navyše dômyselne šetrí elektrickú energiu. Varenie aj dusenie môžete tiež komfortne naplánovať prostredníctvom chytre jfunkcia časovača.

Špeciálne navrhnutýpovrch nádobyje odolný a ľahko umývateľný. Štýlový dizajn tlakového hrnca Laretti v originálnom prevedení ľahko zapadne do každej kuchyne. Vyskúšajte nový delikátna spôsob varenia v pare a spoznajte nové chute vašich obľúbených jedál.

Parametre a špecifikácie:

Typ:
Tlakový hrniec

Určené pre:
Varenie
Pripravovania na pare
Dusenie

Príkon:
900 W

Ovládanie:
Senzorové

Počet nádob:
1 x keramická

Objem nádoby:
5 l

Počet programov automatickej prípravy:
9

Ďalšie vlastnosti:
LCD displej
Termoizolačné teleso z veľmi kvalitného nerezu šetriace el. energiu
3D technológia ohrevu (zospodu, z boku, z hora)
Unikátna konštrukcia vypúšťacieho ventilu, zabraňujúceho unikaniu jedla
Protišmykové nožičky
Držadlo pre premiestňovanie
Časovač

Funkcia nastavenia času pripravovania:
24 hod

Farebné prevedenie:
Nerez

Parametre a špecifikácia

Typ
Tlakový hrniec Hotovo!

Typ

Typ
Tlakový hrniec Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Laretti LR7130 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Laretti LR7130. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Laretti LR7130. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Laretti LR7130. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Laretti LR7130.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií