AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Ledger Nano S Plus BTC Orange Crypto Hardware Wallet

Zobraziť katalóg
Ledger Nano S Plus BTC Orange Crypto Hardware Wallet
4,7 45 hodnotení
Hardvérová peňaženka – šifrovacia, kompatibilná s Windows, MacOS, Linux, Android, USB-C
Variant
Kód:  TREZBIT9c Produktové číslo:  LEDGERSPLUSOR Stránky výrobcu
Ledger Nano S Plus BTC Orange Crypto Hardware Wallet Predaj skončil

Ledger Nano S Plus BTC Orange Crypto Hardware Wallet

Hardvérová peňaženka Ledger Nano S Plus

Premýšľate, ako chrániť svoje Bitcoiny a hľadáte vhodné riešenie na ich uloženie? Ledger Nano S Plus je šifrovací trezor na Bitcoin, Ethereum a Altcoins založený na pokročilých bezpečnostných prvkoch, ktoré ochránia vaše virtuálne imanie a zabezpečia digitálne platby. Oproti svojmu predchodcovi bola peňaženka Ledger Nano S Plus obohatená aj o možnosť správy DeFi a NFT. Trezor ľahko pripojíte k akémukoľvek počítaču USB-C konektorom a vďaka obrazovke s veľkosťou 128 × 64 px uvidíte všetko zreteľne. V kombinácii s bočným tlačidlom, ktorým budete potvrdzovať každú transakciu, bude vykonávanie všetkých pohybov virtuálnej meny maximálne bezpečné. 



Ledger Nano S Plus Orange

Všetko na jednom mieste s peňaženkou Ledger Nano S Plus

Pomocou hardvérovej peňaženky Ledger Nano S Plus a aplikácie Ledger Live získate jedno miesto na všetky kryptografické potreby. Nakupujte Bitcoiny a ďalšie kryptomeny, vymieňajte ich v priebehu niekoľkých sekúnd. Rozširujte svoje kryptomenové aktíva a získajte prístup ku všetkým inteligentným službám. Hardvérová peňaženka je vyrobená z kvalitného antikorového materiálu a plastu a je kompatibilná s Windows 8+, MacOS 10,8+, Linuxom (okrem procesorov ARM) aj Androidom 7+. 

Ledger Nano S Plus Orange

Kľúčové vlastnosti hardvérovej peňaženky Ledger Nano S Plus – Orange

  • Hardvérová peňaženka Ledger Nano S Plus chráni vaše kryptomeny pred zneužitím
  • O bezpečnosť sa stará čip s certifikáciou CC EAL5+
  • Spravujte viac ako 5 500 digitálnych aktív
  • Nainštalujte až 100 aplikácií súčasne
  • Hardvérová peňaženka Ledger Nano S Plus je vybavená USB-C konektorom
  • Po novom je možné obsluhovať aj DeFi a NFT

Parametre a špecifikácia

Farba
Oranžová Hotovo!

Farba

Farba
Oranžová Hotovo!
Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


Chcete sa o svete kryptomien dozvedieť viac? Bitcoin | Ako platiť bitcoinom | Bitcoin vs. Bitcoin Cash | Lightning Network | Čo je Blockchain | Satoshi Nakamoto | Ako na ťažbu kryptomeny | Kryptomenové forky | Ripple | Vertcoin | Ethereum | Litecoin | Ethlargement | Zencash | Dash | STORJ | Coinmarketcap | Neo | Cardano .


» Všetky zabezpečené USB kľúče, USB kľúče so šifrovaním a uzamykateľné USB kľúče

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, mam iphone a pc. Iphone ma Lightning a pocitac pouze klasicky USB. Mohu to zapojit do obou? dekuji za odpoved

Dobrý den, podporuje to XRP?

Dobrý den, dá se uložit na "Ledger Nano S Plus Matte Black Crypto Hardware Wallet" Kryptoměna Worldcoin (WLD)???

Dobrý den, prosím proč u oranžové akční varianty máte v názvu BTC? u jiných prodejců to tak není a v popisku jsem také nic extra nenašel,ze by snad tato HW Wallet měla snad umět jen BTC. jaký je tedy rozdíl oprpti třeba modré variantě? (kromě barvy a ceny samozřejmě). děkuji za odpověď

Dobrý den, chci se zeptat zda je peněženka kompatibilní s telefonem realme 8 ? Rád bych peněženku yužíval naplno a dočetl jsem se zde, že realme nejde propojit s peněženkou. Děkuji

Mam 2 dotazy. K telefonu je mozne pripojit jen pres kabel, nebo i bezdratově? A na fotce je hezký retizek na krk to je v baleni take?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak to vlastně funguje. Mám několik tokenů, ale i altcoinů, které nejsou ani na burzách a zají má mě, jestli si na HW peněženku přidávají jednotlivé tokeny (a je úplně jedno o jaký token se jedná). Nebo jestli se dá na peněženku přidat přímo Metamask, kde vlastně všechny ty tokeny mám. Omlouvám se možná za zbytečný dotaz, ale chci si být jistý :)

Dd, mám Ledger nano S plus a na něm Krypta. Chtěl bych ho dát někomu jinému. Potřeboval bych tedy změnit telefon a mail pro dvoufázové ověření. Lze to udělat přes uvedení do továrního nastavení třikrát špatně zadaným Pinem? Tzn, že po uvedení do továrního nastavení bych zadal při novém nastavení jiný telefon i mail a krypta uložená na Ledgeru bych obnovil kodem (24 slov) získaným při prvním nastavení Ledgeru? Děkuji za odpověd. J.Kouba [email protected]

Dobry den, Moj Ledger Nano S plus nejde pripojit cez USB na moj notebook. Vobec ho po pripojení nenajde. Viete mi dako s tymto problemom poradit? Ked som skusal pripojit Ledger na iny stary notebook tam to islo hned. Na mojom notebooku man WIN 10, notebook je Huawei cca jedjavascript:void(0)no rocny.

Dobrý den, jaký je rozdíl nano s plus a nano x? Chci tam držet cardano,polkadot a solanu. Kdyby šlo stakovat, tak na které? Oboje ale tyto kryptoměny podporují? Díky

12
Diskusia a poradňa k Ledger Nano S Plus BTC Orange Crypto Hardware Wallet
Príslušenstvo pre Ledger Nano S Plus BTC Orange Crypto Hardware Wallet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ledger Nano S Plus BTC Orange Crypto Hardware Wallet. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ledger Nano S Plus BTC Orange Crypto Hardware Wallet. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ledger Nano S Plus BTC Orange Crypto Hardware Wallet. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ledger Nano S Plus BTC Orange Crypto Hardware Wallet.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií