Doručujeme aj v sobotu a v nedeľu. Až k vám domov alebo na ktorúkoľvek predajňu.

Lea 7mm Smartphone Waterproof inspection endoskopia camera

Zobraziť katalóg
13x
0
Kamera pre mobilné telefóny (endoskop), 1.3MPix, micro USB, vodeodolná, vrátane LED prísvitu
Cena s DPH
€19,90
Cena bez DPH
€16,58
Záruka okamžité výmeny tovaru €1,99
Doručujeme aj v sobotu a v nedeľu
Na sklade > 10 ks
a na predajni Bratislava - centrála
alebo
Kúpiť zrýchlene Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu
Pridať do zoznamu
Odporuč a získaj 25 Alzákov
Záruka 24 mesiacov Kód:  SB811l Produktové číslo:  Endo1m
Helpdesk Vytlačiť
Lea 7mm Smartphone Waterproof inspection endoskopia camera €19,90 Na sklade > 10 ks
Kúpiť
3,3
Hodnotilo 13 užívateľov
5 4x
4 3x
3 1x
2 3x
1 2x
100+ zákazníkov už zakúpilo
53 % zákazníkov odporúča

Lea 7mm Smartphone Waterproof inspection endoskopia camera

S touto smartfó vodeodolnou kamerou zaobstaráte jedinečné zábery, ktoré ohromí nielen vás, ale aj vaše okolie. Kamera podporuje mobilné telefóny s operačným systémom Android, ktoré majú OTG podporu. Ihneď po vybalení je kamera pripravená na použitie, stačí ju len pripojiť k telefónu. Zabudované tlačidlo slúži na vytváranie fotografií a videa. Po skončení nakrúcania sa súbor uloží do pamäte telefónu.

Kľúčové vlastnosti

  • Kamera pre mobilné telefóny Android
  • LED svetlo
  • vodeodolná
  • Rozlíšenie 640 × 480

Objavte jedinečný uhol pohľadu

V prípade málo osvetlených predmetov je kamera vybavená 6 LED diódami, takže sa dá natáčať aj za znížených svetelných podmienok. Navyše si osvetlenie môžete jednoducho korigovať podľa potreby. Záznam je zhotovený v rozlíšení 640 × 480, pri 30 snímkach za sekundu. Lepšie ovládanie a viac možností ponúka aplikácia, ktorú si stiahnete naskenovaním QR kódu, ktorý je priložený v krabici. Oceníte vysoký stupeň krytia IP 67, ktorý zaisťuje vodeodolnosť a mechanickú odolnosť.


Online chat

Vážený zákazník, ak máte otázky k službe, môžete ich s nami vyriešiť online. V prípade že chcete chat využiť prihláste sa prosím.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter. Bežná cena znamená výrobcom/dodávateľom odporúčaná koncová cena.

Máte otázku? Vyhľadajte si odpoveď.
V titulkoch je udávané rozlíšenie 1,3 Mpix, v popise produktu 640x480 čo je sotva 0,3 Mpix. Ktorý z uvedených údajov je správny? (predpokladám 0,3 Mpix)
Nenašli ste odpoveď na svoju otázku?
Položiť otázku
Fórum Lea 7mm Smartphone Waterproof inspection endoskopia camera
3,3
Hodnotilo 13 užívateľov
5 4x
4 3x
3 1x
2 3x
1 2x
100+ zákazníkov už zakúpilo
53 % zákazníkov odporúča
Ludek 14.11.2016
Idealni na zachranu sperku. Komplikovanejsi stazeni appky ale jinak bezvadne funguje
 
Vlado 25.11.2016
Lea 7mm Smartphone Waterproof inspection endoskopia camera
  dĺžka káblu 1 meter, reálne sa dá použiť 80 cm, nikde v popise to nie je uvedené a na ilustračnom obrázku kábel min 5 metrov
Miroslav, Bratislava 12.9.2016
  nema macrolahko poskrabatelne sklo pred kamerou. Kedze predpokladali pouzitie aj na hladanie v nepristupnych miestach mohli dat odolnejsie sklo.Pouzitie len s oficialnymi app.oficialne app nie su na google play store ale na samostatne stiahnutie.zle zaostrovanie
David, Praha 26.7.2016
s PC se baví bez problémů špatně komunikuje s telefony / tablety
Alexandr, Praha 4 27.7.2016
Od kamery jsem nečekal žádné zázraky, avšak realita byla velké zklamání. Z názvu endoskopické kamery vyplývá, že se bude používat v temných a úzkých prostorech. Nicméně tato kamera má velmi špatné zobrazovací vlastnosti i za velmi dobrých světelných podmínek. Ve tmavých prosterech není vůbec nic vidět (buď integorvané LEDky dodávají málo světla a nebo je obraz jimy přesvícený). Až při rozbalení krabičky jsem se dozvěděl, že spolupracuje jen s některými mobily. Dodávaná délka 1m není nic extra a tato informace by rozhodně měla být v popisu. Udávané rozlišení pro PC 720p se mi nepodařilo docílit - jen 640x480 (testováno na Windows 7)
Windows 7 rozpozná kameru automaticky jen vybrané android telefony (musí podporovat OTG)rozlišení jen 640x480délka dodávaného kabelu a jeho provedení (kvalita)
Jaroslav, Třebíč 22.4.2017
Problematická komunikace s periferiemi. Funkční jen s tabletem Samsung Galaxy A6 s Android 6.0.1 (s Androidem 4.4.4 na mobilu nefunkční) a MScopes (staženo z Google play, stažení apky přes QRcode je o ničem...). Dobré příslušenství (magnet, háček, zrcádko). Za ty prachy asi odpovídá...
Slušné příslušenstvíCelkově odpovídá ceně Složité uvedení do provozu (nefunguje s každým HW a SW)
Firma, Malacky 14.9.2017
ziadne nekvalitny obraz
Zakaznik 1.3.2017
Dostane sa skoro všadePrisvietenie Rel. slabé rozlíšenie
Vlastimil 1.12.2016
Pouzito se Samsung galaxy S7 a tabletem od samsungu, v obou pripadech vse fungovalo perfektne. Operace zachrany prstynku probehla uspesne.
 
Lubomír, Prostějov 1 9.1.2017
Malá kamera Špatný obraz. Klidně bych si připlatit, ale nic jiného jsem nenašel. Je to jen velice velká nouze. A nekomunikuje mi s tel. PC najde OK.
 
Recenzia Lea 7mm Smartphone Waterproof inspection endoskopia camera
Pomôžte ostatným pri výbere
Napísať recenziu
For shipping to other EU countries visit this page Lea 7mm Smartphone Waterproof Inspection Endoscope Camera. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lea 7 mm Wasserdichte Smartphone Inspektion Endoskop-Kamera. Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lea 7mm Smartphone Waterproof inspection Endoscope camera. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lea 7 mm Wasserdichte Smartphone Inspektion Endoskop-Kamera. For shipping to the United Kingdom visit this page Lea 7mm Smartphone Waterproof Inspection Endoscope Camera. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lea 7mm Smartphone Waterproof inspection Endoscope camera.

Odkaz k produktu na stránkach výrobcu: Zadajte odkaz recenzie produktu

Poznámka:

Skúste nové Alza Premium Moja Alza Prihlásiť Ako nakúpiť
WEB6