Laretti LR7703

Zobraziť katalóg
Laretti LR7703
Parný hrniec 1200W, 3 nádoby, LCD, fukcia automatického vypnutia, udržiavanie teploty
Kód:  JR503c Produktové číslo:  LR7703

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Laretti LR7703

Taliansky špecialistaLaretti prišiel s unikátnym spôsobom zdravého a veľmi rýchleho varenie v pare. K tepelnej pokrmov totiž nie je potreba žiadnych tukov ani olejov. Čo predstavuje diétne a zároveň chutné riešenie.

Parný hrniecLR 7703o príkone 1200 Wattov ponúka celkom 3 nádoby z ekologického a tepelne odolného plastu. Každá poskytuje objem 4 litrov. Vďaka tomu môžete mať bleskovo pripravený obed pre celú rodinu. Parný systém disponuje aj špeciálnou nádobou na ryžu. Pomocou jednoduchého elektronického ovládania s integrovaným LCD displejom ľahko nastavíte jeden z programov automatickej prípravy v pare. Pritom je perfektne zabezpečená chuť potravín v každej nádobe. Vodu možno prilievať kedykoľvek počas varenia. Úroveň hladiny sleduje indikátor vody. Oceníte tiež chytrou funkciu udržiavanie teploty. O vašu bezpečnosť sa stará špeciálna ochrana pri zapnutí pary. Varenie v pare môžete tiež komfortne naplánovať prostredníctvom chytrej funkcia časovača.

Špeciálne navrhnutýpovrch nádob je odolný a ľahko umývateľný. Štýlový dizajn parného hrnca Laretti v originálnom prevedení ľahko zapadne do každej kuchyne. Vyskúšajte nový delikátna spôsob varenia v pare a spoznajte nové chute vašich obľúbených jedál.

Parametre a špecifikácie:

Typ:
Parný hrniec

Príkon:
1200 W

Ovládanie:
Elektronické

Počet nádob:
3

Objem nádob:
12 l (3 x 4 l)

Nádoba na ryžu:
1,2 l

Ďalšie vlastnosti:
LCD displej
Teleso z veľmi kvalitného nerezu
Fukce automatického vypnutia
Super rýchla para
Nádoby z ekologického tepelne odolného plastu
Automatické odpojenie pri nedostatočnom množstve vody v zásobníku
Ochrana pri zapnutí vody
Ohraničenie chuti potravín v každej nádobe
Možnosť prilievania vody v čase pripravovania
Indikátor úrovne vody
Skladné kontajnery pre kompaktné skladovanie
Všetky neelektrické časti je možné umývať v umývačke
Časovač

Farebné prevedenie:
Nerez

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Laretti LR7703 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Laretti LR7703. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Laretti LR7703. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Laretti LR7703. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Laretti LR7703.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií