Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

Lea DSXB

Zobraziť katalóg
Lea DSXB
3,3 3 hodnotení
Dokovacia stanica – pre Xbox One
Kód:  SB805z20 Produktové číslo:  XboxOnestojan

Lea DSXB

Dokovacia stanica Lea DSXB určená pre hernú konzolu Xbox One, ku ktorej sa pripojí pomocou USB konektora. Rozšírte si jednoducho kapacitu úložiska ďalším pevným diskom. Dokovacia stanica je okem pozície pre 2,5" pevný disk koncipovaná aj ako ventilátor chladenia, ktorý pri niekoľkohodinovom vyťažení ochladí konzolu a k nej pripojený disk.

Kľúčové vlastnosti dokovacej stanice Lea DSXB

  • Stvorená pre náruživých hráčov
  • Moderný dizajn zabraňujúci prehriatiu prístroja
  • Rozšírenie úložiska disku (disk nie je súčasťou)
  • Pripojenie prostredníctvom USB portu
  • Rýchlosť otáčok 3 700 RPM
Poznámka:

Pri nákupe USB-C dokovacej stanice alebo replikátora portov je dôležité mať na vedomí, že nie všetky notebooky sa nabíjajú alebo prenášajú obraz cez port USB-C. Ak je to jeden z vašich nákupných argumentov, je dobré si túto vlastnosť notebooku vopred preveriť.

Na pripojenie monitora(ov) je dôležité poznať ich počet, rozlíšenie, obnovovaciu frekvenciu a konektor. Dokovacie stanice a replikátory portov majú rôzne možnosti pripojenia a nie všetky konfigurácie monitorov sú všetkými stanicami podporované. Môže dôjsť napríklad k zníženiu rozlíšenia alebo obnovovacej frekvencie monitora.

» Všetky dokovacie stanica pre notebooky
» Všetky alternatívne dokovacie stanice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lea DSXB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dobe DSXB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lea DSXB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lea DSXB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lea DSXB.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií