AD elektro Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

lea SATA1015

Zobraziť katalóg
lea SATA1015
3,6 9 hodnotení
Puzdro na tablet pre Samsung Galaxy Tab A 10.1 "(T580)
Kód:  SB801w70 Produktové číslo:  Galaxy Tab A cover

lea SATA1015

Špeciálne puzdro určené pre tablet Samsung Galaxy Tab A 10.1". Skvele váš tablet ochráni proti nechcenému poškriabaniu či rozbitiu a navyše mu dodá eleganciu. Disponuje presnými výrezmi, teda všetky konektory a tlačidlá budú vždy a plne dostupné. Navyše uvítate tiež integrovaný stojanček na zadnej strane, ktorý využijete napríklad pre sledovanie filmov alebo surfovanie na internete. 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!
Materiál
Polyuretán Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ a materiál

Materiál
Plast Hotovo!

Konštrukcia a farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ a materiál

Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!

Typ a materiál

Materiál
Polyuretán Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, toto pouzdro se mi jako jediné líbí pro tablet Samsung Galaxy Tab A 10.1. Ale v diskusi jsem zjistil, že se prý tablet díky "silným magnetům" v pouzdru sám vypíná i v nezavřeném stavu pouzdra. Mohu požádat o ověření případně info zda tento problém přetrvává? Nebo zda již mohu normálně objednat a bude to v pohodě fungovat. Děkuji

Dobrý den, zde v hodnocení někdo napsal že toto pouzdro je nepoužitelné na Tablet Galaxy A 10.1 Je to pravda ? Právě na tento tablet potřebuji pouzdro. Můžete mi nějaké doporučit ?

Diskusia a poradňa k lea SATA1015
Príslušenstvo pre lea SATA1015 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lea SATA1015. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lea SATA1015. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lea SATA1015. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lea SATA1015.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií