Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Optoma CinemaX P2

Zobraziť katalóg
Optoma CinemaX P2
4,4 5 hodnotení
Projektor DLP laser, 4K, natívne rozlíšenie 3840 × 2160, 16:9, 3D, svietivosť 3000 ANSI lm, kontrast 2000000:1, HDMI 1.4, HDMI 2.0, LAN, reproduktory, Android
Kód:  WZ004c0 Produktové číslo:  E1P0A46WE1Z1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Optoma CinemaX P2

Inteligentný 4K projektor s krátkou projekčnou vzdialenosťou

Vybavte vašu obývaciu izbu dizajnovo vydareným 4K projektorom ktorý vyniká celou plejádou inteligentných funkcií. Detailný obraz so skvelými farbami a nepreberným množstvom detailov je dosiahnutý využitím laserovej technológie. Tešiť sa môžete na 4K rozlíšenie a to dokonca aj z veľmi malej projekčnej vzdialenosti. To vám umožní video projektor umiestniť napríklad blízko steny. Laserová technológia vyniká širokým pokrytím DCI-P3. Premietačka Optoma CinemaX P2 je kompatibilná s HDR, HLG cez USB a žiadaná technológia PureMotion sa postará o detailné vykreslenie obrazu v akčných a športových scénach. Pri projektore sa môžete tešiť aj na hlasové ovládanie a podporu streamovacích aplikácií, alebo zabudovaný prehrávač médií.

Skutočné 4K rozlíšenie s podporou plného 3D

Projektor 4K Optoma CinemaX P2 vám umožní vychutnať si skvelý pohľad v 4K rozlíšení. Môžete sa tak tešiť na detailný a reálny obraz plný sýtych farieb. Projektor dokáže premietnuť 8,3 miliónov pixelov na plátno (stenu), čo je 4× viac detailov ako pri Full HD premietaní. Dataprojektor CinemaX P2 dokáže zobrazovať metadáta HDR. Vďaka tomu uvidíte oveľa viac textúr a detailov, ktoré vás vtiahnu do deja. Ak máte 3D zdroje, tak sa môžete tešiť na zobrazenie 3D obsahu. Filmový projektor Optoma CinemaX P2 totiž spolupracuje s 3D Blu-ray prehrávačmi, 3D vysielaním a aj najnovšou generáciou herných konzol.

Domáci projektor Optoma CinemaX P2 poskytne skvelý obrazový aj zvukový výkon

Je jedno, či sledujete filmy, televízne programy, alebo hráte hry na konzolách, pretože prvotriedne farby si vychutnáte kedykoľvek. Domáci projektor Optoma CinemaX P2 dokáže reprodukovať farebný gamut Rec.709, čo je medzinárodný štandard pre HDTV. Môžete sa tak tešiť na presnú farebnú reprodukciu toho, ako to zamýšľal tvorca programu, alebo hry. Technológia PureMotion vykonáva interpoláciu snímok a eliminuje tak nepríjemné rozmazanie pohybu, alebo roztrasenie obrazu aj pri rýchlych akčných, alebo športových sekvenciách. Na premietanie využíva 4K projektor Optoma CinemaX P2 laserovú technológiu, vďaka čomu je dosiahnutá vyššia účinnosť na udržanie konštantného jasu, dobré farebné podanie, okamžité zapnutie/vypnutie. Laser použitý v projektore má životnosť až 30 000 hodín. Na zabezpečenie komplexného zážitku zo sledovania je dôležitý nielen samotný obraz, ale aj zvuk. V projektore Optoma CinemaX P2 sa ukrýva zabudovaný soundbar využívajúci technológiu Dolby Digital 2.0. Kompaktný filmový projektor tak skvele ozvučí vašu miestnosť a vďaka odvetrávanému krytu a precízne navrhnutým portom dokáže poskytovať 360-stupňový všesmerový zvuk.

Zrkadlite obsah z vášho telefónu na plochu projektora Optoma

Nainštalujte si aplikáciu TapCast a jednoducho bezdrôtovo zdieľajte obsah z vášho zariadenia na veľkej obrazovke projektora Optoma CinemaX P2. Premietať môžete v podstate čokoľvek – dokumenty, obrázky, videá a podobne. Aplikácia TapCast taktiež funguje ako vaša bezdrôtová klávesnica a myš na pohodlné ovládanie projektora. 

Integrovaný prehrávač médií

Do projektora je možné zapojiť USB disk s filmami, alebo seriálmi a ihneď si ich pustiť, takže odpadá potreba prepojovania s vašim PC, alebo notebookom. Premietačka Optoma CinemaX P2 dokáže prehrať širokú škálu formátov. Na pripojenie ďalších zariadení, alebo internetu môžete využiť vstupy 2× HDMI 2.0, 1× USB-A, 1× RJ45 a 1× HDMI 1.4.

Vychutnajte si veľký, detailný obraz plný farieb úplne kdekoľvek

Video projektor Optoma CinemaX P2 ponúka množstvo funkcionalít na zabezpečenie komplexnej multimediálnej domácej zábavy. Pozerajte sa na filmy a videá, púšťajte si hudbu, alebo si nechajte zobraziť inteligentný múr s informatívnym charakterom.

Vychutnajte si až 120-palcovú uhlopriečku

Pohodlne sa usaďte a vychutnajte si kvalitnú projekciu s až 120-palcovou uhlopriečkou. Veľký a detailný obraz dosiahnete už pri malej projekčnej vzdialenosti, takže nemusíte projektor Optoma CinemaX P2 zložíte umiestňovať v priestore, ale je ho možné nechať na vašej obývacej stene a podobne.

Dataprojektor Optoma CinemaX P2 vyniká oceňovaným dizajnom

Nech už umiestnite dataprojektor Optoma kamkoľvek, jeho elegantný dizajn v bielej farbe, doplnený o sivé a strieborné detaily, vkusne doplní akýkoľvek interiér. 4K projektor Optoma CinemaX P2 vyhral dizajnové ocenenie iF, Red Dot, Good Design a ďalšie.

Majte prístup k žiadaným aplikáciám

V projektore Optoma CinemaX P2 získate prístup ku kompatibilným aplikáciám, ktoré vám spríjemnia jeho používanie. Môžete si tak prehrávať videá z YouTube, alebo púšťať hudbu cez Spotify. V internetovom obchode App Store – Marketplace na váš čakajú ďalšie aplikácie. Projektor na filmy Optoma CinemaX P2 pracuje na vlastnej prispôsobenej verzii systému Android, ale služby Google Play nie sú podporované a teda nie všetky aplikácie tretích strán sú kompatibilné.

Geometrická korekcia obrazu projektora Optoma

Projektor 4K Optoma CinemaX P2 má vstavaný nástroj na zabezpečenie geometrickej korekcie, vďaka čomu bude váš obraz dokonalé štvorcový. Túto funkciu oceníte obzvlášť v prípade ak nemáte k dispozícii premietacie plátno a stena, na ktorú chcete obraz premietať, nie je rovná.

Vyrovnajte obraz projektora Optoma CinemaX P2 pomocou mobilného telefónu a aplikácie SmartFIT

Nebaví vás nastavovanie projektora pri veľmi krátkej projekčnej vzdialenosti? Pri projektore Optoma CinemaX P2 môžete využiť pomoc vášho inteligentného telefónu s aplikáciou SmartFIT. Stačí vziať do ruky váš mobilný telefón, spustiť aplikáciu a fotoaparátom urobiť fotografiu premietaného obrazu. Aplikácia obraz následne zodpovedajúcim spôsobom upraví. Samozrejmosťou je kompatibilita so systémom Android a iOS.

Projektor Optoma CinemaX P2 DLP laser

Video projektor Optoma má režimy ISF

Inteligentná funkcia vám umožní uložiť si vami skalibrované nastavenie denného a nočného režimu a počas potreby medzi nimi prepínať.

Projektor Optoma CinemaX P2 DLP laser

Systém správy farieb

Domáci projektor Optoma CinemaX P2 disponuje systémom správy farieb (CMS). Táto funkcia upraví farebné podanie počas premietania priestoru, v ktorom projekcia beží.

Projektor Optoma CinemaX P2 DLP laser

24 snímok za sekundu

Obvykle sú filmy natáčania rýchlosťou 24 snímok za sekundu. Práve preto filmový projektor Optoma CinemaX P2 zvláda prijímať zdroje s vysokým rozlíšením pri 24 snímkach za sekundu. Film si vychutnáte s naozaj čistým obrazom.

Projektor Optoma CinemaX P2 DLP laser

Projektor CinemaX P2 s Dolby Audio

Projektor Optoma CinemaX si poradí s Dolby 5.1, takže sa môžete spoľahnúť na naozaj silné a čisté ozvučenie. Optoma CinemaX P2 dokonca podporuje priechod cez výstupný port S/PDIF.

Projektor Optoma CinemaX P2 DLP laser

Zabudovaný WiFi modul

Projektor Optoma CinemaX P2 pripojíte k internetu nielen pomocou kábla cez port RJ45, ale vďaka vstavanému WiFi modulu môžete využiť bezdrôtové pripojenie a získať prístup k aktualizáciám OTA (over the air).

Projektor Optoma CinemaX P2 DLP laser

Domáci projektor Optoma s USB-A portom

Napájajte váš Google Chromecast, alebo iné zariadenie pomocou portu USB-A.

Projektor Optoma CinemaX P2 DLP laser

IFTTT (If This Then That)

Využite bezplatné webové služby IFTTT a vytvorte si reťazce jednoduchých podmienených príkazov – appletov.

Dataprojektor Optoma CinemaX P2 vám umožní vytvoriť InfoWall

Cez aplikáciu Optoma Connect si môžete vytvoriť personalizovaný digitálny múr – InfoWall. Vďaka tejto funkcii zobrazí dataprojektor Optoma CinemaX P2 na stene, alebo premietacej ploche, informácie upravené vám na mieru. Nastavíte si napríklad čas jeho zapnutia, prehrávanie obľúbeného playlistu, zobrazenie dátumu a času, informácie zo sociálnych sietí, alebo informácie o aktuálnom počasí.

Sprievodná aplikácia Optoma Connect

S pomocou viacúčelovej aplikácie môžete využiť zaujímavé funkcie: 

  • Nastaviť hlasových asistentov Amazon Alexa a Google Assistant
  • Ovládať projektor Optoma CinemaX P2 z inteligentného zariadenia
  • Vytvoriť a naplánovať InfoWall – personalizovaný digitálny múr s informáciami na mieru

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Natívne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!
Kontrast
2 000 000:1 Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Rozlíšenie

Natívne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!
Kontrast
2 000 000:1 Hotovo!

Projekčná plocha

Minimálna projekčná vzdialenosť
0,2 m Hotovo!
Maximálna projekčná vzdialenosť
0,42 m Hotovo!
Minimálna uhlopriečka obrazu
215,9 cm (85 ") Hotovo!
Maximálna uhlopriečka obrazu
304,8 cm (120 ") Hotovo!

Technológia

Zdroj svetla
Laser Hotovo!
Svietivosť
3 000 ANSI lm (2 400 ISO lm) Hotovo!
Životnosť
30 000 h (1 250 d) Hotovo!
Výkon lampy
360 W Hotovo!
Hlučnosť
28 dB Hotovo!
Maximálna spotreba
345 W Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
HDMI 1.4, HDMI 2.0 Hotovo!
HDMI
3 ks Hotovo!
Ďalšie pripojenie
RJ-45 (LAN), USB 2.0, Slúchadlový výstup, S/PDIF, Audio vstup, USB-B Hotovo!

Rozhraní

Grafické vstupy
HDMI Hotovo!
Ostatné vstupy/výstupy
USB, WiFi, LAN, Bluetooth, Audio jack vstup Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Umiestnenie
Na strop, Na stôl Hotovo!
Funkcie
3D, Full 3D Hotovo!
Výbava
OS Android, Reproduktory, Diaľkové ovládanie Hotovo!

Rozmery

Šírka
38,3 cm Hotovo!
Výška
13 cm Hotovo!
Hĺbka
57,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
11 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. V popise nie je uvedené, či optima cinemax P2 podporuje HDR? Ďakujem za odpoveď. S pozdravom Ján.

Dobrý den Mám k vám dotaz. Lze sledovat u tohoto produktu,3d obraz přes 3d brýle od LG 3d TV s pasivním 3d?? Děkuji za odpověď a přeji hezký den

Dobrý deň, je tento projektor kompatibilný s ramovymi plátnami elite screen?

Dobry den, podporuje projektor 3d projekci i z USB uloziste, nebo je mozne 3D projekce pouze pres hdmi?

Dobrý den, prodáváte nebo jste schopni doporučit 3d brýle kompatibilní s tímto projektorem?

Dobrý den, jak daleko může být projektor od promítací plochy? Chci nahradit klasický projektor Optoma který mám 4 metry od plátna. Děkuji za odpověď

Dobrý den, lze k projektoru připojit bezdrátová bluetooth sluchátka (příp. vícero?). Děkuji

V popisu uvádíte možnost montáže na strop (dokonce nabízíte nákup projektoru pohromadě se stropním držákem) ale výrobce nic takového v popisu nenabízí ani v menu přístroje není funkce horizontálního otočení obrazu. Máte k tomu nějaké vysvětlení?

Dobrý den, v parametrech je uvedeno, že min. vzdálenost je 0,2 m. Odkud je tato vzdálenost brána? Od čočky nebo od hrany přístroje? Předem děkuji za informaci

Co je na těch laserových projektorech, tak drahého?

12
Diskusia a poradňa k Optoma CinemaX P2
Príslušenstvo pre Optoma CinemaX P2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Optoma CinemaX P2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Optoma CinemaX P2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Optoma CinemaX P2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Optoma CinemaX P2.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií