AD homeoffice Motorola Edge 50 Family

Lea Mate 10 lite flip

Zobraziť katalóg
Lea Mate 10 lite flip
4,7 10 hodnotení
Puzdro na mobil Huawei Mate 10 Lite, flipové, materiál: plast, ochrana displeja pred poškriabaním, výrezy na konektory a tlačidlá, integrovaný stojan a priestor na kreditnú kartu
Kód:  SB8020p93 Produktové číslo:  Mate 10 lite flip

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lea Mate 10 lite flip

Hľadáte ideálnu ochranu pre váš telefón? Niečo štýlové? Našli ste to pravé. Puzdro Lea Mate pre Huawei Mate 10 lite dokonale sedí a je vyrobené z kvalitnej PU kože. Chráňte svoj telefón pred každodenným poškriabaním, pádmi, prachom či odtlačkami prstov. Jednoduché zatváranie na magnet vám zaručí, že telefón vždy zostane v bezpečí.

Čím puzdro Lea Mate 10 lite zaujme?

  • Kvalitná PU koža, ktorá zaistí telefónu štýl
  • Jednoduché fotenie bez vysúvania či vyberanie telefónu
  • Jednoduchý prístup k tlačidlám
  • Dokonale sadne na telefón Huawei Mate 10
  • Puzdro je jednoducho uchopiteľné a ľahké

Praktický na prvom mieste

Firma Lea dokázala s puzdrom Mate 10 lite skvele vyriešiť problémy s fotografovaním. Ak potrebujete okamžite zachytiť niektoré momenty, nemusíte sa trápiť s rýchlym vysúvaním telefónu z puzdra. Rovnako dômyselne je v puzdre Lea Mate zabezpečený prístup ku všetkým ovládacím tlačidlám, takže budete môcť využívať všetky vymoženosti telefónu Huawei Mate 10 lite.

 
 

Parametre a špecifikácia

Typ
Flipové puzdro Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Priestor na kreditnú kartu, Ochrana displeja pred poškriabaním, Integrovaný stojan, Výrezy na konektory a tlačidlá Hotovo!
Barva
Čierna Hotovo!

Typ a materiál

Typ
Flipové puzdro Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie
Priestor na kreditnú kartu, Ochrana displeja pred poškriabaním, Integrovaný stojan, Výrezy na konektory a tlačidlá Hotovo!

Farba a motív

Barva
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jak kryt spárovat s telefonem? Mam Mate 10 lite a pouzdro ale nefuguje mi a v nastavení to nemohu nikde najít. Děkuji

Dobrý den jde nakombinovat SB8020p93 s HU5000d21

Diskusia a poradňa k Lea Mate 10 lite flip
Príslušenstvo pre Lea Mate 10 lite flip Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lea Mate 10 lite flip. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lea flip Mate 10 lite. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lea flip Mate 10 lite. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lea Mate 10 lite flip.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií