AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Lauben Robot LaserVac® 52BB Pet

Zobraziť katalóg
Lauben Robot LaserVac® 52BB Pet
4,4 44 hodnotení
Robotický vysávač s mopom – pre alergikov a na zvieracie chlpy, na všetky druhy podláh, na vysávanie, suché čistenie, mokré čistenie, umývateľný filter a HEPA 14 filter, automatické dobíjanie, senzor proti nárazu, pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, vysávanie viacerých miestností, senzor proti pádu zo schodov, predvoľba miestností na upratovanie, prispôsobenie povrchu podlahy, funkcia odloženého upratovania a hovoriaci po česky, diaľkové ovládanie a regulácia výkonu, ovládanie diaľkovým ovládačom, mobilnou aplikáciou, objem nádoby na prach 0,475 l, plastová zberná nádoba, 2 bočné kefy, prekoná prekážky do výšky 1,5 cm, laserová a LiDAR navigácia, Li-Ion batérie, doba chodu 200 min, doba nabíjania 6 h, hlučnosť 62 dB, kompatibilný s Amazon Alexa, Google Home, rozmery 9,6 × 33 × 33 cm (V׊×H), hmotnosť 3,1 kg, nabíjací adaptér a nabíjacia stanica súčasťou balenia, čierna farba
Variant
Kód:  LAURV302 Produktové číslo:  4260645680302

Lauben Robot LaserVac® 52BB Pet

Lauben Robot LaserVac 52BB je robotický vysávač, ktorý vysoko efektívne dokáže upratať vašu domácnosť. Vie vysávať aj vytierať súčasne v troch úrovniach intenzity. Majitelia domácich maznáčikov ocenia HEPA filter 14, ktorý zachytí až 99,99 % všetkých častíc s veľkosťou 0,1 – 0,3 mikrometra. Vysávač sa ovláda mobilnou aplikáciou Lauben Vacuum Robot, kde môžete vytvoriť až 5 máp rôznych priestorov a až 20 virtuálnych múrov. Vďaka technológii LaserVac si vygeneruje presnú mapu vašej domácnosti, ktorú potom upratuje podľa priorít. Automatický vysávač Lauben Robot vydrží v prevádzke až 200 minút a dokáže upratať až 200 m2 na jedno nabitie. K dispozícii je senzor proti prípadnému pádu aj proti nárazu, univerzálna kefa na všetky druhy podláh i špeciálna kefa PetCarpet na čistenie kobercov od zvieracích chlpov. Vďaka bezvreckovému vyhotoveniu je údržba vysávača Lauben Robot LaserVac 52BB maximálne pohodlná.

Automatický vysávač Lauben Robot LaserVac 52BB na inteligentné upratovanie celého bytu

Automatický vysávač Lauben Robot LaserVac 52BB Pet je určený na všetky typy povrchov a dostane sa aj do kútov či zákutí. Zaujímavosťou je automatická detekcia koberca so súčasným zvýšením sacieho výkonu. Navyše je vysávač veľmi nízky, a tak vysaje aj priestory pod nábytkom. Vybavený je tiež senzormi proti prípadnému pádu a nárazu, čím chráni seba aj vybavenie vášho bytu. Vďaka technológii LaserVac si vytvorí mapu bytu a následne samostatne upratuje podľa vášho zadania. Pomocou mobilnej aplikácie si môžete detailne naplánovať upratovanie celej domácnosti, a to aj vtedy, keď sa práve nenachádzate doma. Akonáhle robotický vysávač Lauben Robot LaserVac 52BB s upratovaním skončí, automaticky sa vráti k dobíjacej stanici. A ak sa batéria vybije už v priebehu upratovania, sám sa príde nabiť a následne sa k upratovaniu vráti.

Pohodlné plánovanie upratovania s vysávačom Lauben Robot LaserVac 52BB

Už pri prvom upratovaní robotický vysávač Lauben Robot LaserVac 52BB vytvorí a uloží mapy vašich miestností, ktoré sa následne prenesú do mobilnej aplikácie. Môžete tu uložiť až päť máp pre rôzne priestory – dom, byt, chatu, či dokonca kanceláriu. Uložené mapy si samozrejme môžete pomenovať, takže nie je problém ich následne znova nájsť a potom navoliť oblasť upratovania. Pri každej oblasti jednoducho nastavíte dátum, čas, režim a intenzitu. Mobilné aplikácie slúžia aj na vymedzenie až 20 zakázaných zón a tzv. „virtuálnych múrov“, ohraničujúcich oblasti, kam má vysávač Lauben Robot LaserVac 52BB vjazd zakázaný. Upratovanie si pohodlne naplánujete kedykoľvek a odkiaľkoľvek priamo z vášho smartfónu.

Prepracovaná mobilná aplikácia

Automatický vysávač Lauben Robot LaserVac 52BB Pet budete mať vždy pod kontrolou vďaka mobilnej aplikácii Lauben Vacuum Robot, ktorá je zadarmo k dispozícii v češtine, angličtine a nemčine. Po prvom spustení vysávač vytvorí mapu vášho bytu či domu, takže pri ďalších upratovaniach presne vie, kde sa nachádza. Jednotlivé miestnosti je možné v aplikácii pomenovať a ľahko tak odkiaľkoľvek naplánovať upratovanie na konkrétny čas, napríklad keď sa vraciate z práce domov. V aplikácii môžete vysávač Lauben Robot LaserVac 52BB sledovať v reálnom čase, manuálne vyznačiť dráhu upratovania vrátane zakázaných zón, prípadne nastaviť intenzitu vysávania a vytierania. Ak nemáte inteligentný telefón, alebo vám ovládanie cez aplikáciu nevyhovuje, môžete vysávač Lauben Robot LaserVac 52BB ovládať pomocou diaľkového ovládača.

Jednoduché ovládanie a automatické nabíjanie vysávača Lauben Robot LaserVac 52BB

Robotický vysávač Lauben Robot LaserVac 52BB je možné jednoducho ovládať mobilnou aplikáciou Lauben Vacuum Robot, ktorá je k dispozícii aj v češtine, ale bude vám stačiť aj diaľkový ovládač. Automatický vysávač generuje hlasové oznámenia, a to v češtine, angličtine, či nemčine. Pretože je vysávač bezvreckový, stačí po upratovaní vyprázdniť prachový zásobník, prípadne očistiť mopovú textíliu. Po skončení upratovania vysávač zájde do základne, kde sa automaticky nabije. Robotický vysávač Lauben Robot LaserVac 52BB je vybavený aj senzormi proti pádu zo schodov a proti prípadnému nárazu. Vo chvíli, keď vysávač príde k prekážke, automaticky spomalí a vďaka tomu nehrozí poškodenie nábytku ani samotného vysávača.

Robotický vysávač Lauben Robot LaserVac® 52BB Pet

Umelá inteligencia s navigáciou LaserVac

Automatický vysávač Lauben Robot LaserVac 52BB dopredu vytvára mapu priestoru, v ktorom sa následne výborne orientuje. Mapa je extrémne presná, a tak s ňou môžete ďalej pracovať. V rámci aplikácie je možné uložiť a pomenovať až päť rôznych máp.

Robotický vysávač Lauben Robot LaserVac® 52BB Pet

MopEffect odstráni aj odolné škvrny

Špeciálna trajektória umožňuje robotovi Lauben Robot LaserVac 52BB simuláciu drhnutia podlahy, vďaka čomu spoľahlivo vyčistí aj odolné škvrny.

Robotický vysávač Lauben Robot LaserVac® 52BB Pet

Dávkovanie množstva vody FloorSafe

S vysávačom Lauben Robot LaserVac 52BB sa nemusíte báť vytierať ani chúlostivé drevené povrchy. Všetky typy povrchov podláh totiž zariadenie zvládne vďaka možnosti dávkovania množstva vody.

Robotický vysávač Lauben Robot LaserVac® 52BB Pet

Robotický vysávač Lauben Robot LaserVac 52BB s kefou PetCarpet

Domáci miláčikovia môžu byť pre domáci poriadok pohroma, preto je k dispozícii špeciálna kefa na vysávač, ktorá je obzvlášť vhodná na zachytávanie dlhších chlpov aj z kobercov s vyšším vlasom.

Robotický vysávač Lauben Robot LaserVac® 52BB Pet

Spoľahlivé dokončenie upratovania

Na automatický vysávač Lauben Robot LaserVac 52BB sa môžete spoľahnúť. Upratovanie dokončí a akonáhle sa vrátite z práce, byt bude uprataný a vysávač sa bude pripravovať na ďalšiu prácu v nabíjacej základni.

Robotický vysávač Lauben Robot LaserVac® 52BB Pet

Dobíjanie vysávača Lauben Robot LaserVac 52BB uprostred upratovania

Minula sa robotovi energia v priebehu vysávania? Žiadny problém. Sám sa príde dobiť a potom dokončí upratovanie presne od toho miesta, kde predtým skončil.

Robotický vysávač Lauben Robot LaserVac® 52BB Pet

HEPA filter zatočí s prachom a alergénmi

Výrobca myslel aj na domácich miláčikov, pretože vysávač Lauben Robot LaserVac 52BB vybavil HEPA filtrom kategórie 14, ktorý vie zachytiť až 99,99 percent častíc od 0,1 do 0,3 mikrometra. Vašu domácnosť tak vysávač spoľahlivo zbaví alergénov.

Robotický vysávač Lauben Robot LaserVac® 52BB Pet

Automatický vysávač Lauben Robot LaserVac 52BB ponúka zakázané zóny a virtuálne múry

Pomocou mobilnej aplikácie vysávaču Lauben Robot LaserVac 52BB určíte hranice. Až 20 vyznačených miest preň bude zakázanou zónou a pri upratovaní ich bude ignorovať.

Robotický vysávač Lauben Robot LaserVac® 52BB Pet

Nastavenie oblastí bez mopovania

V aplikácii môžete určiť aj oblasti, ktoré automatický vysávač Lauben Robot LaserVac 52BB nebude vytierať mopom. Či už ide o drahý koberec, alebo napríklad poškodené parkety, budete mať istotu, že sa tam voda nedostane.

Robotický vysávač Lauben Robot LaserVac® 52BB Pet

Pohodlné plánovanie upratovania

Upratovanie s vysávačom Lauben Robot LaserVac 52BB si jednoducho naplánujte odkiaľkoľvek, napríklad z konca sveta, alebo z práce tesne predtým, než prídete domov. Vyberte si miestnosť, režim upratovania aj jeho intenzitu a nastavte aj dátum a čas.

Robotický vysávač Lauben Robot LaserVac® 52BB Pet

Robotický vysávač Lauben Robot LaserVac 52BB s tromi úrovňami vysávania a vytierania

Pri používaní vysávača Lauben Robot LaserVac 52BB si môžete zvoliť z troch rôznych intenzít vysávania a vytierania. O chúlostivé povrchy nemusíte mať obavy a aj napriek tomu si vysávač poradí s rôznymi nečistotami, napríklad s rozliatou kávou, či škvrnami od blata.

Robotický vysávač Lauben Robot LaserVac® 52BB Pet

Inteligentná aplikácia v CZ, EN a DE

Automatický vysávač Lauben Robot LaserVac 52BB je možné plnohodnotne ovládať cez dedikovanú mobilnú aplikáciu Lauben Vacuum Robot. Tá je bezplatne dostupná v češtine, angličtine aj nemčine.

Robotický vysávač Lauben Robot LaserVac® 52BB Pet

Hlasové oznámenia v rôznych jazykoch

Robotický vysávač Lauben Robot LaserVac 52BB dokáže generovať aj hlasové oznámenia, pričom aj v tomto prípade si môžete vybrať medzi češtinou, angličtinou a nemčinou.

Robotický vysávač Lauben Robot LaserVac® 52BB Pet

Praktický diaľkový ovládač vysávača Lauben

Ak nemáte smartfón, alebo vám ovládanie vysávača Lauben Robot LaserVac 52BB pomocou mobilnej aplikácie z nejakého dôvodu nebude vyhovovať, jednoducho využite priložený diaľkový ovládač.

Robotický vysávač Lauben Robot LaserVac® 52BB Pet

Kompaktné rozmery

Automatický vysávač Lauben Robot LaserVac 52BB je vysoký iba 9 cm a tak sa ľahko dostane aj pod nábytok. Navyše prekoná aj až 1,5 cm vysokú prekážku.

Robotický vysáavač Lauben Robot LaserVac® 52BB Pet

Robotický vysávač vydrží dlho pracovať

Akonáhle sa robotický vysávač Lauben Robot LaserVac 52BB naplno nabije, vydrží pracovať 200 minút, respektíve upratať až 200 m2. A akonáhle upratovanie dokončí, sám sa vráti na základňu.

Robotický vysávač Lauben Robot LaserVac® 52BB Pet

Tichý režim

Automatický vysávač Lauben Robot LaserVac 52BB vyniká tichým režimom, v rámci ktorého znižuje rýchlosť rotácie a sací výkon, aby vás nerušil svojím hlukom.

Robotický vysávač Lauben Robot LaserVac® 52BB Pet

Robotický vysávač Lauben Robot LaserVac 52BB so senzorom proti nárazu a proti pádu

Robotický vysávač Lauben Robot LaserVac 52BB je vybavený senzormi, ktoré zabraňujú napríklad nárazu. Akonáhle sa objaví prekážka, vysávač spomalí. Nemusíte mať ani obavy, že by spadol zo schodov alebo z terasy, pretože pomocou senzorov rozpozná okraj a zmení smer. Vysávač Lauben Robot LaserVac 52BB tak spoľahlivo chráni seba aj vybavenie vašej domácnosti.

Robotický vysávač Lauben Robot LaserVac® 52BB Pet

Bohaté príslušenstvo

Ka vybaveniu vysávača Lauben Robot LaserVac 52BB patrí univerzálna kefa na všetky typy podláh, ako aj špeciálna kefa PetCarpet, ktorá efektívne zbiera zvieracie chlpy z kobercov.

Robotický vysávač Lauben Robot LaserVac® 52BB Pet

Automatický vysávač Lauben Robot LaserVac 52BB s video návodom

Máme dobrú správu pre tých z vás, ktorých nebaví čítať dlhé manuály. Ovládať automatický vysávač Lauben sa naučíte jednoducho za niekoľko minút vďaka názornému videu.

Robotický vysávač Lauben Robot LaserVac® 52BB Pet

Podpora hlasových asistentov

Aplikácia Lauben Robot Vacuum si rozumie s asistentmi Google Home a Alexa.

Robotický vysávač Lauben Robot LaserVac® 52BB Pet

Dostupné náhradné diely a príslušenstvo

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Spôsob navigácie
Laserová, LiDAR Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie
Laserová, LiDAR Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
1,5 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie, Prispôsobenie povrchu podlahy, Funkcia odloženého upratovania, Hovoriaci po česky Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Diaľkový ovládač, Mobilná aplikácia Hotovo!
Kompatibilita
Amazon Alexa, Google Home Hotovo!
Vlastnosti
Diaľkové ovládanie, Regulácia výkonu Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjací adaptér, Nabíjacia stanica Hotovo!
Kefy
Na zvieracie chlpy, Bočná Hotovo!
Ďalšie príslušenstvo
Mopovacia textília, Zásobník na nečistoty na vysávanie, Nástroj na čistenie kief a filtrov Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter, HEPA 14 filter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
62 dB Hotovo!

Zberná nádoba

Materiál
Plast Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
33 cm Hotovo!
Výška
9,6 cm Hotovo!
Hĺbka
33 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,1 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den Vysavač se mi líbí, ale mám dotaz. 1. Má vysavač v ČR značkový servis? 2. Kde k tomuto vysavači koupím náhradní naterii, protože ani na stránce Lauben není náhragní baterie. Jsou tam jen filtry a kartáčky ? Prodáváte tuto baterii vy ? Za odpověď děkuji

Jak propojím robot s Google assistent? V návodu jsem nenašel. Děkuji

Dobry den, vubec mi nejde pripojit robota k wifi pod iOS. Postupoval jsme podle navodu a pak i zkousel vselijake varianty (vcetne ruznych hesel, urovne sifrovani, jmen wifi) i jiny router. Sit na 2.4Ghz. Neustale vyhazuje chybovou hlasku cislo 102 a nepripoji se k wifi. Signal silny. Resim s podporou, zatim bez uspechu. Nevi nekdo co s tim? Diky

Dobrý den, chci robota v rámci aplikace připojit k wifi síti, ale hodí mi to chybu 102 a robot se s aplikací nespáruje, jak mám postupovat?

Dobrý den. Nikde nemohu najít parametr sací výkon robota. Můžete mi prosím tuto informaci doplnit?

Dobrý deň. Dá sa vysávač spárovať s telefónom? Ak áno, ako? resp . treba aplikáciu? V popise na stránke je uvedené: "Na jeho ovládanie stačí spárovanie s inteligentným telefónom." Ďakujem za odpoveď.

Dobrý den, prosím o informaci, jak je dlouhý magnetický pásek a zda je možno jej dokoupit. Děkuji. Hezký den

Zdravím, jak už jsem psal v recenzi, stále nemohi vysavač spárovat s wi-fi. Myslím, že dělám vše správně podle návodu. Nevíte kde by mohl být zakopaný pes? Díky.

Používají se k mopování speciální saponáty, nebo pouze čistá voda? A voda z vodovodu nebo destilovaná? Kde je možné stáhnout manuál? Děkuji

Dobrý den,vysává a mopuje zárověň ? Zůstane po úklidu ve vysavači uložena mapa ? při slabé baterii umí odjet do stanice a po nabití pokračovat v úklidu ? Díky za odpověď.

Diskusia a poradňa k Lauben Robot LaserVac® 52BB Pet
Príslušenstvo pre Lauben Robot LaserVac® 52BB Pet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lauben Robot LaserVac® 52BB Pet.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií